Technisch vakkundig uitgevoerde reparatie. Heb schade rapport nooit gezien. Echter: ze hadden het achterwiel ook kunnen meenemen in het schade rapport, dan was dat ook weer nieuw. De schade was niet... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Ik ben per ongeluk over een stoeprand gereden en ben langsgegaan bij Van Mossel Autoschade Den Haag. Nik heeft mij aangehoord, het voertuig op de brug gezet en gecontroleerd. Eén voorband is gebalan... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Met name het meisje van de receptie maakt dat ik deze score geef. Heel vriendelijk en behulpzaam. De schade expert was een norse man, slecht in contact. Heb ook het idee dat er langs elkaar heen wor... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hele bekwame vakmensen die zeer vriendelijk zijn. Wil Nick zeker niet vergeten om te bedanken voor zijn adviezen. Dank jullie wel voor de fantastische service en misschien tot de volgende keer. Ch... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Als Van Mossel Autoschadegroep hebben wij alle benodigde kennis en kunde voor het herstellen van uw auto in huis. Ongeacht het merk of type.
Vrij-Harnasch 118, 2635 BZ, Den Hoorn, Zuid-Holland, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Den Haag
Aangeven dat de sensoren niet werken en zijn gelijk naar binnen geroepen. En alles is netjes en snel hersteld

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Den Haag
Goede service door Sarah! Auto opgehaald zonder problemen en eigen auto weer helemaal picobello terug!

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Den Haag
Service was prima, heel erg klant vriendelijke medewerkster.

Service klantvriendelijk top
Schade naar wens herstel en snel.
Top service van Shifarro en de rest van de team. Hoop alleen niet al te vaak langs te komen met schade 🤣🤣🤣🤣

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Den Haag
Heel behulpzaam. Zelfs extra auto schoongemaakt en geholpen met autozitje. Goede service!
We zijn prima ge

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Den Haag
Mijn schade is goed hersteld en ik ben vriendelijk geholpen door de medewerkers. Iedereen hielp mij met een glimlach :)

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Den Haag
Ondanks dat ik een dag eerder was. Hebben ze perfect geholpen . Heel erg bedankt

Risposta di Van Mossel Autoschade Groep - Den Haag
Top service. Reparatie van mijn auto snel en netjes geregeld. Goede communicatie en alles volgens afspraak.