Virkelig god service fra første henvendelse til deres salgs konsulent, god opfølgning hele vejen igennem. Samt rigtig god aflevering af vores nye bil.
Scopri cosa dicono le persone
En flink sælger. MEGET dårlig og langvarig respons på mine henvendelser på EQA250+ med tilbagekaldt batteri. Købte en helt ny EQA. Forventede grundet 4 Merceders og 4 Smart en god behandling for loy... Leggi di più
Sofie hos Van Mossel Hørsholm, gav en virkelig god og grundig instruktion af min nye Mercedes GLC 400. Alle hos Van Mossel i Hørsholm yder altid en fremragende service.
Dettagli dell'azienda
Informazioni su Van Mossel Mercedes-Benz DK - Hørsholm
Scritti dall'azienda
Van Mossel – Driven. By you. For you.
Informazioni di contatto
Ådalsvej 54, 2970, Hørsholm, Danimarca
- 70 159 159
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Virkelig god service fra første…
Samt rigtig god aflevering af vores nye bil.
Alt spillede bare da jeg skulle afhente…
Alt spillede bare da jeg skulle afhente min nye GLC 400. Lige fra jeg kom ind af døren til jeg kørte derfra :)
Van Mossel Hørsholm - Super instruktion af ny bil
Alle hos Van Mossel i Hørsholm yder altid en fremragende service.
Fin introduktion og hjælp på alle måder…
Fin introduktion og hjælp på alle måder en meget fin oplevelse
En flink sælger.
En flink sælger.
MEGET dårlig og langvarig respons på mine henvendelser på EQA250+ med tilbagekaldt batteri. Købte en helt ny EQA. Forventede grundet 4 Merceders og 4 Smart en god behandling for loyalitet, men importøren smøler med at afslutte mit køb.
Blev sendt til inkasso uden…
Blev sendt til inkasso uden rykkervarsel. Lavede en garantiforlængelse på min Mercedes hos Van Mossel og fik tilsendt faktura på mail (cirka 5k) halvanden måned senere, som jeg glemte at betale. 3 måneder senere får jeg besked i e-boks om at jeg er røget i inkasso. De har så sendt rykkere efterfølgende kun via brev til den adresse jeg boede på da jeg købte bilen 3 år tidligere. Ikke noget med at sende rykker på mail (som har været kommunikationsformen hidtil eller tjekke op på om jeg stadig bor på adressen). De vil nu hive mig i fogedretten for at betale et inkassogebyr på 1800kr. Virker som en organisation der ikke er på kundens side, men forsøger at malke kunder hvis muligt.
Dejlig bil aftaler overholdt
Fantastisk oplevelse hos Von Mossel Mercedes Hørsholm
Har været en fantastisk god oplevelse at købe Mercedes gennem Von Mossel Hørsholm. Vi ventede Ca. 6 mdr på at få leveret vores fabriksnye bil pga det udstyrs niveau der var tilvalg først blev sat i produktion senere på året.
Under ventetiden fik vi løbende tilbagemeldinger fra sælgeren Manuel Wollerup. Havde vi de mindste spørgsmål så fik vi altid svar på vores spørgsmål indenfor kort tid af Manuel.
Vi har virkelig meget ros til Manuel og Mercedes Von Mossel Hørsholm. På et tidspunkt opdagede vi der var sket en mindre fejl i bestillingen af den nye bil. Det blev aldrig rigtig en negativ øv oplevelse fordi Manuel hos Mercedes Von Mossel Hørsholm var hurtigt ude og informere os og hjalp os med at finde en løsning, vi i fællesskab fandt tilfredsstillende. Manuel har vi meget ros til overfor. Skal vi have Mercedes igen så bliver det helt sikkert gennem Von Mossel Hørsholm.
Manuel Wollerup er hjælpsom, venlig, professionel og kundepleje er i højsædet hele vejen igen fra første dag man er ude hos Von Mossel Hørsholm til bilen blev afhentet. Manuel (og hans kollega Bawar) har virkelig været fantastiske personer at have med at gøre under ordre, salg og levering.
Da bilen blev leveret fik vi en god introduktion til bilen og dens funktioner hos Von Mossel Hørsholm af en tekniker der var sat tid af hos. Meget fin og nydelig overlevering af den nye bil.
Vi er meget tilfredse kunder herhjemme
Meget tilfredse kunder her
Fantastisk service
Flot arbejde på min EQV / høflig…
Flot arbejde på min EQV / høflig behandling / alt til tiden / kan kun anbefales (via MB i Hørsholm men blev lavet på MB skadeservice i Skovlunde).
Det bedste og mest kundevenlige…
Det bedste og mest kundevenlige værksted!!
Ingen respons
Jeg har ikke fået info om hvad der var i vejen og hvad der er gjort ved min bil da den var på van Mossels værksted i Hørsholm i fredags 30/1-2026.
Som nævnt i min anmeldelse af…
Som nævnt i min anmeldelse af modtagelsen af bilen, skulle bilen tilbage på værksted for udskiftning af fejl på styresystemet for højre forlygte.
Jeg var her så heldig, at sagen blev administreret af en meget kompetent og serviceminded medarbejder, som faktisk ændrede min noget negative holdning til værkstedet fra mine tidligere besøg i forbindelse med udleveringen af bilen.
Hold jer væk fra Van Mossel i Hørsholm
Van Mossel i Hørsholm. Arrogante medarbejdere ser sig højere end andre. Dårlig service. Efter man har prøve kørt bilen, aflevere man nøglen, bum… ikke andet, ikke noget med “skal vi snakke videre om bilen”. Åbenbart skal man være meget rig, iført jakkesæt før i gider at tale med en… derfor har jeg købt min Mercedes igennem en anden autoforhandler.
God oplevelse
Venlig og professionel betjening med fokus på kunden.
Van Mossel er en stor velanskrevet virksomhed, der sælger første klasse biler, og giver kunden en første klasse service.
Super sælger
At sælger var meget omhyggelig og tiltalende og hjælpsom.
Afleveringen var lidt rodet og bøvlet
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.