Banner for Van Mossel Ford - Eindhoven

Van Mossel Ford - Eindhoven Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Meerenakkerweg 3A, 5652 AR Eindhoven, Nederland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Oeps onze B Max deed het niet meer en de kosten waren behoorlijk, dus op zoek naar een occasion. Op de site zagen we een nette Kuga staan, alleen wat weinig foto’s. Toch wilden we een proefrit met d... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Probleem met versnellingsbak goed geholpen door de aardige mensen Tevens een probleem met de uitlijning van mijn auto al 3 keer bij een grote keten geweest en ze kregen het niet opgelost maar bij va... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Weinig aandacht voor het rijklaar maken van de aflevering van de auto. Stoel plasticverpakking ligt onder de stoel in de auto. Camara calibratie achteruit rij camera wijkt 2,10 meter af. Volume... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop we geadviseerd zijn tijdens de aankoop en aflevering van onze Ford Kuga. De heer Samuel Lammers heeft uitgebreid de tijd genomen om ons alles uit te legge... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Informazioni su Van Mossel Ford - Eindhoven

Scritti dall'azienda

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Ford:
Van Mossel is officieel Forddealer en heeft vestigingen in Breda, Den Bosch, Eindhoven, Goes, Helmond, Hulst, Middelharnis, Roermond, Roosendaal, Terneuzen, Tilburg, Veghel, Terneuzen, Tilburg, Veghel, Waalwijk en Weert.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

• Meerenakkerweg 3A, 5652 AR, Eindhoven, Nederland, Paesi Bassi

• 040 800 1970
Promotion box for Van Mossel Ford - Eindhoven

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

245 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

509 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Fijne garage voor mijn Ford Fiesta.

Fijne garage voor mijn Ford Fiesta.

18 giugno 2025

Risposta di Van Mossel Ford - Eindhoven

Wat fijn dat we u goed van dienst konden zijn met uw Ford Fiesta. Dank voor uw feedback!

Risposta di Van Mossel Ford - Eindhoven

Fijn dat we u snel en goed van dienst konden zijn. Dank voor uw feedback!

Zeer goede service

Zeer goede service. Klanten vriendelijk. Zeer tevreden

14 giugno 2025

Risposta di Van Mossel Ford - Eindhoven

Wat fijn dat onze klantvriendelijkheid en service zo goed bevallen zijn. Hartelijk dank voor de mooie woorden!

Valutata 5 stelle su 5

Geweldig heel blij met mijn aankoop

Geweldig heel blij met mijn aankoop, goed geholpen door Samuel bij het uitzoeken/inruilen van een auto en ook alle dingen die erbij komen kijken. Met het ophalen van de auto werd er alle tijd genomen en heel persoonlijk, top!

12 giugno 2025

Risposta di Van Mossel Ford - Eindhoven

Wat fijn dat u zo tevreden bent met uw aankoop en de persoonlijke service! We zijn blij te horen dat de hulp bij het uitzoeken en inruilen van uw auto goed is bevallen. Dank voor uw positieve feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Heb dit al eerder toegelicht

Heb dit al eerder toegelicht, heeft u dit nog niet verwerkt?

13 giugno 2025

Risposta di Van Mossel Ford - Eindhoven

Het spijt ons dat u dit nogmaals moet toelichten. We zullen dit intern verder onderzoeken en verwerken. Dank voor uw feedback.

Valutata 5 stelle su 5

Heb een hele fijne ervaring bij Van…

Heb een hele fijne ervaring bij Van Mossel Eindhoven. Sam heeft me vakkundig en goed geholpen. Het was een feestje om mijn auto op te halen. Ben er ontzettend blij mee en de auto hebben ze zo ontzettend tiptop afgeleverd! Heel blij mee!!

3 giugno 2025

Risposta di Van Mossel Ford - Eindhoven

Wat fijn dat u zo'n goede ervaring had! We zijn blij te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent met uw nieuwe auto. Dank voor uw feedback!

Valutata 1 stelle su 5

Een nieuwe buiten spiegel plaatsen 400%…

Een nieuwe buiten spiegel plaatsen 400% duurder als bij Kwik Fit.

1 giugno 2025

Goedemiddag heer Van Kessel,

We hebben uw review zojuist telefonisch besproken. Mijn collega's hebben u een prijsopgave gedaan van een originele Ford spiegel inclusief montage in onze werkplaats. Het staat u uiteraard vrij om de spiegel elders aan te schaffen. Gelukkig bent u wel tevreden over het onderhoud wat we de afgelopen jaren voor u hebben mogen uitvoeren. Graag tot de volgende onderhoudsbeurt!

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel, duidelijk filmpje van de beurt aan mijn auto. Op tijd klaar en netjes gewassen.

22 maggio 2025

Risposta di Van Mossel Ford - Eindhoven

Fijn dat onze service en de video over uw auto in de smaak vielen. We zijn blij met uw positieve feedback!

Valutata 1 stelle su 5

Service

Ik ben niet tevreden over de service bij het maken en uitvoeren van de afspraak.

28 aprile 2025

Risposta di Van Mossel Ford - Eindhoven

Goedemiddag Joost, we hebben de review zojuist telefonisch besproken en ik ga jouw feedback bespreken met mijn collega's. Bedankt voor de toelichting.

Valutata 4 stelle su 5

Bij vragen over auto of ze telefonisch…

Bij vragen over auto of ze telefonisch of in de showroom zijn .wordt de tijd voor genomen.tot dat alles duidelijk is voor de klant

25 maggio 2025

Risposta di Van Mossel Ford - Eindhoven

Fijn om te horen dat we de tijd nemen om alles duidelijk uit te leggen, zowel telefonisch als in de showroom. Bedankt voor uw feedback!

Samuel en Juul 2 toppers

Samuel is onze contact persoon bij van Mossel Ford in Eindhoven.
En Juul met wie we die de eerste was met wie we spraken.
De deal was nieuwe Puma. En dat is het geworden.
Nu de kilometers maken en nu al zeer tevreden met de auto.
Een warm bad waar ze je goed bij voelt.

16 maggio 2025

Risposta di Van Mossel Ford - Eindhoven

Het is fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad bij van Mossel Ford in Eindhoven. We zijn blij dat je tevreden bent met je nieuwe Puma en dat je je goed hebt gevoeld tijdens het aankoopproces. We wensen je veel plezier met je nieuwe auto en veel veilige kilometers.

Valutata 5 stelle su 5

De lichtstoring zat op een moeilijke…

De lichtstoring zat op een moeilijke plaats deze hebben ze na lang zoeken gevonden. We zijn hier erg blij mee want bij onze vorige vakantie zijn we in Luxemburg naar een garage geweest €180,00 het heeft het maar even gedaan. Dus hier zijn we nu erg blij mee.

14 maggio 2025

Risposta di Van Mossel Ford - Eindhoven

We zijn blij te horen dat we u konden helpen met het vinden van de lichtstoring. Het is fijn om te weten dat u tevreden bent met de service die u heeft ontvangen.

Netjes en snel geregeld

Kwam kijken voor een auto uit hun voorraad, netjes geholpen door verkoopster Sam en de deal was snel gemaakt.
Een week later kon de auto al opgehaald worden na het nodige onderhoud, ook de aflevering was prima geregeld.
Tot nu toe ben ik dik tevreden, en ik zou hier voor een volgende zeker weer een kijkje nemen.

11 maggio 2025

Risposta di Van Mossel Ford - Eindhoven

We zijn blij te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad tijdens je bezoek aan onze showroom. Het is fijn om te horen dat je goed geholpen bent door Sam en dat de deal snel en soepel is verlopen. We zijn ook verheugd dat je tevreden bent met de aflevering van de auto en het onderhoud dat is uitgevoerd. We hopen dat je veel plezier zult beleven met je nieuwe auto.

prettige ontvangst

prettige ontvangst, koffie, goede wachtruimte

10 aprile 2025

Risposta di Van Mossel Ford - Eindhoven

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u een prettige ervaring heeft gehad.

Hallo Cor,

Fijn dat je een goede deal hebt kunnen sluiten!

Veel rijplezier gewenst met de nieuwe auto.

Team Van Mossel Ford Eindhoven

Valutata 5 stelle su 5

Heel prettig begeleid bij de aanschaf…

Heel prettig begeleid bij de aanschaf van de nieuwe auto door de verkoopster. Er werd echt de tijd voor ons
genomen. Alles werd heel goed uitgelegd, zo ook 't
hele dashboard. Vriendelijke mensen ook in de
showroom. Al met al 'n heel fijne ervaring!

18 aprile 2025

Risposta di Van Mossel Ford - Eindhoven

We zijn blij te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad bij de aanschaf van je nieuwe auto. Het is fijn om te lezen dat je je goed begeleid hebt gevoeld door onze verkoopster Sam en dat alles duidelijk is uitgelegd. We streven ernaar om onze klanten een prettige ervaring te bieden en we zijn blij dat we dat in jouw geval hebben kunnen realiseren.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più