Banner for Van Mossel Jaguar Land Rover

Van Mossel Jaguar Land Rover Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Bijzonder goed ontvangen door Martijn. Heeft op waarde weten in te schatten dat je een reis van Amsterdam naar Groningen niet zomaar doet. Rij nu heerlijk in onze nieuwe Range Rover Evoque.

Valutata 5 stelle su 5

Prima ervaring! Ik heb mijn Jaguar XF wel verkocht inmiddels, vanwege de vele benodigde en dure reparaties ieder jaar (€7.400 in 3 jaar tijd): camera defect, knalpot die plotsklaps onder de auto uit v... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Autobedrijf van Mossel heeft op een zeer correcte wijze de aankoop van de Defender verzorgt. Owen, de verkoper heeft van begin tot aflevering alles keurig en correct geregeld. De auto is tevens keurig... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Geweldig werk! Na de aankoop van onze Jaguar ben ik voor het eerste onderhoud naar Apeldoorn gereden. Ik had telefonisch geregeld dat ik kon watchten, en het werd inderdaad ongeveer twee uur. Ze zijn... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Informazioni su Van Mossel Jaguar Land Rover

Scritti dall'azienda

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Jaguar Land Rover:
Van Mossel is officieel JLR-dealer en heeft vestigingen in Apeldoorn, Groningen en Zwolle

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Promotion box for Van Mossel Jaguar Land Rover

Ontdek onze JLR voorraad & service

Bekijk onze actuele Jaguar en Land Rover voorraad en services!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

423 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

68 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Was weer top

Was weer top! Organisatie sfeer alles!

28 settembre 2025
Non scritta su invito

Risposta di Van Mossel Jaguar Land Rover

Fijn dat alles naar wens was! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Uitstekende service

Uitstekende service, vriendelijk personeel.

28 settembre 2025

Risposta di Van Mossel Jaguar Land Rover

Fijn dat onze service en ons vriendelijke personeel u bevallen zijn. Dank u wel voor uw feedback.

Valutata 5 stelle su 5

Jaguar Zwolle handelt alles correct af

Jaguar Zwolle handelt alles correct af. Daarnaast stellen ze zich flexibel op bij onverwachtse veranderingen. Ik ben al jaren lang een zeer tevreden klant.

25 settembre 2025

Risposta di Van Mossel Jaguar Land Rover

Wat fijn te horen dat u al jaren tevreden bent over onze correcte en flexibele service. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Zeer vriendelijk personeel

Vriendelijke mensen, zeer behulpzaam en professioneel, ook zonder afspraak toch geholpen

25 settembre 2025

Risposta di Van Mossel Jaguar Land Rover

Wat fijn dat onze vriendelijkheid, behulpzaamheid en professionaliteit zo gewaardeerd worden, zelfs zonder afspraak! We zijn blij met uw positieve feedback.

Zeer klant vriendelijk

Zeer klant vriendelijk
Ondanks geen afspraak met werkplaats
Probleem gelijk verholpen
En leenauto beschikbaar
Top

6 settembre 2025

Risposta di Van Mossel Jaguar Land Rover

Wat fijn dat we u zo goed van dienst konden zijn! We zijn blij dat het probleem snel verholpen is en dat we u een leenauto konden aanbieden. Dank voor de mooie woorden.

Valutata 2 stelle su 5

Lekkage Range Rover, en spiegelverstellin

Op mijn eerdere reactie vwb de reparaties welke mijns inziens niet naar behoren waren, heb ik aangeboden gekregen van van Mossel dat ze er graag nogmaals naar willen kijken.
We hebben een nieuwe afspraak gemaakt, en de problemen zijn alsnog verholpen.Hier ben ik toch wel heel blij mee.
Hartelijk dank hiervoor.

20 agosto 2025

Risposta di Van Mossel Jaguar Land Rover

UPDATE 1-10: Geachte heer Jager, inmiddels hebben we alle punten mogen en kunnen oplossen, waarvoor dank. Wij vertrouwen erop dat u 100% tevreden bent. Mochten er onverhoopt toch nog zaken zijn dan vernemen we die graag. Met vriendelijke groet, Wilco.Leurink@vanmossel.nl (Servicemanager Van Mossel Jaguar - Land Rover Zwolle) 06-2074 2814

Valutata 5 stelle su 5

Erg goede service bij storing van de…

Erg goede service bij storing van de auto. Wordt met veel aandacht naar gekeken.

17 agosto 2025

Risposta di Van Mossel Jaguar Land Rover

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de service. Wij nemen elke klacht serieus en besteden daar daarom de juiste aandacht aan.

Hopelijk nu veel veilige en zorgeloze kilometers!

Divisie Directeur

Valutata 5 stelle su 5

Heel hulpvaardig en snel geregeld.

Wat zijn we fijn en goed geholpen. Veel dank aan het team.

18 luglio 2025

Risposta di Van Mossel Jaguar Land Rover

Wat fijn om te horen dat we u goed hebben kunnen helpen! Heel hartelijk bedankt voor uw mooie woorden en de positieve feedback.

Divisie Directeur

Valutata 4 stelle su 5

Prima ervaring met de aankoop

Prima ervaring met de aankoop

1 agosto 2025

Risposta di Van Mossel Jaguar Land Rover

Fijn dat onze aankoopervaring zo positief was! We waarderen uw feedback enorm, wel benieuwd naar hoe we de 5e ster kunnen verdienen?

Top service

Heel fijn en vriendelijke geholpen en snelle service

31 luglio 2025

Risposta di Van Mossel Jaguar Land Rover

Wat fijn dat we je zo goed en snel hebben kunnen helpen. Hartelijk dank voor de mooie woorden!

Risposta di Van Mossel Jaguar Land Rover

Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze garage en service. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Mijn ervaring is dat heer Wilco Leurink…

Mijn ervaring is dat heer Wilco Leurink een aardige en kundige man is. Helaas is dit de derde motor in mijn Discovery. Ik hoop dat deze motor meer dan 60.000 km mee gaat. De vorige twee nieuwe motoren hebben dat amper gehaald. Dit wordt wel mijn laatste Land Rover, het is een onbetaalbare auto. De beurten van 3.500 tot 11.250 is normaal blijkbaar met daarbij nog eens rare zaken die er tussen doorkomen, lekkages en zo.

1 luglio 2025
Non scritta su invito

Risposta di Van Mossel Jaguar Land Rover

Ondanks het prijzige onderhoud, toch fijn om te horen dat u een goede ervaring had met Wilco. Ik zal dit compliment aan hem doorgeven!

Valutata 5 stelle su 5

ik ben vooraf goed ingelicht hoe de…

ik ben vooraf goed ingelicht hoe de werkwijze is, het uurloon schrok ik van .maar de service die ze geven is er ook naar. al met al zeer tevreden

26 luglio 2025

Risposta di Van Mossel Jaguar Land Rover

Fijn te horen dat u tevreden bent met onze service, ondanks uw eerste reactie op het uurloon. We waarderen uw feedback en zijn blij dat de kwaliteit van onze dienstverlening uw verwachtingen heeft overtroffen. Dank u wel!

Valutata 1 stelle su 5

Ik wordt doodziek van de niet aflatende…

Ik wordt doodziek van de niet aflatende beoordelingsvragen vanuit van Mossel.

Verder ben ik zeer tevreden. Maar we hebben met veel meer klanten die zich hier aan ergeren besloten elke keer de laagste score te geven totdat het ophoudt.

26 luglio 2025

Geachte heer Vreekamp,

Het spijt ons te horen dat onze beoordelingsvragen als storend worden ervaren.
Helaas kan ik niets veranderen aan de hedendaagse digitale wereld met alle gevraagde en ongevraagde informatie waaronder ook enquêtes. Dit is namelijk niet alleen iets vanuit Van Mossel of JLR.
Zoals u in uw mail ook aangeeft bent u wel erg tevreden over onze medewerkers.
Dat vinden wij natuurlijk het aller belangrijkste en daar blijven wij ons ook voor inzetten!

Commercieel directeur

Valutata 4 stelle su 5

goed en netjes ontvangen de Dame…gewoon TOP

goed en netjes ontvangen de Dame begreep de vraag heel goed en regelde afspaak voor mij Ik ben niet zo handig met de Mail om alles via de mail ga er liever naar toe Zij bood mij een lekkere Koffie aan en jolanda heeft alles in werking gesteld

25 luglio 2025

Risposta di Van Mossel Jaguar Land Rover

Fijn dat het prettig is verlopen en dat Jolanda je goed heeft geholpen met het maken van de afspraak. We zijn blij te horen dat de koffie lekker was en dat alles in gang is gezet. Dank voor de feedback!

Het was helemaal goed

24 luglio 2025

Risposta di Van Mossel Jaguar Land Rover

Fijn om te horen dat alles naar wens was! Dank voor uw positieve feedback, dit waarderen wij enorm.

Klantgericht

Klantgericht, vriendelijk en afspraken nakomen

24 luglio 2025

Risposta di Van Mossel Jaguar Land Rover

Wat fijn dat u onze klantgerichtheid en vriendelijkheid waardeert en dat we onze afspraken nakomen. Dank voor uw feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Zeer correcte afhandeling van een…

Zeer correcte afhandeling van een storing aan mijn Evoque. Mooie leenauto en uitgebreide uitleg van de storing, geheel onder coulance afgehandeld.
Een prettige dealer met mensen met hart voor de zaak, je auto is hier in goede handen.

11 luglio 2025

Risposta di Van Mossel Jaguar Land Rover

Wat fijn dat de afhandeling van de storing aan uw Evoque zo correct is verlopen. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de leenauto en de uitleg over de storing. Dank voor uw mooie woorden over onze betrokkenheid en expertise, daar doen we het voor!

Vriendelijke groet.

Top garage

Kundig, vriendelijk team met een klantgerichte instelling.

13 luglio 2025

Risposta di Van Mossel Jaguar Land Rover

Wat fijn dat ons team zo klantgericht en vriendelijk overkomt., daar doen we het voor, dank voor het delen.

Ik deel het op mijn beurt weer met de vestiging!

Vriendelijke groet,

Directeur Aftersales

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più