Vanochtend vroeg in Tilburg geweest om mijn prachtige, nieuwe Audi A6 Sportback E-tron op te halen. Uitvoerige tekst en uitleg gehad over de auto en alle mogelijkheden. Zo hoort een aflevering in mijn... Leggi di più

Wij hebben 2mei onze leaseauto opgehaald bij Audi v Mossel Tilburg. Wij waren Jaap Pols van Ames gewend. Dus ons bezoek aan Tilburg zou flink kunnen tegenvallen. Echter niets is minder waar. Gert was... Leggi di più
Ik mocht op 08 mei 2026, mijn Leaseauto ophalen bij van Mossel Audi Tilburg. Ik was zelf vergeten met wie ik een afspraak had voor de aflevering. Eindstand bleek het Gert te zijn en was het een he... Leggi di più
Gastvrije ontvangst. Service door mij naar het station te brengen waardoor dit geen verloren dag was. En op de terugreis kreeg ik de mogelijkheid weer geboden om opgehaald te worden. Keurig en Audi wa... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Concessionario Audi
- Officina di autoriparazioni
- Rivenditore di auto
- Riparazione e manutenzione auto
- Rivenditore di veicoli a motore
- Rivenditore di auto usate
Informazioni su Van Mossel Audi
Scritti dall'azienda
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Paesi Bassi
- vanmossel.nl/audi

Profiteer nu van topdeals!
tevreden klant
Vanuit mijn vakantie adres een prima deal kunnen sluiten voor de aanschaf van een geweldig mooie jahreswagen: Audi Q5 TFSI e
Zeer correct geholpen door Maarten van Vugt en gister mijn nieuwe auto opgehaald.
Blij mee.

Risposta di Van Mossel Audi
Helemaal super geholpen door Maarten…
Helemaal super geholpen door Maarten van Vugt van begin tot einde! After sales ook helemaal super dus graag de volgende keer!

UItleg was helder
UItleg was helder! Service was top door Gert Schriek.

Risposta di Van Mossel Audi
Sjors heeft ons uitstekend geholpen
Sjors heeft ons uitstekend geholpen. Top geholpen en een fijn gesprek gehad.
Top service!
Vorige week mijn auto opgehaald, een feestje. Het voelt als thuiskomen, veel bekende gezichten en altijd herkenning. Ondanks de drukte werd alle tijd vrijgemaakt voor goede uitleg én het tweede kopje koffie! Die aandacht en 'gezelligheid' maken het verschil. Ik hoop nog lang samen te kunnen werken én koffie te drinken!

Risposta di Van Mossel Audi
We zijn ontzettend vriendelijk en…
We zijn ontzettend vriendelijk en correct geholpen bij het kopen van de Audi q3 door Maarten van Vugt. Werden we zo maar overal geholpen!!!!

Risposta di Van Mossel Audi
Ik heb mijn nieuwe Q4 E-tron mogen…
Ik heb mijn nieuwe Q4 E-tron mogen ophalen bij Van Mossel in Tilburg. Erg vriendelijk ontvangen en zeer goed geholpen met alle documenten en uitleg over de auto. Aanrader.

Risposta di Van Mossel Audi
Vandaag mijn nieuwe auto opgehaald
Vandaag mijn nieuwe auto opgehaald! Erg fijn geholpen door Sjors Beeks in het hele proces! Ik ben enorm blij met mijn nieuwe auto! Bedankt Sjors!
De betrokkenheid en inlevingsvermogen bij het kopen van een auto
Wij zijn geweldig geholpen door Gert Schriek bij de koop van onze nieuwe Audi Q3.
Hij had alle geduld om ons, wat oudere , trouwe Audi rijders alle nieuwe snufjes uit te leggen!
We gaan met vertrouwen genieten van onze nieuwe Audi!
Ans en Piet

Risposta di Van Mossel Audi
Wij zijn hartelijk ontvangen door de verkoper
Op de valreep van het jaar hebben wij een Audi A1 gekocht! Het was een actie van van Mossel. De informatie van de Sjors Beeks was goed en uitgebreid, daardoor konden we snel beslissen. Vanmorgen de auto opgehaald. We zijn helemaal tevreden!
Kopen zonder kijken
Heel goed geholpen door verkoper Bart v.d. Ven. Ik heb zelfs de kleur gekozen zonder deze te zien. Maar de metallic beige met zwart en rode wieldoppen zien er fantastisch uit. Heel blij mee. Een mooi geval van kopen zonder kijken, maar met zo'n adviseur lukt dit wel

Super geholpen!
Super geholpen bij aanschaf nieuwe auto! Gert Schriek nam uitgebreid de tijd voor onthulling, uitleg en alle vragen. Top ervaring

Risposta di Van Mossel Audi
Erg goed geholpen door verkoper Sjors…
Erg goed geholpen door verkoper Sjors Beeks met de inruil van mijn LR4 en koop Audi Etron.
Ondanks de drukte is er tijd voor mij vrij gemaakt en heb ik een proefrit kunnen maken.
De auto is keurig afgeleverd met alle papieren en een paar leuke cadeautjes erbij.
Ik kan Mossel Valkenswaard van harte aanbevelen.
Topper
Zoals ik gewend ben, heeft Gert alles haarfijn uitgelegd.
Lekker bakkie koffie gehad en een gezellig babbeltje gemaakt over vroeger.
TOP aflevering 👍🏻

Nieuwe Audi
Nieuwe Audi a6 etron opgehaald de dag voor kerst. Wat een traktatie. Alles werd keurig uitgelegd en geïnstalleerd door Gert. Onder het motto klant is koning werden we dan ook goed en netjes geholpen. Top service bij aflevering

Risposta di Van Mossel Audi
Maarten van Vugt heeft mij goed…
Maarten van Vugt heeft mij goed geadviseerd.
Prima inruil voor mijn oude auto
Scherpe prijs voor de nieuwe
Als extra set winterbanden op velgen!
Ondanks de computer hack is alles goed geregeld.
Super tevreden

Risposta di Van Mossel Audi
Op 23 december mijn nieuwe auto op…
Op 23 december mijn nieuwe auto op mogen halen bij de vestiging in Tilburg. Uiterst fijn geholpen door Gert Schriek. Fijn ontvangst en goede uitleg over de verschillende mogelijkheden van de auto. Top service!

Risposta di Van Mossel Audi
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.