Banner for Van Mossel Autoschade Groep - Oirschot

Van Mossel Autoschade Groep - Oirschot Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

De Stad 1c, 5688 NX Oirschot, Noord-Brabant, NL

Valutata 5 stelle su 5

Fijn geholpen. Snel een afspraak kunnen maken. Uitstekend werk en alles volledig volgens afspraak

Valutata 5 stelle su 5

Aangekomen bij van mossel Oirschot, direct netjes en vakkundig geholpen. Guido dankjewel! Van mossel! Bij meerdere in het verleden geweest maar bij van mossel super geholpen. Enthousiaste man Guido va... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wil bij deze complimenten geven op de fijne service van jullie! Het duidelijk communiceren en contact opnemen, de geweldige fijne leen auto die ik mocht rijden (dat was echt heel tof), en dan o... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Van Mossel heeft precies gedaan wat er eigenlijk moet, maar dan alles tot in de puntjes. Van schade schatten tot en met schade afwikkeling! Vakmanschap, betrouwbaar, prima service!

Dettagli dell'azienda

1. Carrozzeria

Scritti dall'azienda

Als Van Mossel Autoschadegroep hebben wij alle benodigde kennis en kunde voor het herstellen van uw auto in huis. Ongeacht het merk of type.

• De Stad 1c, 5688 NX, Oirschot, Noord-Brabant, Paesi Bassi

• 049 957 01 37
Promotion box for Van Mossel Autoschade Groep - Oirschot

Schade, wat nu?

Volg ons stappenplan en ontdek wat je moet doen bij autoschade!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

51 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

855 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Zag er gewoon goed uit.

Zag er gewoon goed uit.

17 luglio 2026

Beste Bart,

We zijn blij te horen dat het er goed uitzag. Bedankt voor uw positieve feedback!

Valutata 3 stelle su 5

Verschrikkelijk slechte communicatie

De schade is netjes hersteld voor zover ik dat kan beoordelen. Echter de communicatie is bar slecht.
Bij de intake werd gezegd dat er een nieuwe bumper op moest en daarna moest alles gekalibreerd worden.
Toen ik de auto voor de herstelafspraak bracht, stelde een andere medewerker dat daarvan geen sprake was, bumper zou worden hersteld en opnieuw gespoten. Wel of niet gekalibreerd? Zal wel aan mij liggen maar ik weet het niet zeker.
Afgesproken werd dat de auto de volgende dag in de namiddag kon worden opgehaald, garage zou tot 18 u.open zijn.
Diezelfde dag echter werd ik gebeld door Van Mossel maar ik kon niet meteen opnemen. Daarom meteen zelf teruggebeld en een dame (van de centrale?) vertelde me dat de auto diezelfde dag nog nog kon worden opgehaald. Ik was verbaasd maar oké. Vervolgens zag ik dat ik ook een voicemailbericht had van Van Mossel, hierin stelde de garagemedewerker dat mijn auto de volgende dag (!) om 16.30u. kon worden opgehaald en dat de garage tot 17u. open zou zijn 🤔
Zelf weer teruggebeld, kreeg een andere dame (weer Centrale?) en zonder enige excuses voor de verwarde berichtgeving werd bevestigd: morgen om 16.30u.
Bij het brengen vd auto werd ook gezegd dat de auto zou worden gepoetst, zelfs het interieur zou netjes worden afgeleverd. Bij het ophalen bleek dat de auto niet was gepoetst, integendeel: ik trof heel wat stoffige voetafdrukken op de mat en de deursponning en zelfs een paar flinke vegen aan de binnenkant van het portier. Ik ben niet te beroerd om mijn auto zelf weer schoon te maken, maar ga dan niet roepen dat je auto spic en span wordt afgeleverd. Dit allemaal had ik niet verwacht van een Bovag garage!

16 luglio 2026
Non scritta su invito

Beste heer/mevrouw,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Fijn om te horen dat u tevreden bent over het herstel van de schade. Tegelijkertijd vinden we het erg jammer om te lezen dat de communicatie en de aflevering van uw auto niet aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Wij nemen uw opmerkingen over de verschillende informatie rondom de bumper, de kalibratie, de afgesproken ophaaldatum en de staat waarin de auto is afgeleverd serieus. Dit is niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Zou u ons het kenteken van uw voertuig willen toesturen naar schade.ktv@vanmossel.nl ? Dan kunnen wij uw dossier erbij pakken, de situatie intern bespreken en uitzoeken wat er precies is gebeurd. Op basis daarvan nemen we graag contact met u op om uw ervaring verder te bespreken.

Alvast bedankt voor uw reactie.

Fijn geholpen

12 luglio 2026

Beste Frank,

Wat fijn om te horen dat u snel geholpen bent en dat de afspraak naar wens is verlopen. We zijn blij dat het werk uitstekend is uitgevoerd. Bedankt voor uw positieve feedback!

Valutata 4 stelle su 5

prima gerepareerd en duidelijke…

prima gerepareerd en duidelijke afspraken.

2 luglio 2026

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw feedback. We streven er altijd naar om een 5-sterrenbeoordeling te ontvangen. We horen graag wat we volgens u beter hadden kunnen doen om die 5 sterren te verdienen.

U kunt uw feedback sturen naar schade.ktv@vanmossel.nl.

Alvast hartelijk bedankt!

Valutata 5 stelle su 5

Duidelijkheid over schade en snel…

Duidelijkheid over schade en snel opgelost. Prachtige afwerking.

2 luglio 2026

Beste Cor,

Wat fijn om te horen dat de schade duidelijk en snel is opgelost en dat u tevreden bent met de afwerking. We waarderen uw positieve feedback enorm.

Valutata 4 stelle su 5

Snelle intake en vriendelijk personeel

Snelle intake, redelijk snelle reparatie. Vriendelijk personeel.

1 luglio 2026

Beste Harry,

Wat fijn om te horen dat de intake en reparatie goed zijn verlopen. We zijn blij dat u ons personeel als vriendelijk heeft ervaren. Bedankt voor uw positieve feedback!

Meedenkend met de klant

Meedenkend met de klant, ondanks drukte snel ingepland, keurige leenauto. Perfecte herstelling van de schade

13 giugno 2026

Beste Arjan en Margo,

Wat fijn dat we zo goed met u hebben meegedacht! We zijn blij dat de planning, leenauto en herstelling naar wens waren. Dank voor uw mooie feedback!

Valutata 1 stelle su 5

Het hele proces aan de voorkant was…

Het hele proces aan de voorkant was dramatisch. Ze versturen mails met foutieve informatie. Ik moest op 86 verschillende manieren dezelfde informatie aanleveren. Als je belt sta je steeds eerst 20 minuten in de wacht.

Reparatie is wel goed uitgevoerd. Dat dan weer wel.

7 giugno 2026

Beste heer Luiten,

We hebben zojuist telefonisch contact met elkaar gehad. Dank u wel voor uw waardevolle feedback. We vinden het wel jammer om een 1-sterrenreview te zien, terwijl de reparatie goed is uitgevoerd. Mocht u toch van gedachten veranderen en uw review willen aanpassen, dan zouden wij dat zeer waarderen.

Valutata 1 stelle su 5

De auto gaat zonder elektronische…

De auto gaat zonder elektronische problemen naar deze garage en heeft nu storingen op 3 verschillende punten

4 giugno 2026

este heer Dionisis,

Bedankt voor uw feedback. We hebben vandaag contact met elkaar gehad en een aantal zaken besproken. Mijn collega Van Oirschot heeft een expert ingeschakeld om uw voertuig nogmaals te beoordelen. Zodra de datum bekend is, wordt er een afspraak met u gemaakt.

Prima geregeld.

Prima volgens afspraak.

31 maggio 2026

Beste heer/mevrouw Oomes,

Bedankt voor de feedback. Fijn dat alles volgens afspraak is verlopen.

Valutata 5 stelle su 5

keurig hersteld en schoon opgeleverd.

keurig hersteld en schoon opgeleverd.
Exact volgens afspraak

11 aprile 2026

Beste Ad,

Bedankt voor de 5 sterren! Fijn om te horen dat alles keurig is hersteld en volgens afspraak is verlopen.

Heel goed gegaan

Heel goed gegaan

21 marzo 2026

Beste Peter,

Bedankt voor de 5 sterren review. Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen.

Goed en op tijd geholpen

Goed en op tijd geholpen

15 marzo 2026

Beste heer/mevrouw Schoondermark,

Fijn om te horen dat we u goed en op tijd hebben kunnen helpen. Dank voor uw positieve feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Duidelijke communicatie en top herstel

Duidelijke communicatie, snel en vakkundig!

7 marzo 2026

Beste Robert,

Fijn dat onze heldere communicatie en expertise zo gewaardeerd worden. Hartelijk dank voor de mooie woorden!

Valutata 5 stelle su 5

De snelheid waarmee de reparatie…

De snelheid waarmee de reparatie uitgevoerd werd en bovendien, totaal onverwachts, een schoonmaakbeurt van het binnenste van mijn auto zodat deze er uit zag of hij zo uit de showroom kwam

22 novembre 2025

Beste Leemans,

Wat fijn dat de snelle reparatie en de onverwachte schoonmaakbeurt zo goed zijn bevallen! We zijn blij dat uw auto er weer als nieuw uitzag. Dank voor uw feedback.

Vakmanschap, betrouwbaar, prima service

Vakmanschap, betrouwbaar, prima service!

20 novembre 2025

Beste Marianne,

Wat fijn dat u zo tevreden bent over onze service! We zijn blij te horen dat de schadeafhandeling vlekkeloos is verlopen en dat u ons vakmanschap en betrouwbaarheid waardeert. Dank voor uw positieve feedback!

Valutata 5 stelle su 5

De wijze waarop de schade afgehandeld…

De wijze waarop de schade afgehandeld werd, was snel en correct.

23 novembre 2025

Beste Henk,

Fijn om te horen dat de schadeafhandeling snel en correct is verlopen. Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling!

Valutata 5 stelle su 5

Prima service goede leenauto en zeer…

Prima service goede leenauto en zeer goed werk geleverd echt een aanrader als u schade heeft.

9 novembre 2025

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn dat u tevreden bent over onze service en de leenauto. We zijn blij te horen dat we goed werk hebben geleverd en danken u voor de aanbeveling!

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijk personeel. Goed en snel geholpen.

2 novembre 2025

Beste van de Loo,

Wat fijn dat onze medewerkers zo vriendelijk en behulpzaam waren! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Prima prijs / kwaliteit reparatie

Prima klantcontacten; accurate en top herstel; prima prijs / kwaliteit reparatie

19 ottobre 2025

Beste Carel,

Wat fijn dat onze klantcontacten, accurate herstel en prijs-kwaliteitverhouding u bevallen zijn! Hartelijk dank voor uw positieve feedback, dit waarderen wij enorm.

Afdeling Kwaliteit Autoschade

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più