Eerst zelf uitgebreid eigen onderzoek gedaan over diverse voertuigen. Uiteindelijk bij MG uitgekomen. Na ruim een maand gereden te hebben in de MG EHS ben ik uiterst tevreden en positief verrast. Het... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Toevoeging: Ironisch genoeg binnen een dag reactie op mijn review, van de vestigingsmanager nota bene. Op zijn verzoek gemaild maar tot op heden ook niks meer op gehoord. Ik update mijn review als... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Afgelopen september hebben we een 1 jaar oude MG4 occasion bij MG Den Haag gekocht. De verkoper (Ashish) is bijzonder terzake kundig en hij heeft ons prettig begeleid in het aankoop proces. Ook na de... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Kerketuinenweg 36, 2544 CW, Den Haag, Nederland, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Mijn verbazing was behoorlijk groot toen ik kennis maakte met de nieuwe MG ZS Hybrid+ Luxury. Dit werd mijn wauw moment. Deze auto was wat ik zocht. Hierbij werd ik vriendelijk en deskundig geholpen door Ashish Sardjoe, verkoopadviseur bij Van Mossel MG Motor in Den Haag. Ik heb met veel plezier meerdere proefritten mogen doen en daar ben ik Ashish Sardjoe erg dankbaar voor. Ik was behoorlijk onder de indruk met het rijden van deze MG. De auto zit comfortabel hoog, biedt veel ruimte, zo ook voor grote mensen als ikzelf. Na een redelijk korte tijd ben ik inmiddels een trotse bezitter van een MG ZS Hybrid+ Luxury en ben ik erg blij met deze Crossover (SUV). Ik heb gemerkt dat Ashish Sardjoe een stapje extra voor mij wilde doen en met me meedacht.
Hartelijk dank Ashish Soerdjoe 👍
De heer Ashish Sardjoe heeft ons supergoed geholpen. Proefrit gereden, besproken welk versie van de MG bij ons ging passen. Bij ophalen van de auto ook weer tijd genomen om door te nemen hoe alles werkt in de auto. We zijn voor de MG zs gegaan. Dat rijdt heerlijk met alle opties.

Risposta di Van Mossel MG - Den Haag
Na een proefrit besloten we de MG tekopen.
We werden geholpen door Ashish Sardjoe.super vriendelijk en deskundig.
Hij beantwoorde al onze vragen zonder enige druk. Ik zou iedereen aanbevelen om naar Van Mossel te gaan9 voor een auto.
Dikke 10 voor Ashish Sardjoe.

Risposta di Van Mossel MG - Den Haag
Na ons online te hebben georiënteerd op een nieuwe auto viel ons oog op een MG ZS EV. Voordat we een definitieve keuze maakte wilden we eerst een proefrit doen. Zo kwamen we in contact met MG Den Haag en Ashish. Hij heeft ons gedurende het hele proces van proefrit tot aflevering van de auto uitstekend begeleid en gezorgd dat de auto vrij snel kon worden geleverd. Een uitstekende ervaring en goede dienstverlening, mijn complimenten.

Betreft MG ZS HYBRID+
Na 7 jaar tevreden klant te zijn bij Van Mossel ben ik teleurgesteld in de wijze waarop aankoop en aflevering van mijn MG heeft plaatsgevonden. De volgende opmerkingen doen ter zake:
- ik werd en wordt uitstekend geholpen door de verkoper van de MG-vestiging in Den Haag, alle lof voor hem.
- Bij de aankoop bleek dat er een prijsverschil zat tussen de genoemde prijzen op de webside en de gegenereerde prijzen die bij het opmaken van de factuur op het scherm verschenen, raar voor de klant en vervelend voor de verkoper.
- Er bleken verschillende prijzen voor aanbrengen van een trekhaak berekend te worden door de locatie Amsterdam en Den Haag, vervelen voor de verkoper, maar beide problemen werden door hem goed opgelost.
- De aflevering van de auto op het MG-servicepunt in Amersfoort was ronduit slecht. Nadat de zwarte (waarom niet een wat vrolijker kleurtje) lijkwade van de auto was getrokken, bleek de verkoper vrijwel niets van de auto te weten. Een handleiding die volgens hem in het dashboardkastje zou liggen, bleek een onderhoudsboekje en een boekje over de veiligheidsinstructie voor de batterij. Werking van de diverse knoppen en mogelijkheden van het infoscherm waren hem onbekend, evenals de werking van het deurslot. Een attentie, al was het maar een sleutelhoesje met merknaam, of een bosje bloemen kon er niet af. Iets wat een beetje feestelijk zou moeten ogen was een teleurstelling.
- Dan de verkoop aan een particulier van mijn KIA NIRO . Bij de overschrijving van de tenaamstelling bij het postagentschap kreeg ik de waarschuwing dat er sinds enige tijd een terugroepactie loopt voor deze auto. Daar sta je dan met een mond vol tanden tegenover de koper. Waarom ben ik als bezitter van deze auto niet op de hoogte gesteld van deze terugroepactie door Van Mossel?
- de verzekering: Mij werd bij de verkoop een zeer voordelig aanbod voor de verzekering van de auto gedaan. Na correctie van het aanvraagformulier waarin nogal wat fouten zaten t.a.v. de gegevens die ik had verstrekt kreeg ik op 04-02-2025 een polis met daarop een maandpremie van € 84,94. Die heb ik geaccepteerd met de toevoeging dat er in het polisblad nog steeds een aantal fouten zaten. Op 11-02-2025 ontving ik de aangepaste [polis, die tot mijn schrik € 1.441,72 bedroeg. Wat voordelige polis, als mij oude verzekeraar mij een verzekering aanbood van € 1.275,00 per jaar. De heer de verkoper van MG Den Haag is nog doende om hier een oplossing voor te vinden.
Ik reken deze fouten niet de medewerkers aan, maar de Van Mosselorganisatie
- Als je een merk slechts op 5 plaatsen in Nederland aanbiedt en daarnaast een aantal servicecentra hebt, is het logisch dat de klant daar de aflevering laat plaatsvinden en het onderhoud daar laat uitvoeren. Dan lijkt het mij logisch dat je als organisatie er voor zorgt dat de medewerkers daar basiskennis hebben van de werking van de auto, zodat zij de koper instructie kunnen geven.
- Een verkoper van auto’s is geen verzekeringsagent. Als je die functie toch bij de verkoper neerlegt, dan zorg je er voor dat hij voldoende kennis van zaken heeft om de klant volledig te informeren over de belangrijkste polisvoorwaarden, de juiste premie van de verzekering en over het administratieve traject.
Al met al is mijn waardering voor Van Mossel ondertussen ver gedaald. Ik hoop dat in het verdere gebruik van mijn MG zal blijken dat de werkplaats van de servicevestiging in Amersfoort die slechte reputatie zal opvijzelen.
J.W.G. de Bruijn
Great service
Ashish helps us to enjoy the experience of purchasing car. And truly responsible and friendly staff

Risposta di Van Mossel MG - Den Haag
Wij zijn super tevreden over MG den Haag. We kwamen langs om ons te oriënteren voor een andere SUV.
We kwamen daarbij in contact met Ashish Sardjoe en hij bood ons spontaan een proefrit aan in de MG Ehs.
Na die rit waren we verkocht maar wilden geen zwarte. In Goes vonden we een grijze en Ashish bood ons aan om deze auto naar den Haag te halen.
Na een proefrit hebben we deze auto gekocht en zijn daarbij geweldig geholpen door een super enthousiaste Ashish.
Mg den Haag in echt een aanrader.
Groetjes van Leen en Marjan Kuijper

Risposta di Van Mossel MG - Den Haag
Netjes een leenauto bij het monteren trekhaak. Personeel is uiterst vriendelijk.

Risposta di Van Mossel MG - Den Haag
De verkoper heeft mij op eigen initiatief gebeld met de mededeling dat de korting op de auto te laag berekend was.
Ik heb daar weliswaar geen gebruik van gemaakt, maar dat vond ik een nette aktie.

Risposta di Van Mossel MG - Den Haag
In mijn zoektocht naar een nieuwe auto ben ik bij Van Mossel MG in Den Haag terechtgekomen. Op het eerste oog was ik al onder de indruk van de mooie showroom. In een gesprek met de deskundige en behulpzame Ashish heb ik mijn wensen besproken. Ik kreeg de mogelijkheid om een proefrit te maken. Zo gezegd zo gedaan. Ik was zo goed als verkocht. De auto had alleen niet de kleur die ik wenste, dat is namelijk zwart. Geen probleem, Ashish regelde dat er een zwarte MG vanuit Purmerend naar Den Haag werd gehaald. Een week later kon ik de proefrit maken. Wat een auto, alles erop en eraan. We hebben de koop rondgemaakt en de laatste puntjes werden op de i gezet door van Mossel. Dit hield in dat er een grondige reiniging van binnen en buiten zou plaatsvinden voor aflevering. Vandaag heb ik de auto opgehaald. De auto stond mooi in de lak en van binnen rook het heerlijk fris.
Klein puntje van kritiek:
Exterieur; het poetswerk had iets beter gekund (reinigen van de ramen)
Interieur; bekleding was niet optimaal nagelopen.
Ik heb hier een melding van gemaakt, dit werd gelijk door Ashish opgepakt en goed opgelost. Ashish kan hier overigens niets aan doen, deze werkzaamheden worden door een extern bedrijf uitgevoerd.
Al met al ben ik zeer tevreden over de service die Ashish/ Van Mossel mij geboden heeft en ik raad dit bedrijf dan ook zeker aan!

Risposta di Van Mossel MG - Den Haag
Van aankoop tot levering bijzonder netjes geholpen. Zeer nette medewerkers en zeer dienstverlenend. dank daarvoor en gaan met plezier in de nieuwe auto rijden

Risposta di Van Mossel MG - Den Haag
MG-ZS Luxery Hybrid+ aangeschaft. Mooie ruime zaak. Kundig geholpen door Ashish met veel geduld. Goede uitleg gekregen en heel behulpzaan. Hebben de auto nu net een paar uur dus daar kan ik nog niets over zeggen.

Risposta di Van Mossel MG - Den Haag
Ik ben zo goed geholpen door Jaimy, beleefde meneer en mijn auto was snel en netjes gerepareerd

Risposta di Van Mossel MG - Den Haag
Om te beginnen werden we heel goed verwelkomd in de zaak. We kregen de vrijheid om alles rustig te bekijken en werden vervolgens fantastisch geholpen door Ashish Sardjoe.
Uiteindelijk een hele mooie MGZS kunnen aanschaffen.

Risposta di Van Mossel MG - Den Haag
Wij hebben bij de MG in Den Haag onze MG gekocht. Wat zijn wij prettig en top geholpen door Ashish Sardjoe. Hij koppelt alles snel terug en houdt zich aan de afspraken. De auto stond er keurig bij. Netjes gepoetst en rook zalig. Zeer zeker een aanrader om hier een auto te kopen. Bedankt voor alles en wij zijn erg blij met onze MG. Groetjes van Martin en Dineke de Roode

Risposta di Van Mossel MG - Den Haag
Wat een prettige manier om met verkoper Ashish Sardjoe van de vestiging in Den Haag de koop van mijn occasion MG ZS EV Luxury 45 kwh met kenteken J-477-GR te regelen.
De uitleg bij het ophalen was ook zeer deskundig en uitgebreid.

Risposta di Van Mossel MG - Den Haag
All good with the purchase. Delighted with the professional service provided by Ashish Sardjoe, he made the process to happen so smoothly.

Risposta di Van Mossel MG - Den Haag
Lease auto aangevraagd via van mossel MG den haag,
Er wordt tijd voor je genomen
Goed contact behouden
En alles verloopt super soepel
Credits aan Ashish bedankt!

Risposta di Van Mossel MG - Den Haag
De verkoopadviseur Ashish Sardjoe heeft ons van goede informatie en advies voorzien.
Dankzij hem hebben we keuze gemaakt voor aanschaf van een MG. Superblij met de aanschaf.