Ik kwam alleen vanwege een terugroepactie aan m'n oude Ibiza, maar werd door de receptioniste en bij het ophalen later door de monteur heel leuk en vakkundig geholpen. Was aangenaam verrast eerlijk ge... Leggi di più

Snel een afspraak kunnen maken, bij omruil naar huurauto snel geregeld en zeer tijdig weer gebeld dat de auto al weer klaar stond na onderhoud
Ik heb een fantastische auto gekocht bij van Mossel te Waalwijk via Rick Barmentlo. Ik woon zelf in Amsterdam en had een klein technische probleem en kon dat in Amsterdam via A-point laten oplossen.... Leggi di più
Wij zijn afgelopen vrijdag vanuit Alkmaar jullie kant op gereisd voor een Skoda kodiaq. Matthew heeft ons ‘s morgens vroeg bevestigd dat de betreffende auto er nog is en zo zijn wij einde middag bij j... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Paesi Bassi
- vanmossel.nl/seat-skoda-cupra

Profiteer nu van topdeals!
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Hartelijke ontvangst. Duidelijke uitleg

Risposta di Van Mossel SEAT, Škoda en CUPRA
Wordt netjes en correct ontvangen en…
Wordt netjes en correct ontvangen en komen de afspraken en prijzen netjes overeen

Risposta di Van Mossel SEAT, Škoda en CUPRA
Ik had een afspraak gemaakt en leenauto…
Ik had een afspraak gemaakt en leenauto zou klaar staan. Leen auto stond er niet en blijkbaar was afspraak ook niet bekend.

Risposta di Van Mossel SEAT, Škoda en CUPRA
Mijn auto is morgen pas aan de beurt…
Mijn auto is morgen pas aan de beurt dus graag verbetering tussen afspraak en het sturen van deze enquete
Zeer fijn geholpen door verkoper Raf…
Zeer fijn geholpen door verkoper Raf Schreuder
Een hartelijk ontvangst en ondanks de drukte werd er voldoende tijd aan ons besteed.

Grondigheid efficiëntie en vertrouwen
Keurig geholpen.
Goed hulp van de chef werkplaats met…
Goed hulp van de chef werkplaats met het oplossen van mijn verbindings probleem met CarPlay snel en goed opgelost, geen problemen meer.
Afleveren Kamiq
Na problemen met het afleveren van mijn auto in Tilburg werd de zaak overgedragen aan de vestiging in Waalwijk.
Door de geweldige medewerking van de heer De Zeeuw werd alles correct afgehandeld.
Geeft een goed gevoel.
Cupra Leon ST Occasion gekocht.
In maart heb ik hier mijn Cupra Leon ST occasions hier gekocht. Hele fijne communicatie, ik kon dezelfde dag langskomen en last minute een proefrit maken. Toen was de keuze snel gemaakt, want de auto was super netjes! Aflevering binnen een paar dagen en inmiddels al veel fijne kilometers gemaakt!

Uitstekend geholpen
Uitstekend geholpen, vriendelijk en hartelijke ontvangst. Zonder twijfel de beste Skoda dealer waar ik tot op heden beland ben.

Correcte afhandeling
Correcte afhandeling. De klantenservice was vriendelijk en behulpzaam. Fiets stond klaar.

Klant vriendelijkheid
Klant vriendelijkheid:
Zeer goed.
Ook bij verkoopafdeling:
Heel vriendelijk
Afhandelen van een reparatie of uitvoeren:
Kan beter: onderdeel vergeten te monteren
Onderdelen:
Niet op voorraad.
Niet op voorraad.
Niet altijd op voorraad.

Verlichting fietsendrager
Onlangs is een trekhaak geplaatst maar de verlichting werkte niet. Ik kon met het probleem meteen terecht. Werd ontvangen met koffie terwijl ik wachtte. De monteur heeft mij laten zien waar het probleem zou kunnen zitten (niet in de trekhaak die geplaatst was maar in de fietsendrager zelf). Dat bleek correct te zijn. Ik heb het probleem nu zelf kunnen verhelpen.
Ik was erg blij met de snelle en vriendelijke service.

Aanrader!
Super geholpen!! Ondanks dat we niet in de buurt wonen, hebben we bewust gekozen om een stukje te rijden naar deze locatie. Zeer vriendelijk geholpen, juiste informatie en gezelligheid.

Goede ontvangst
Goede ontvangst, goede service tijdens wachten. Goede tijds indicatie. Goed afgeleverd werk