Banner for Van Mossel Mercedes-Benz - Hellevoetsluis

Van Mossel Mercedes-Benz - Hellevoetsluis Recensioni

TrustScore 4 su 5

Rijksstraatweg 38, 3223 KA Hellevoetsluis, Nederland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Meteen aan de slag gegaan om een garantie reparatie van een collega Mercedes dealer op te lossen, ik hoefde niet naar Amsterdam om de garantie te claimen. Perfect en heel snel opgelost

Valutata 5 stelle su 5

binnen 1 dag met mn gloednieuwe Mercedes naar Frankrijk gegaan. Daar een hoge stoep gepakt li acher bij een vreemd gebogen bocht. Schade aan de velg. Na 1wk retour en direkt naar Van Mossel Mercedes H... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Afspraak gemaakt om 200.000km beurt te laten uitvoeren inclusief automatische versnellingsbakolie te verversen. Prijs zou rond de €1300,00 zijn maar was ruim €1600,00. Bij het ophalen van mijn auto mo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Onlangs zijn wij geholpen bij Mercedes Van Mossel in Hellevoetsluis en we kunnen niet anders zeggen dan dat de service geweldig was. Vanaf het moment dat we binnenkwamen, werden we vriendelijk ontv... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Informazioni su Van Mossel Mercedes-Benz - Hellevoetsluis

Scritti dall'azienda

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Mercedes-Benz:
Van Mossel is officieel Mercedes-Benz dealer en heeft vestigingen in Gouda, Dordrecht, Hellevoetsluis, Oud-Beijerland en regio Rotterdam (Autostrada, Charlois en Spaanse Polder).

Over Van Mossel:

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

532 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 3 stelle su 5

Van Mossel Hellevoetsluis

Volgens mij is het belangrijkste gewoon goed en dat zijn de verrichte servicewerkzaamheden.

Minpuntje vind ik t.o.v. Van Mossel MB Charlois dat daar mijn auto een beetje werd schoongemaakt en in Hellevoet niet.

23 ottobre 2024

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Hellevoetsluis

Geachte heer Stokla, dank voor uw terugkoppeling. Wij zullen met u contact opnemen inzake uw opmerking m.b.t. het schoonmaken van uw auto

Valutata 5 stelle su 5

Hier geweest voor mn APK en alles was…

Hier geweest voor mn APK en alles was goed in orde. Kon er op wachten en het was zo klaar.

19 settembre 2024

Geachte mevrouw van Wijk,

dank voor uw mooie review.

van Mossel Mercedes Benz

Valutata 4 stelle su 5

Goed geholpen.

Goed geholpen.

20 ottobre 2024

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Hellevoetsluis

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Met vriendelijke groet Jos Schotanus

Goede uitleg en service

Goede uitleg en service. We konden altijd bellen als we nog vragen hadden. En uitgebreid de tijd om alles uit te leggen.

17 ottobre 2024

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Hellevoetsluis

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden was met de uitleg en service die u heeft ontvangen. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

Jos Schotanus

Snel geholpen

Snel geholpen, mee denken aan oplossing

17 ottobre 2024

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Hellevoetsluis

We zijn blij te horen dat je snel geholpen bent en dat we samen een oplossing konden vinden. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Jos Schotanus

Valutata 3 stelle su 5

Voor de verkoop was alles goed. Aflevering en daarna minder.

Voor de verkoop is alles goed en naar wens verlopen. Tijdens de aflevering en na de aflevering moet ik helaas melden dat het niet zo best is gegaan.

9 ottobre 2024

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Hellevoetsluis

Het spijt ons te horen dat de aflevering en de periode na de aflevering niet naar wens zijn verlopen. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn. We zullen uw feedback intern bespreken om te zien hoe we onze processen kunnen verbeteren.

Valutata 5 stelle su 5

Auto voor een servicebeurt gebracht en…

Auto voor een servicebeurt gebracht en ik ben netjes en correct ontvangen. Na het afronden van de werkzaamheden trof ik de auto weer aan in een nette staat en de werkzaamheden zijn netjes met mij doorgesproken. Tijdens de eerste kilometers van de terugreis merkte ik dat de auto aanzienlijk beter presteerde. Geen idee dat het vervangen van de motorrubbers en de reguliere onderhoudswerkzaamheden zo'n positief verschil zouden maken. Nu de auto weer als nieuw presteert zal ik de snelheidsmeter meer dan ooit in de gaten moeten houden. TOP gedaan allemaal, complimenten!!

14 agosto 2024
Valutata 1 stelle su 5

Slechte service

Ik wilde voordat naar Duitsland ging mijn auto nog even laten uitlezen via de computer omdat de temperatuur opliep zijn hier een kwartier daadwerkelijk mee bezig geweest waarop niets werd geconstateerd moest echter wel € 87,12 betalen ik heb hier nog een opmerking overgemaakt echter medewerker gaf aan dat dit altijd zo loopt . Ik vind dit geen service ,jammer dat Mercedes zo zijn eigen merk uit de markt prijst. Mijn vrouw rijdt in een Mazda daar kan je langs rijden en dit soort handelingen vallen daar gelukkig nog onder service zonder dat je gelijk je portemonnee moet trekken.

4 settembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

De klant is geen koning bij van Mossel

Ben al sinds 1995 klant bij Mercedes Hellevoetsluis, Vermaat, vervolgens Wüst daarna van Mossel. Sinds overgang naar van Mossel: foute facturering (werd later rechtgezet), afspraken voor reparatie niet genoteerd of verkeerd, waardoor ik een nieuwe afspraak moest maken, die dan weken verderop kon worden gepland. Inmiddels overgestapt naar een ander garagebedrijf. Tot mijn verbazing werd daar na een kleine beurt de auto gewassen, werd de auto gehaald en thuisgebracht zonder extra kosten. Een service die je bij van Mossel niet krijgt.

1 giugno 2024

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Hellevoetsluis

Geachte klant, wij zullen zo snel mogelijk met u contact opnemen om e.e.a. met u door te spreken.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più