Banner for Van Mossel Volkswagen - Hapert

Van Mossel Volkswagen - Hapert Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Oude Provincialeweg 84, 5527 BR Hapert, Nederland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Heb hier recent een auto gekocht nadat ik plots zonder auto kwam te zitten. Ik kon snel terecht om eens te komen kijken en en proefrit te doen. Ik ben geholpen door verkoper Max en het contact met hem... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn bij de dealer ontzettend geholpen door Max! We hadden gelijk een klik en probeerde alles zo snel mogelijk voor ons te regelen! Hij was bereid om op zijn vrije dag langs de zaak te gaan voor... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Nog nooit zo´n slechte garage meegemaakt. Voor een garantiegeval in februari naar de garage gebracht, moest onderdeel besteld worden. Na 2 maanden zelf maar eens gebeld, onderdeel zou in backorder zij... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Aan de hand van de reviews waren we nogal sceptisch, maar we zijn er alsnog naartoe gegaan en maar goed ook, want wij zijn enorm behulpzaam en eerlijk geholpen door Max. Max nam alle tijd om ons goed... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Informazioni su Van Mossel Volkswagen - Hapert

Scritti dall'azienda

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Volkswagen:
Van Mossel is officieel Volkswagendealer en heeft vestigingen in Hapert, Oisterwijk, Tilburg, Valkenswaard, Waalwijk en Weert.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

• Oude Provincialeweg 84, 5527 BR, Hapert, Nederland, Paesi Bassi

• 0497 382 730
Promotion box for Van Mossel Volkswagen - Hapert

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

164 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

362 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Aanschaf auto

We hebben j.l een auto gekocht bij van Mossel in Hapert. Daar werden we zeer vriendelijk ontvangen door Dhr Burak en deskundig geholpen waardoor wij er een goed gevoel bij kregen .Afspraken gemaakt die allemaal zijn nagekomen .We hebben er een prettige ervaring aan overgehouden .Bedankt Dhr Burak

13 luglio 2025
Valutata 3 stelle su 5

Telefonisch contact niet mogelijk

Vestiging was telefonisch niet bereikbaar. Meerdere pogingen op verschillende dagen waren niet succesvol.
Bij bezoek aan de vestiging werd er vlot een afspraak ingepland.

7 giugno 2025
Logo di Van Mossel Volkswagen - Hapert

Risposta di Van Mossel Volkswagen - Hapert

Het spijt ons te horen dat u telefonisch geen contact kon krijgen. We waarderen uw feedback en zullen dit intern bespreken om onze bereikbaarheid te verbeteren. Fijn dat een afspraak maken bij een bezoek wel lukte.

Fijne service

Grote reparatie laten uitvoeren, dit kon niet bij de vestiging Valkenswaard maar zij hebben het transport naar Hapert allemaal geregeld. Reparatie ging vlot en geen problemen gehad meer hierna.

6 maggio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ik heb een Volkswagen Golf gekocht.

Ik heb onlangs een Volkswagen Golf Sport van gekocht, en ik krijg tijdige en effectieve service van Luuk van de Rijt. Binnen budget en op tijd geleverd. Ik zou deze ervaring graag aan mijn vrienden aanbevelen.

2 maggio 2025

Vriendelijke ontvangst

Wij zijn geholpen door Burak. Erg vriendelijke ontvangst. Komt niet heel glad over zoals je weleens bij andere dealer meemaakt. Verder duidelijke afspraken en vriendelijk geholpen.

24 aprile 2025

TOP SERVICE !!!

Telefonisch contact gehad met Davey en Dirk. De heren waren super vriendelijk en hebben er alles aan gedaan om de storing te verhelpen. Wat een TOP service zoals je die nog maar zelden tegenkomt.
Nogmaals heel veel dank heren !!!!!

18 aprile 2025
Valutata 5 stelle su 5

Een klantvriendelijk en vakkundig bedrijf

Tweede keer dat ik hier kom voor een onderhoudsbeurt aan mijn Audi A5. Vanuit Zaandam is het dik anderhalf uur rijden, maar het is het waard. Een tijdje geleden een melding van een storing verschenen betreffende het motormanagement en er was al een melding dat het tijd was voor een olie en inspectiebeurt. Afspraak gemaakt voor 14 april om 10:00. De waterpomp lekte en er was duidelijk zichtbaar schade aan de band en de tandwiel. De hoofdmonteur die liet dit ook duidelijk ter plekke aan mij zien. Keurig een prijsopgave gekregen van de verwachte kosten en ik kon woensdag weer terugkomen voor het vervangen van de onderdelen. Door een miscommunicatie tussen het onderdelendepot en de monteur was er een ander onderdeel verkeerd geleverd (kan gebeuren). Ik kon dus niet terugrijden. Ik kreeg zonder extra kosten een vervangend vervoer voor die dag en werd mij beloofd dat de auto ipv woensdag al dinsdag volledig klaar zou zijn.

Dinsdag daar gearriveerd op de afgesproken tijdstip en de auto was inderdaad op tijd af. Bij het afrekenen merkte ik op dat ik minder hoefde te betalen dan wat was afgesproken. Er werd mij door de beste heer medegedeeld dat ik ongeveer 20% korting heb gekregen voor het ongemak van de dag ervoor.

Mijn dank aan het team achter de balie en aan de hoofdmonteur. Jullie zijn zowel dienstverlenend als vakkundig in het werk wat jullie uitvoeren. Ik kom hier graag terug!

Vedat

14 aprile 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più