Banner for Van Mossel Renault - Waalwijk

TrustScore 4 su 5

4,1

Van Andelstraat 3, 5141 PB Waalwijk, Nederland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Voor het eerst een Renault gekocht na 40 jaar Opel (Opel NL liet het na defecte motor afweten dealer niet!) Eerste kennismaking met nieuwe dealer TOP! De verkoper van deze dealer is geen gladde jon... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben enkele weken geleden onze nieuwe Renault Arkana Esprit Alpine in Waalwijk in ontvangst mogen nemen en zijn zeer content met deze auto. Wij zijn deze keer in contact gekomen met verkoper... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Afgelopen 5 augustus Renault Captur 1.6 E-Tech Plug-in Hybrid 160PK van 2022 gekocht en onze Dacia Sandero Stepway ingeruild. Alles zeer naar tevredenheid tot stand gekomen mede door de verkoper J... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Sympathieke verkoper, duidelijk en afspraken nagekomen. Het enige kleine minpuntje was dat de auto 1 dag later werd geleverd vanwege een technisch probleem. Keurig opgelost dmv leenauto

Dettagli dell'azienda

Informazioni su Van Mossel Renault - Waalwijk

Scritti dall'azienda

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Renault:
Van Mossel is officieel Renault-dealer en heeft vestigingen in Barendrecht, Breda, Culemborg, Dordrecht, Gorinchem, Roosendaal, Rotterdam, Rotterdam Zuid, Spijkenisse, Tiel, Vlaardingen, Waalwijk, Wijk bij Duurstede en Zaltbommel.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

• Van Andelstraat 3, 5141 PB, Waalwijk, Nederland, Paesi Bassi

• 0416 650 030
Promotion box for Van Mossel Renault - Waalwijk

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

4,1

2 stelle
1 stella

HIER KOM JE TERUG!

Voor het eerst een Renault gekocht na 40 jaar Opel
De verkoper van deze dealer is geen gladde jongen ,maar iemand die mee denkt en doet binnen de mogelijkheden die je hebt. Inlevingsvermogen!!
IK verwacht hier ook de service te krijgen die wordt beloofd! Vertrouwd adres!

16 aprile 2026

Risposta di Van Mossel Renault - Waalwijk

Beste Koos, wij gaan 20 jaar terug samen met Opel, welkom bij Renault en natuurlijk mag je dezelfde service en toewijding van ons verwachten, bedankt voor deze mooie review!

Alles volgens afspraak

16 aprile 2026

Risposta di Van Mossel Renault - Waalwijk

Beste Rene fijn om te horen en geniet van jullie prachtige auto!

Bij van Mossel Renault Waalwijk ben je nog echt klant

We waren voorheen vele jaren klant bij Renault Hedin Den Bosch. In eerste instantie gingen we daar naar toe om wederom een Renault aan te schaffen. Na offerte aldaar, waarbij we dachten een scherpe prijs te hebben bedongen, gingen we ook te rade bij van Mossel Renault in Waalwijk. Daar troffen we een zeer sympathieke en kundige verkoper Wessel. Hij nam alle tijd voor ons en kwam daarbij ook nog eens tot een voor ons veel aantrekkelijkere prijs! Terwijl we bij Hedin, na jaren klant te zijn geweest, het beste prijsaanbod dachten te hebben gekregen! Ook de aflevering verliep uitstekend. We hadden echt het gevoel dat Wessel alle tijd voor ons uitgetrok om de overdracht van de nieuwe auto zo optimaal mogelijk te laten verlopen! Ook onze nieuwe auto de Austral Ionic full hybrid E-Tech 200 versie 2025 is een absolute aanrader!

8 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ik heb al regelmatig een auto bij…

Ik heb al regelmatig een auto bij Renault gekocht
En word altijd goed behandeld
Ook met de service beurten is het perfect
Grote Klasse

11 settembre 2025

Risposta di Van Mossel Renault - Waalwijk

Wat fijn om te horen en dank je wel voor deze mooie beoordeling!

Valutata 3 stelle su 5

Ik krijg de auto mee

Ik krijg de auto mee, terwijl mijn profiel nog niet is ingesteld. Vervelend dat je elke keer als je je auto start je eigen instelling moet doen.
Wel al besproken en afspraak gemaakt.

4 settembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Afgelopen 5 augustus Renault Captur 1.6…

Alles zeer naar tevredenheid tot stand gekomen mede door de verkoper Julian van Oudheusden die door zijn kennis van de auto ons kon overtuigen met deze aankoop meer rendement van onze zonnepanelen te krijgen. En daar is niks teveel over gezegd want doordat wij in onze omgeving de meeste km,s maken hebben wij sinds de aankoop nog geen druppel benzine verbruikt maar alleen maar stroom geladen van onze zonnepanelen.
Mooi toch? Wij vinden het helemaal tof👍👌👊

11 agosto 2025

Risposta di Van Mossel Renault - Waalwijk

Goed om te horen en fijn om te vernemen dat de auto goed bevalt, dank je wel!!

Valutata 5 stelle su 5

Ik kwam bij Renault garage Waalwijk…

Ik kwam bij Renault garage Waalwijk omdat de keykaart bijna leeg was. Men zei dat er een nieuw batterijtje in moest dat werd ook meteen gedaan, zelfs bij de reserve kaart. Ik vroeg wat de kosten waren en er werd gezegd dat dit gratis was. Dat is nog eens service.
Jos Buijs.

26 luglio 2025

Risposta di Van Mossel Renault - Waalwijk

Beste Jos, graag gedaan uiteraard!

Slechte reparatie

Versnellingsbak vervangen en de volgende dag staat de auto still met een kapotte koppeling.

8 maggio 2025

Risposta di Van Mossel Renault - Waalwijk

Geachte heer Harmsen, vervelend en onze excuses dit mag natuurlijk niet gebeuren! Wij gaan u vandaag bellen en het netjes oplossen.

Kat in de zak gekocht!

Auto gekocht voor 18000,- en nu blijkt er alles aan mis te zijn. Distributie ketting, motor, olietank. Kortom bijna alles. Wat me een reparatie van 6000 euro gaat kosten. Dus nee 👎

Gebeld met van mossel helaas was er niks mogelijk. Vervolgens de opdracht gegeven aan een andere garage, en na het plaatsen van een review op trust pilot is korting op reparatie wel mogelijk. Bijzonder

20 febbraio 2025

Beste Nathalie,

Wij vinden het erg vervelend dat u problemen ervaart met de auto die u ruim twee jaar geleden bij ons heeft aangeschaft. Vanwege de combinatie van leeftijd, kilometerstand en het feit dat er in de afgelopen twee jaar geen onderhoud bij een dealer is uitgevoerd, is er helaas geen coulance toepasbaar vanuit de fabrikant. Zoals besproken willen wij graag met u meedenken en bent u van harte welkom bij Van Mossel om diagnose te stellen en een eventuele reparatie met korting uit te laten voeren. Als u hierover alsnog in gesprek wilt, kunt u mij altijd bellen op 0620016447.

Pim de Groot

Valutata 5 stelle su 5

Nadat wij een slecht nieuws bericht…

Nadat wij een slecht nieuws bericht kregen over onze oude auto zijn we fantastisch geholpen door Wessel van Laarhoven die met ons een oplossing heeft gevonden met een nieuwe Captur. Hij heeft goed met ons meegedacht, goede service. Kortom wij zijn heel tevreden en de auto rijd geweldig.

27 dicembre 2024

Risposta di Van Mossel Renault - Waalwijk

Het is fantastisch om te horen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe Captur! We zijn blij dat Wessel van Laarhoven u zo goed heeft geholpen en dat u een oplossing heeft gevonden voor uw oude auto. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en we zijn blij dat u zo positief over uw ervaring bent.

Valutata 5 stelle su 5

Eerste kleine beurt,weinig kilometers…

Eerste kleine beurt,weinig kilometers gemaakt ,
De prijs was navenant , hoop dat de prijs volgende keer ook mee valt .

11 dicembre 2024

Risposta di Van Mossel Renault - Waalwijk

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn deze keer in contact gekomen met verkoper Wessel van Laarhoven die ons goed te woord heeft gestaan en onze wensen kon verwezenlijken.
Wij hebben nog steeds goed contact met Wessel.
Hij krijgt van ons 5 sterren.

31 ottobre 2024

Risposta di Van Mossel Renault - Waalwijk

We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe Renault Arkana Esprit Alpine en dat u een positieve ervaring heeft gehad met Wessel.

Bizar slechte service

Na telefonisch contact te hebben gehad, mocht ik langskomen en zou er een monteur meekijken met mij na het probleem. Na aankomst van een rit van 45 minuten kwam er een ontzettend onbeleefde/arrogante meneer naar mij toe die mij vervolgens gelijk weer de deur wees. "hij ging absoluut geen monteur mee laten kijken" wat een vreselijk arrogante vent en slechte service van renault, dit is de laatste keer geweest dat ik een renault heb gekocht. Ik raad niemand aan om hier naartoe te gaan.....

29 novembre 2024

Geachte heer,
Dank voor het gesprek zojuist.
Zoals afgesproken ga ik wat informatie inwinnen en neem morgen opnieuw contact op om e.e.a. af te spreken zodat we zo snel mogelijk het probleem op kunnen lossen.
Martijn den Ambtman
Operationeel directeur

Valutata 5 stelle su 5

Op 29/11 onze Kia Picanto opgehaald en…

Op 29/11 onze Kia Picanto opgehaald en de oude ford ingeleverd. Mijn vrouw en ik zijn zeer te spreken over de aandacht, vakkundigheid en de vriendelijkheid waarmee wij zijn geholpen door Wessel van Laarhoven.
Wij zijn over de hele linie zeer goed door hem geholpen.

29 novembre 2024

Risposta di Van Mossel Renault - Waalwijk

We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe Kia Picanto en dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad met Wessel van Laarhoven. Het is fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent.

Twingo

Zaterdag jl. mijn twingo opgehaald. Deze zag er meer dan tip top uit. Zeer vriendelijk professioneel personeel. Keurig geholpen fijne onderhandeling. Compliment aan de heer W. van Laarhoven.

16 novembre 2024

Risposta di Van Mossel Renault - Waalwijk

Bedankt Mirthe voor de leuke reactie. We geven het door aan Wessel!

Zaterdag mijn Clio opgehaald

Zaterdag mijn Clio opgehaald. Auto ziet er heel goed uit. Heel goed geholpen door Wessel.

26 ottobre 2024

Risposta di Van Mossel Renault - Waalwijk

We zijn blij te horen dat je tevreden bent met je Clio en de service die je van Wessel hebt ontvangen.

Valutata 5 stelle su 5

Service van begin tot eind

Bijna 2 maanden rijden we nu met onze nieuwe Dacia Duster en we zijn er heel blij mee. We zijn enorm goed geholpen door Julian van Oudheusden in Waalwijk. Zowel de aanloop naar de aankoop en de uiteindelijke aflevering zijn perfect verlopen!

24 agosto 2024

Risposta di Van Mossel Renault - Waalwijk

Bedankt voor de mooie review. We geven het zeker door aan Julian.

Algemeen Directeur Van Mossel Renault

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più