Met een niet al te grote schade ben ik naar Van Mossel in Oirschot gereden. Na aanmelding ging direct iemand de schade mee opnemen en besprak met mij hoe deze schade perfect opgelost kon worden en wat... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Zonder afspraak meldde ik me bij de receptie omdat het tankdopklepje was afgebroken. Direct werd gekeken naar de mogelijkheden, een prettige prijsafspraak gemaakt, het artikel besteld en de volgende d... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Goede sirvice auto deur kon niet meer opan na schade en werd netsjes rijdelijk gemaakt zodat we onze auto toch oonden gebruiken!
L'azienda ha risposto
Als Van Mossel Autoschadegroep hebben wij alle benodigde kennis en kunde voor het herstellen van uw auto in huis. Ongeacht het merk of type.
De Stad 1c, 5688 NX, Oirschot, Noord-Brabant, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Aangekomen bij van mossel Oirschot, direct netjes en vakkundig geholpen. Guido dankjewel! Van mossel! Bij meerdere in het verleden geweest maar bij van mossel super geholpen. Enthousiaste man Guido van Moll, vakkundig en beraadzaam geholpen. Hopelijk niet tot de volgende keer maar als er schade is dan weet ik jullie te vinden.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Oirschot
super auto is weer helemaal top gemaakt

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Oirschot
Wil bij deze complimenten geven op de fijne service van jullie!
Het duidelijk communiceren en contact opnemen, de geweldige fijne leen auto die ik mocht rijden (dat was echt heel tof), en dan ook nog eens een gewassen schone auto retour krijgen ;)
Kortom heel blij met hoe alles is gegaan!

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Oirschot
Auto perfect afgeleverd en hij was weer snel klaar. Zeer correct personeel, kom je niet overal meer tegen!

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Oirschot
Uitermate snelle en correcte service, geweldig bedrijf👌

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Oirschot
Bij schade beoordeling bleek de lakschade zodanig oppervlakkig te zijn dat het met een korte behandeling in 5 minuten verholpen was. Zonder kosten in rekening te brengen of onnodige afspraken was dit euvel snel uit de wereld.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Oirschot
Top service, vriendelijke bediening en bijzonder snel weer op weg. Bedankt!

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Oirschot
Fijn geholpen en een goeie service! Aanrader!

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Oirschot
Het is een fijn bedrijf, mijn auto was binne no time weer gerepareerd en de hulp vanaf kantoor was ook top.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Oirschot
Ik kwam hier met schade aan me voor en achterbumpers van me auto. Werdt netjes en snel geholpen en had snel een afspraak staan. De schade's zijn op een goede en hele mooie manier hersteld. Ben zeer tevreden over de herstel en dit bedrijf. Mocht ik ooit nog schade krijgen kom ik hier zeker terug.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Oirschot
De auto is netjes gemaakt en was gewassen toen ik de auto kwam halen.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Oirschot
Goed geholpen en de auto was snel aan de beurt.

Super geholpen!
Mijn auto was erg snel weer gerepareerd.
Ik werd ook erg goed geholpen aan de balie.

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Oirschot
Het contact was goed. Er viel over de situatie te praten. Maar het is niet gekomen tot herstel van de schade dus daarover kan ik niet oordelen.