Banner for Van Mossel Audi

Van Mossel Audi Recensioni 770

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Valutata 5 stelle su 5

Vanochtend vroeg in Tilburg geweest om mijn prachtige, nieuwe Audi A6 Sportback E-tron op te halen. Uitvoerige tekst en uitleg gehad over de auto en alle mogelijkheden. Zo hoort een aflevering in mijn... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben 2mei onze leaseauto opgehaald bij Audi v Mossel Tilburg. Wij waren Jaap Pols van Ames gewend. Dus ons bezoek aan Tilburg zou flink kunnen tegenvallen. Echter niets is minder waar. Gert was... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik mocht op 08 mei 2026, mijn Leaseauto ophalen bij van Mossel Audi Tilburg. Ik was zelf vergeten met wie ik een afspraak had voor de aflevering. Eindstand bleek het Gert te zijn en was het een he... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Gastvrije ontvangst. Service door mij naar het station te brengen waardoor dit geen verloren dag was. En op de terugreis kreeg ik de mogelijkheid weer geboden om opgehaald te worden. Keurig en Audi wa... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Informazioni su Van Mossel Audi

Scritti dall'azienda

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Audi:
Van Mossel is officieel Audi-dealer en heeft vestigingen in Hapert, Tilburg, Valkenswaard en Weert.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Promotion box for Van Mossel Audi

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

4,7

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Prima geholpen door Rob Leenders!

31 gennaio 2026

Beste heer Kocaaga,

dank voor uw review en de 5 sterren. Vele fijne kilometers toegewenst en graag tot ziens!

tevreden klant

Vanuit mijn vakantie adres een prima deal kunnen sluiten voor de aanschaf van een geweldig mooie jahreswagen: Audi Q5 TFSI e
Zeer correct geholpen door Maarten van Vugt en gister mijn nieuwe auto opgehaald.
Blij mee.

30 gennaio 2026

Beste Koos,

Dank voor de sterren en mooie tekst die geef ik aan Maarten door!

Valutata 5 stelle su 5

Helemaal super geholpen door Maarten…

Helemaal super geholpen door Maarten van Vugt van begin tot einde! After sales ook helemaal super dus graag de volgende keer!

15 gennaio 2026

Beste Roel,

Enorm bedankt voor de mooie tekst en de 5 sterren, zijn we blij mee graag tot de volgende keer.

UItleg was helder

UItleg was helder! Service was top door Gert Schriek.

27 gennaio 2026

Beste Tom,

Gert had deze al gelezen maar namens mij ook dank voor compliment en sterren.

Uitstekend

Goede, vriendelijke en duidelijke service.

26 gennaio 2026

Beste Wesley,

Bedankt voor de review en de 5 sterren, graag tot een volgende keer.

Top service!

Vorige week mijn auto opgehaald, een feestje. Het voelt als thuiskomen, veel bekende gezichten en altijd herkenning. Ondanks de drukte werd alle tijd vrijgemaakt voor goede uitleg én het tweede kopje koffie! Die aandacht en 'gezelligheid' maken het verschil. Ik hoop nog lang samen te kunnen werken én koffie te drinken!

9 gennaio 2026

Beste Frank,

Ik zorg er voor dat we een volgende keer weer voldoende koffie hebben :-) en bedankt voor je review en de 5 sterren. Graag tot een volgende keer!

Valutata 5 stelle su 5

We zijn ontzettend vriendelijk en…

We zijn ontzettend vriendelijk en correct geholpen bij het kopen van de Audi q3 door Maarten van Vugt. Werden we zo maar overal geholpen!!!!

20 gennaio 2026

Beste Hanny,

Dank voor het mooie compliment en de 5 sterren! graag tot ziens

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb mijn nieuwe Q4 E-tron mogen…

Ik heb mijn nieuwe Q4 E-tron mogen ophalen bij Van Mossel in Tilburg. Erg vriendelijk ontvangen en zeer goed geholpen met alle documenten en uitleg over de auto. Aanrader.

16 gennaio 2026

Beste Thomas,

Goede mooie en veilige kilometers toegewenst en bedankt voor de waardering.

Valutata 5 stelle su 5

De betrokkenheid en inlevingsvermogen bij het kopen van een auto

Wij zijn geweldig geholpen door Gert Schriek bij de koop van onze nieuwe Audi Q3.
Hij had alle geduld om ons, wat oudere , trouwe Audi rijders alle nieuwe snufjes uit te leggen!
We gaan met vertrouwen genieten van onze nieuwe Audi!
Ans en Piet

5 gennaio 2026

Beste Ans,

Dank voor de sterren en de mooie tekst. Geniet van de auto en vele mooie en veilige kilometers toegewenst!

met vriendelijke groet,

vestgingsdirecteur Van Mossel Audi Tilburg

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn hartelijk ontvangen door de verkoper

Op de valreep van het jaar hebben wij een Audi A1 gekocht! Het was een actie van van Mossel. De informatie van de Sjors Beeks was goed en uitgebreid, daardoor konden we snel beslissen. Vanmorgen de auto opgehaald. We zijn helemaal tevreden!

14 gennaio 2026

7 gennaio 2026

Beste L.

Dank voor de review en de 5 sterren graag tot een volgende keer.

met vriendelijke groet,

vestgingsdirecteur Van Mossel Audi Tilburg

Kopen zonder kijken

Heel goed geholpen door verkoper Bart v.d. Ven. Ik heb zelfs de kleur gekozen zonder deze te zien. Maar de metallic beige met zwart en rode wieldoppen zien er fantastisch uit. Heel blij mee. Een mooi geval van kopen zonder kijken, maar met zo'n adviseur lukt dit wel

9 gennaio 2026

Beste Gert-Jan,

Dank voor de 5 sterren en het compliment. Ik geef het compliment door aan Bart.

Super geholpen!

Super geholpen bij aanschaf nieuwe auto! Gert Schriek nam uitgebreid de tijd voor onthulling, uitleg en alle vragen. Top ervaring

2 gennaio 2026

Hallo Ramon

Dank voor de feedback en de 5 sterren! graag tot de volgende keer. Gert had m al gelezen :-)

Valutata 5 stelle su 5

Erg goed geholpen door verkoper Sjors…

Erg goed geholpen door verkoper Sjors Beeks met de inruil van mijn LR4 en koop Audi Etron.
Ondanks de drukte is er tijd voor mij vrij gemaakt en heb ik een proefrit kunnen maken.
De auto is keurig afgeleverd met alle papieren en een paar leuke cadeautjes erbij.
Ik kan Mossel Valkenswaard van harte aanbevelen.

3 gennaio 2026

Topper

Zoals ik gewend ben, heeft Gert alles haarfijn uitgelegd.
Lekker bakkie koffie gehad en een gezellig babbeltje gemaakt over vroeger.
TOP aflevering 👍🏻

29 dicembre 2025

Beste Anton,

dank voor de 5 sterren en compliment aan Gert! Die geef ik door natuurlijk. Graag tot de volgende keer.

Nieuwe Audi

Nieuwe Audi a6 etron opgehaald de dag voor kerst. Wat een traktatie. Alles werd keurig uitgelegd en geïnstalleerd door Gert. Onder het motto klant is koning werden we dan ook goed en netjes geholpen. Top service bij aflevering

24 dicembre 2025

Beste Mulder,

Dank je wel voor het fantastische compliment en de 5 sterren. Heel veel plezier met de prachtige auto !

Valutata 5 stelle su 5

Maarten van Vugt heeft mij goed…

Maarten van Vugt heeft mij goed geadviseerd.
Prima inruil voor mijn oude auto
Scherpe prijs voor de nieuwe
Als extra set winterbanden op velgen!
Ondanks de computer hack is alles goed geregeld.
Super tevreden

15 dicembre 2025

Beste Willem,

Dank voor het compliment en de 5 sterren. Maarten had de review al gezien, veel plezier met de auto en veilige kilometers.

Valutata 5 stelle su 5

Op 23 december mijn nieuwe auto op…

Op 23 december mijn nieuwe auto op mogen halen bij de vestiging in Tilburg. Uiterst fijn geholpen door Gert Schriek. Fijn ontvangst en goede uitleg over de verschillende mogelijkheden van de auto. Top service!

23 dicembre 2025

Beste heer Heijmans,

Dank voor de 5 sterren en het compliment aan Gert. Heel veel plezier met de auto en vele veilige kilometers toegewenst.

rob.leenders@vanmossel.nl

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più