Banner for Van Mossel Autoschade Groep - Oirschot

Van Mossel Autoschade Groep - Oirschot Recensioni

TrustScore 4 su 5

De Stad 1c, 5688 NX Oirschot, Noord-Brabant, NL

Valutata 5 stelle su 5

Met een niet al te grote schade ben ik naar Van Mossel in Oirschot gereden. Na aanmelding ging direct iemand de schade mee opnemen en besprak met mij hoe deze schade perfect opgelost kon worden en wat... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zonder afspraak meldde ik me bij de receptie omdat het tankdopklepje was afgebroken. Direct werd gekeken naar de mogelijkheden, een prettige prijsafspraak gemaakt, het artikel besteld en de volgende d... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Goede sirvice auto deur kon niet meer opan na schade en werd netsjes rijdelijk gemaakt zodat we onze auto toch oonden gebruiken!

Dettagli dell'azienda

1. Carrozzeria

Scritti dall'azienda

Als Van Mossel Autoschadegroep hebben wij alle benodigde kennis en kunde voor het herstellen van uw auto in huis. Ongeacht het merk of type.

• De Stad 1c, 5688 NX, Oirschot, Noord-Brabant, Paesi Bassi

• 049 957 01 37
Promotion box for Van Mossel Autoschade Groep - Oirschot

Schade, wat nu?

Volg ons stappenplan en ontdek wat je moet doen bij autoschade!

Molto buono

TrustScore 4 su 5

61 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

864 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

keurig hersteld en schoon opgeleverd.

keurig hersteld en schoon opgeleverd.
Exact volgens afspraak

11 aprile 2026

Beste Ad,

Bedankt voor de 5 sterren! Fijn om te horen dat alles keurig is hersteld en volgens afspraak is verlopen.

Heel goed gegaan

Heel goed gegaan

21 marzo 2026

Beste Peter,

Bedankt voor de 5 sterren review. Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen.

Goed en op tijd geholpen

Goed en op tijd geholpen

15 marzo 2026

Beste heer/mevrouw Schoondermark,

Fijn om te horen dat we u goed en op tijd hebben kunnen helpen. Dank voor uw positieve feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Duidelijke communicatie en top herstel

Duidelijke communicatie, snel en vakkundig!

7 marzo 2026

Beste Robert,

Fijn dat onze heldere communicatie en expertise zo gewaardeerd worden. Hartelijk dank voor de mooie woorden!

Valutata 5 stelle su 5

De snelheid waarmee de reparatie…

De snelheid waarmee de reparatie uitgevoerd werd en bovendien, totaal onverwachts, een schoonmaakbeurt van het binnenste van mijn auto zodat deze er uit zag of hij zo uit de showroom kwam

22 novembre 2025

Beste Leemans,

Wat fijn dat de snelle reparatie en de onverwachte schoonmaakbeurt zo goed zijn bevallen! We zijn blij dat uw auto er weer als nieuw uitzag. Dank voor uw feedback.

Vakmanschap, betrouwbaar, prima service

Van Mossel heeft precies gedaan wat er eigenlijk moet, maar dan alles tot in de puntjes. Van schade schatten tot en met schade afwikkeling!
Vakmanschap, betrouwbaar, prima service!

20 novembre 2025

Beste Marianne,

Wat fijn dat u zo tevreden bent over onze service! We zijn blij te horen dat de schadeafhandeling vlekkeloos is verlopen en dat u ons vakmanschap en betrouwbaarheid waardeert. Dank voor uw positieve feedback!

Valutata 5 stelle su 5

De wijze waarop de schade afgehandeld…

De wijze waarop de schade afgehandeld werd, was snel en correct.

23 novembre 2025

Beste Henk,

Fijn om te horen dat de schadeafhandeling snel en correct is verlopen. Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling!

Valutata 5 stelle su 5

Prima service goede leenauto en zeer…

Prima service goede leenauto en zeer goed werk geleverd echt een aanrader als u schade heeft.

9 novembre 2025

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn dat u tevreden bent over onze service en de leenauto. We zijn blij te horen dat we goed werk hebben geleverd en danken u voor de aanbeveling!

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijk personeel. Goed en snel geholpen.

2 novembre 2025

Beste van de Loo,

Wat fijn dat onze medewerkers zo vriendelijk en behulpzaam waren! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Prima prijs / kwaliteit reparatie

Prima klantcontacten; accurate en top herstel; prima prijs / kwaliteit reparatie

19 ottobre 2025

Beste Carel,

Wat fijn dat onze klantcontacten, accurate herstel en prijs-kwaliteitverhouding u bevallen zijn! Hartelijk dank voor uw positieve feedback, dit waarderen wij enorm.

Schade netjes afgewikkeld

Schade netjes afgewikkeld, per telefoon en mail op de hoogte gehouden van de afwikkeling en stand van zaken. Prima leenauto mee gekregen en ben erg tevreden met het resultaat!

4 ottobre 2025

Beste mevrouw van de Rijt,

Fijn om te horen dat de schade netjes is afgehandeld en u tevreden bent met de communicatie en de leenauto. We zijn blij met uw positieve feedback over het resultaat! Dank u wel.

Valutata 2 stelle su 5

Vakbekwaamheid

Vakbekwaamheid van de dame achter de balie die o.a. kentekenbewijzen moest behandelen blijft ver achter.
Is niet op de hoogte van hoe dit werkt. Laat klant vervolgens zwemmen.

Over het herstel van de schade kan ik helaas niets meedelen, daar voertuig total loss is verklaard.

14 settembre 2025

Beste Chris,

Bedankt voor uw review. We vinden het bijzonder jammer om te lezen dat uw ervaring met onze collega aan de balie niet aan uw verwachtingen voldeed.

Tegelijkertijd zijn we ook benieuwd of u wél tevreden bent over het schadeherstel zelf, want dat is natuurlijk waar het in de basis allemaal om draait. Mocht u uw ervaring verder met ons willen delen, dan nodigen we u graag uit om contact met ons op te nemen via schade.ktv@vanmossel.nl. Alle feedback helpt ons om te groeien.

Ontzorgd en tevreden!

Uploaden van foto’s via hun site lukte niet. Persoonlijk langs gegaan na het werk. Meteen goed geholpen. Auto vlot en keurig hersteld.

5 settembre 2025

Beste heer/mevrouw de Groot,

Fijn dat we u na de problemen met het uploaden van je foto's persoonlijk goed konden helpen. We zijn blij te horen dat de auto vlot en keurig is hersteld. Bedankt voor uw feedback!

Beste heer/mevrouw de Vries,

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle en accurate service. Dank voor uw feedback!

Snelle reparatie, goede service

Snelle reparatie en gezorgd voor een “automaat” leenauto omdat mijn echtgenote wegens een blessure geen koppeling kan intrappen.

27 agosto 2025

Beste Jaap,

Fijn dat de reparatie snel is uitgevoerd en we een automaat leenauto konden regelen. We zijn blij dat we u hiermee van dienst konden zijn. Bedankt voor uw feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Super snel en netjes geholpen

Super snel en netjes geholpen. Auto zag er weer uit als nieuw. Ook was de binnenkant schoongemaakt.

18 agosto 2025

Beste mevrouw Sanne,

Wat fijn dat alles zo snel en goed is verlopen en dat de auto er weer als nieuw uitzag! We zijn blij met uw positieve feedback. Dank u wel!

Top ervaring

Top ervaring! Tot in de detail

12 agosto 2025

Beste Hanneke,

Wat fijn dat alles tot in detail goed was! We waarderen uw feedback enorm.

4 agosto 2025

Beste Diana,

Bedankt voor je 5- sterren review, fijn dat je onze service als prettig hebt ervaren.

Valutata 4 stelle su 5

Schade herstel

Vriendelijk geholpen. Kon snel de auto brengen voor herstel. Reparatie prima uitgevoerd en auto gewassen en schoongemaakt terug gekregen. Zeer tevreden.

1 agosto 2025

Beste Jonel,

Wat fijn dat we u vriendelijk en snel van dienst konden zijn! We zijn blij te horen dat de reparatie goed is uitgevoerd en dat u tevreden bent over de extra service. Bedankt voor uw feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Perfecte service en vakkundig geholpen!

Aangekomen bij van mossel Oirschot, direct netjes en vakkundig geholpen. Guido dankjewel! Van mossel! Bij meerdere in het verleden geweest maar bij van mossel super geholpen. Enthousiaste man Guido van Moll, vakkundig en beraadzaam geholpen. Hopelijk niet tot de volgende keer maar als er schade is dan weet ik jullie te vinden.

26 giugno 2025

Beste Mitch,

Hartelijk dank voor je prachtige review en de mooie woorden over onze service en collega Guido! Wat fijn om te horen dat je je bij Van Mossel Oirschot zo goed geholpen voelde. We streven altijd naar een klantgerichte en vakkundige aanpak, en het is geweldig om te lezen dat dit zo goed is overgekomen.

We hopen natuurlijk met je mee dat schade uitblijft, maar weet dat je altijd welkom bent en dat we klaarstaan om je opnieuw te helpen als dat nodig is.

Afdeling Kwaliteit Autoschade

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più