Na een nare week met Ayvens lease zijn we heel fijn geholpen door Frank geholpen. Gewoon door eerlijk en transparant koop en lease naast elkaar te leggen. Uiteindelijk voor koop gekozen. Mede door de... Leggi di più

L'azienda ha risposto
15 juni jl. onze nieuwe Niro EV Plus Advanced opgehaald. Goede inruilprijs gekregen voor onze vorige Niro EV. Deal snel gesloten. Prettig zaken doen met Frank van der Sande. Vriendelijke kundige med... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We hebben vandaag, 28-03-2025, een gebruikte Kia Niro gekocht bij Van Mossel in Zwolle. Uitstekend geholpen door Frank van de Sande. Snel, goede en heldere offerte ontvangen. Prijs prima. Service heel... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Op 18 mei zijn wij op een hele fijne manier ontvangen bij Kia van Mossel Zwolle, voor een proefrit met een Kia Niro van 2020 bij terug komst een fijn onderhoud gehad met Lucas de Vries over de inruil... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Oude Meppelerweg 2b, 8024 AB, Zwolle, Nederland, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di Van Mossel Kia - Zwolle
Alles klopte volgens de afspraak en zeer vriendelijke benadering.

Risposta di Van Mossel Kia - Zwolle
Er stond een kleine onderhoudsbeurt voor mijn Niro EV gepland. Deze is naar volle tevredenheid uitgevoerd en de auto werd gewassen en wel afgeleverd.

Risposta di Van Mossel Kia - Zwolle
Een heel goed bedrijf met hele leuke aanbiedingen,heel vriendelijke verkopers en altijd een hele goede service.
Aan te bevelen voor iedereen die een leuke en goede auto wil kopen.

Risposta di Van Mossel Kia - Zwolle
Ik voel me altijd goed geholpen. Ook nog taartje en koffie gehad vanwege 75 jarig bestaan. Tof.

Risposta di Van Mossel Kia - Zwolle
Prima geholpen en voorzien van antwoorden op mijn vragen. Waardoor uiteindelijk een goede/eerlijke deal gemaakt kon worden. Ook ruimte voor leerling verkopers om het vak te leren.

Risposta di Van Mossel Kia - Zwolle
We zijn heel tevreden over het proces van kopen van onze Kia. Frank van de Zande heeft met geduld en aandacht perfect met ons meegedacht en onze wensen en belangen serieus genomen. De aflevering werd met veel zorg gedaan. De service en garantie geven het vertrouwen en zekerheid dat je met een goede auto wegrijdt. Hele garage doet prettig aan.

Was prima ontvangt.
Bij aflevering ook de tijd nemen om uitleg te geven.
En kan ook rustig terug met evt vragen

Risposta di Van Mossel Kia - Zwolle
Goede survice en eerlijke prijsopgave. Uiterst vriendelijk

Risposta di Van Mossel Kia - Zwolle
Goede service en alles klopt altijd zoals afgesproken en bij een kleinigheidje, wat zelden voorkomt, wordt je snel geholpen.

Risposta di Van Mossel Kia - Zwolle
Makkelijk online een afspraak regelen, vooraf vastgestelde prijs en werkzaamheden zeer snel uitgevoerd.

Risposta di Van Mossel Kia - Zwolle
zeer plezierige wachtruimte zeer vriendelijk behulpzaam personeel

Risposta di Van Mossel Kia - Zwolle
Kia Stonic gekocht, prima auto en goed geholpen. Wij zijn geholpen door Lukas, een meneer met het hart op de goede plek. Echt een Aanrader!

Risposta di Van Mossel Kia - Zwolle
Mijn auto kwam niet voor mijn vakantie binnen maar heb een soort gelijke mee gekregen voor mijn road trip naar Zwitserland voor een laag bedrag.

Risposta di Van Mossel Kia - Zwolle
We zijn al jaren klant bij van Mossel in Zwolle en de ervaringen zijn heel positief. Frank van der Sande adviseert eerlijk en we hebben een prima inruilprijs gekregen voor onze kia niro. Onze nieuwe kia sportage gt line bevalt fantastisch. Kortom : van harte aanbevolen!

Risposta di Van Mossel Kia - Zwolle
Allereerst wordt je hier altijd prima geholpen en te woord gestaan. Afspraken worden nagekomen en de service is uitstekend! Ook de aflevering van onze 2e auto die we hier gekocht hebben ging heel goed. Een duidelijke uitleg en heel netjes afgeleverd.
En het belangrijkste; de auto rijdt perfect!