Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Zamówiłam i opłaciłam odbiór przesyłki przez kuriera na następny dzień, jednak przez tydzień nikt się ze mną nie skontaktował. Po kilku próbach udało mi się dodzwonić na infolinię, aby zgłosić zwr... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Mam wrażenie, że najlepiej by było żebym sama po paczkę poleciała, przywiozła i samodzielnie podała sobie pod drzwi, papierologia w tej firmie to żart i kpina - kiedy wydaje się, że robi się coś dla n... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Zastanawiające jest to że oni wciąż funkcjonują. Za każdym razem gdy nie mam opcji wyboru innej firmy kurierskiej wierzę, że może tym razem będzie inaczej. Za każdym razem ten sam scenariusz. Paczka... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Przesyłka została dostarczona, ale nie do mnie i nie wiadomo gdzie jest, a byłem cały czas na mieszkaniu, nikt nie dzwonił do drzwi ani nie próbował się ze mną kontaktować przez telefon. Teraz muszę t... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Totalne dno!

Nigdy więcej. Nie dość, że przesunęli dostawę to jeszcze wtedy kiedy miałam ten jeden dzień wolny i siedziałam w domu cały czas dostaje info, że była próba doręczenia i przekierowanie do punktu, który jest czynny do 13 i do 13 nadal paczka nie została dostarczona!!!! Z żadnym dostawcą nie miałam takiej sytuacji, porażka.

13 agosto 2025

Zero kontaktu

Kurier wcale się ze mną nie kontaktował- nie było żadnego telefonu, SMSa nic- dwukrotnie spróbował dostarczyć paczkę jak nikogo nie było w domu po czym odesłał ją do nadawcy (zawsze można zostawić u sąsiada skoro nie chce się dzwonić/ wysłać jakiejkolwiek informacji do odbiorcy no ale po co?). Paczka była zamawiana z serwisu ebay przez pośrednika, który teraz musi się dogadać ze sprzedającym i wyjaśnić sprawę więc teraz stresy z całą sprawą mam i ja i pan który pomagał mi w zakupach pośredniczyć 🤦

24 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Wszystko o tym pseudo dostawcy zostalo…

Wszystko o tym pseudo dostawcy zostalo juz napisane. Nigdy nie wybieram tej firmy celowo, najgorsze, ze czasami kupujac towar z usluga kuriera UPS jest jedyna dostepna opcja. I zawsze jest problem, bajzel organizacyjny, trzeba kontrolowac, dzwonic na infolinie i tracic nerwy. Szczerze nie polecam.

9 agosto 2025

Zdecydowanie nie polecam

Zdecydowanie nie polecam. Byłem cały dzień w domu, a dostałem informację że "Próbowaliśmy doręczyć paczkę, ale nie otrzymaliśmy płatności. Druga próba zostanie podjęta w następnym dniu roboczym."

5 agosto 2025
Valutata 1 stelle su 5

Nie zasługuje nawet na jedną gwiazdkę .

Nie zasługuje nawet na jedną gwiazdkę .
Nie pozostawiono awiza , nie skontaktowano się z odbiorcą mimo że telefon odbiorcy był podany . Przesyłka ma być dostarczona w poniedziałek zamiast w piątek .
Poczta kwiatową straciła we mnie klientkę po 10 latach satysfakcji.
Są inne firmy zajmujące się prezentami .

1 agosto 2025

UPS mem

Najgorsza firma kurierska. To jest po prostu firma mem. Za każdym razem coś jest nie tak. Albo paczka idzie kilka tygodni z Polski albo mają zły adres dostawy. Zdecydowanie nie polecam.

1 agosto 2025

Koszmar

Koszmar! Bajzel w agencji celnej, co innego wysyła Customer Care, co innego Agencja. Paczka leżała ponad miesiąc, wysłaliśmy wszystkie dokumenty, odesłali paczkę do nadawcy, bo nie widzeili dokumentów.

To nie pierwszy raz, kiedy tracę swój cenny czas, zeby odzyskać to, co moje- bezskutecznie
Lepiej wysyłać FedExem, tam zawsze sprawnie i bezproblemowo

Valutata 1 stelle su 5

Przekierowują paczki do punktu zamiast dostarczyć na adres domowy

Paczka została zamówiona z dostawą kurier ups - na adres domowy. Po czym widnieje informacja , że została wydana do punktu odbioru z informacją , że została przekierowana. Niewiem przez kogo, napewno nie przez klienta gdyż cały dzień byłam w domu i oczekiwałam przesyłki która dodatkowo była ciężka , stąd też zamawiałam z dostawą pod adres. Napewno nie skorzystam więcej z tego dostawcy

Valutata 1 stelle su 5

Paczka miała zostać dostarczona w…

Paczka miała zostać dostarczona w poniedziałek, ale wyniknęły "niespodziewane opóźnienia". Podano kolejną datę dostawy na wtorek. I znowu opóźnienia. Itd itd. Dziś mamy czwartek i co widzę na śledzeniu? "Niekontrolowane zdarzenia opóźniły dostawę. Sprawdź status w kolejnym dniu roboczym" cyrk ...

Właśnie dostałam informację

Właśnie dostałam informację: "Próbowaliśmy dostarczyć paczkę, jednak nie mogliśmy pozostawić jej bez podpisu. Przekażemy paczkę do SALONIK KOLPORTER i podamy informację, kiedy będzie można ją odebrać." Po pierwsze nie było próby doręczenia, bo od wczoraj jestem w domu i donikąd nie wychodzę. Pewnie paczka była za ciężka. Nawiasem mówiąc w Saloniku jej niema ;) Żadnych dostaw UPS do Łodzi, bo są nierzetelni i w nieskończoność przeciągają dostawy bez możliwości skontaktowania się z kurierem.

29 luglio 2025

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più