Banner for Van Mossel Renault - Barendrecht

TrustScore 4 su 5

4,2

Krakau 3, 2993 LV Barendrecht, Nederland, NL

Valutata 4 stelle su 5

Na eerste teleurstelling werd alles in het werkverdeling om vertrouwen en tevredenheid terug te winnen . Goed gedaan Marc.

Valutata 5 stelle su 5

Vandaag bij van mossel Barendrecht geweest schakelaar Twingo vervangen Ondanks de auto al uit de garantie was gratis gedaan De monteur die er aan gewerkt heeft vertelde mij dat er een kreunend gel... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Afgelopen zaterdag mijn nieuwe auto gehaald Vanaf het begin prima geholpen tot aan de aflevering toe. Wij zijn geholpen door Stephan maar de andere collega’s ook zeer vriendelijk.

Dettagli dell'azienda

Informazioni su Van Mossel Renault - Barendrecht

Scritti dall'azienda

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Renault:
Van Mossel is officieel Renault-dealer en heeft vestigingen in Barendrecht, Breda, Culemborg, Dordrecht, Gorinchem, Roosendaal, Rotterdam, Rotterdam Zuid, Spijkenisse, Tiel, Vlaardingen, Waalwijk, Wijk bij Duurstede en Zaltbommel.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

• Krakau 3, 2993 LV, Barendrecht, Nederland, Paesi Bassi

• 0180 656 250
Promotion box for Van Mossel Renault - Barendrecht

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

4,2

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Afgelopen zaterdag mijn nieuwe auto…

Afgelopen zaterdag mijn nieuwe auto gehaald
Vanaf het begin prima geholpen tot aan de aflevering toe.
Wij zijn geholpen door Stephan maar de andere collega’s ook zeer vriendelijk.

21 marzo 2026

Risposta di Van Mossel Renault - Barendrecht

Wat fijn dat de aankoop van uw nieuwe auto zo goed is verlopen! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de hulp die u vanaf het begin heeft gekregen. Bedankt voor uw feedback!

Met vriendelijke groet Van Mossel

Heel tevreden met Stephan

Heel tevreden met Stephan
De rest was matig echt niet netjes
Na aankopen afspraak gemaakt voor maandag om wat dingen te fiksen aan de auto Kom je aan maandag weten ze van niks Stephan had vakantie dus die kon niks doen Auto laten staan netjes een leen auto gehad Dinsdag zouden we gebeld worden om de auto op te halen Na donderdag nog niks gehoord te hebben maar zelf bellen Ooh u wordt terug gebeld vrijdag werd ik gebeld auto klaar Auto wil ik ophalen sleutel weg auto weg Na bijna 30 min wachten Ooh hij staat in Rhoon schoonmaak bedrijf erheen gereden Sleutel kwijt Serieus na 15 min ooh sleutel moet ergens anders opgehaald worden Eindelijk Auto erg slecht schoon zelfs vieze vlekken bij aan binnenkant maar dat was nog niet het ergste schade plekken op auto Ja dat was voor ons de druppel ging helemaal uit me plaat Al ons spaargeld stond voor me neus met kleine schades Stephan heb ons gelijk gebeld na de vakantie en kwam met oplossingen We mochten de auto omruilen maar dat wilde vrouw des huizes niet Auto is helemaal
Top gepolijst en schoongemaakt Alle andere heb Stephan gisteren opgelost Wij zijn zo blij met Stephan zijn hulp en werk wijze Hij begreep ook onze autistische zoontje Stephan verdient echt een pluimpje En ja sorry de rest mag echt wel op de vingers getikt worden Klant is koning ja bij Stephan wel maar de andere persoon

1 novembre 2025
Valutata 2 stelle su 5

Jammer dat als er een on line afspraak…

Jammer dat als er een on line afspraak is gemaakt voor een proefrit, dat de auto tussendoor wel aan andere klant verkocht kan worden. Vermoed geen business policy , dus hoop voor menselijke fout.

15 maggio 2025

Risposta di Van Mossel Renault - Barendrecht

Beste heer Smit, vervelend dat u dit zo ervaart.

De verkoper heeft u nog proberen te bellen hierover en u een offerte voor een mooi alternatief toegestuurd.

Graag kom ik met u in contact hierover.

Marnix Guijs
Vestigingsdirecteur

Valutata 5 stelle su 5

Zeer attente monteur goede service bij van mossel Barendrecht

Vandaag bij van mossel Barendrecht geweest schakelaar Twingo vervangen
Ondanks de auto al uit de garantie was gratis gedaan
De monteur die er aan gewerkt heeft vertelde mij dat er een kreunend geluid uit de onder het stuur vandaan kwam
Keurig dat hij dat bemerkte hij heeft het gelijk gerepareerd ongevraagd

6 marzo 2025

Risposta di Van Mossel Renault - Barendrecht

Fijn om te horen over uw positieve ervaring in Barendrecht.

Bianca Slotboom
Van Mossel Renault

Vakmensen!

Erg goed geholpen door dit vakkundige bedrijf met oplettende werknemers.
Ik kwam voor het bijvullen van de olie en de oplettende monteur heeft zelf gezien dat de batterij van mijn sleutel vervangen moest worden en heeft odit ook meteen gedaan. Super service!

20 dicembre 2024

Risposta di Van Mossel Renault - Barendrecht

Beste Roxanne, bedankt voor je lovende woorden!

Perfecte ontvangst!

Ben op zoek naar een andere auto en op aanbeveling van vrienden bij van Mossel Renault Barendrecht terecht gekomen. Prima ontvangst met lekkere koffie en ondanks dat ik aangaf nog geen geen aankoop beslissing zou nemen, gaf de verkoper mij alle aandacht en zijn al mijn vragen naar volle tevredenheid beantwoord. Als ik een nieuwe auto ga kopen, dan zeker bij van Mossel Barendrecht!

11 dicembre 2024

Beste Pim,

Bedankt voor je review, mocht het zo ver zijn dan praten we gauw verder!

Valutata 5 stelle su 5

Erg goed geholpen door de werkplaats…

Erg goed geholpen door de werkplaats snel en vakkundig
Blij mee !!

14 dicembre 2024

Risposta di Van Mossel Renault - Barendrecht

We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de service die je hebt ontvangen. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

Valutata 5 stelle su 5

Snelle service en goed contact

Snelle service en goed contact. Behulpzaam bij de keuze en koop van onze nieuwe auto. De auto werd snel geleverd.

16 dicembre 2024

Risposta di Van Mossel Renault - Barendrecht

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en de aankoop van uw nieuwe auto.

Top bedrijf

Top bedrijf! Mooie showroom met vriendelijk personeel.

16 dicembre 2024

Risposta di Van Mossel Renault - Barendrecht

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze showroom en ons personeel.

Goede service en vakmanschap

Wij hadden schade aan onze auto toen wij hem kwamen ophalen na een reparatie, (die overigens goed is opgelost.)Deze schade was veroorzaakt door 1 van de medewerkers van de garage.
Wij waren uiteraard niet blij maar garage van Mossel in Barendrecht heeft het meer dan keurig opgelost, na enige weken.
Bij afhalen constateerden wij dat de auto keurig was gespoten, zelfs helemaal was gewassen en gepoetst!
Dus kortom wij zijn tevreden!
Onze auto hebben wij nu iets langer dan een jaar, de batterij van de sleutel was bijna leeg, dus ik dacht even langs de garage te gaan om te vragen hoe ik de batterij moet vervangen, kan ingewikkeld zijn maar bij de Renault niet, zo bleek.
De batterij werd keurig vervangen aan de balie, ook de batterij van de reservesleutel. Bij het willen betalen van de batterijen, bleek het een service van van Mossel, echt top! Ik had dit zolang ik rijd nog nooit meegemaakt, dus onze complimenten en daarvoor onze 5 sterren

23 ottobre 2024

Risposta di Van Mossel Renault - Barendrecht

Bedankt Sylvia voor de uitgebreide review en jullie fijne ervaring bij Van Mossel Renault in Barendrecht.

Bianca Slotboom
Algemeen Directeur Van Mossel Renault

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più