Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Zamówiłam i opłaciłam odbiór przesyłki przez kuriera na następny dzień, jednak przez tydzień nikt się ze mną nie skontaktował. Po kilku próbach udało mi się dodzwonić na infolinię, aby zgłosić zwr... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Mam wrażenie, że najlepiej by było żebym sama po paczkę poleciała, przywiozła i samodzielnie podała sobie pod drzwi, papierologia w tej firmie to żart i kpina - kiedy wydaje się, że robi się coś dla n... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Zastanawiające jest to że oni wciąż funkcjonują. Za każdym razem gdy nie mam opcji wyboru innej firmy kurierskiej wierzę, że może tym razem będzie inaczej. Za każdym razem ten sam scenariusz. Paczka... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Przesyłka została dostarczona, ale nie do mnie i nie wiadomo gdzie jest, a byłem cały czas na mieszkaniu, nikt nie dzwonił do drzwi ani nie próbował się ze mną kontaktować przez telefon. Teraz muszę t... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

Wysylam paczke z uk do pl ze swoimi…

Wysylam paczke z uk do pl ze swoimi prywatnymi rzeczami. Agenci UPS nir przeczytali deklaracji, gdyz "dokumentow bylo za duzo"... I poslali na odprawe celna gdzie naliczone zostaly ogromne kwoty celne i podatkowe.

Specjalisci z procesu reklamacyjnego nie sa pomocni, zorientowani na klienta ani wykwalifikowani do pracy w firmie logistycznej.

1 settembre 2025

Absolute disaster

Absolute disaster. I paid 83 zł for a package to be delivered to me upon my arrival in the UK, only to find out that the UPS driver that came to collect it refused to take it because 1/ it had the same send and delivery name on the package ( mine, obviously as I was sending it to MYSELF!!! Not sure what was so confusing about that!) 2/ because it didn’t list all the items in the package.
Firstly , the word limit on the website did not allow me to list all items and secondly if there were anything wrong wit the information on the label it should not have been approved by the system to be paid for. I mean COME on UPS and your staff! Really basic common sense. This sort of service would not fly in the UK!

Zdecydowanie unikać!

Kurier nie przyjechał z paczka, zostawil ja w punkcie. Nie otrzymałam żadnej informacji ani od kuriera ani z samej firmy, czekałam cały dzien na przyjazd kuriera
Po złożeniu reklamacji totalna olewka. Zdecydowanie NIE POLECAM!!!!!

18 agosto 2025

Brak paczki

Paczka miała przyjść w czwartek, po czym kurier wywiózł ją do innej miejscowości, tłumaczył sie tym, że nikogo nie zastał w domu a do mnie nie mógł się dodzwonić, prawda jest taka, że od samego rana czekałem na paczkę i nikt nie dzwonił ani na telefon ani do domu, nastepnie dostałem informację,że w piątek do godziny 16 paczkę przywiezie. Jest sobota, paczki brak a infolinia po podaniu informacji, że w sobofe funkcjonuje do godziny 17, rozłącza mnie automatycznie.

30 agosto 2025

"MAMY KLIENTA GDZIEŚ!"

Niestety, nie mogę dać pół gwiazdki!!🤮ŻADNEGO POWIADOMIENIA O WIZYCIE KURIERA!! SYF I ŻENADA!! "PACZKA OCZEKUJE"- GDZIE? JAKIŚ NUMER TELEFONU? NIC!! KLIENTA MA SIĘ W D..E!! INFOLINIA? 17 MINUT CZEKANIA!! ODRADZAM NAWET MOIM WROGOM!! Chyba Poczta Polska jest lepsza od tej badziewnej firmy!

Absolutnie najgorsza firma kurierska

Absolutnie najgorsza firma kurierska. A brak telefonów służbowych u ichniejszych kurierów to już chyba mówi wszystko, jeśli ktokolwiek ma wątpliwości co do szans na doręczenie w wielu przypadkach.

Dostawa spóźniona

Dostawa spóźniona. Na infolinii usłyszałem, że UPS codziennie obsługuje 20 mln przesyłek i że to firma globalna. Rozczuliło mnie to mniej więcej tak samo, jak ich mój negatywny komentarz.

Miłej, choć absolutnie bezradnej pani konsultant wyjaśniłem, że los pozostałych 19 999 999 paczek jest mi obojętny. Interesuje mnie tylko ta jedna, moja, która najwyraźniej postanowiła urządzić sobie światowe tournée, zamiast trafić do adresata.

Globalny zasięg, lokalne spóźnienie. Ale przynajmniej wiem, że moja paczka nie jest samotna — bawi się w dobrym, wielomilionowym towarzystwie.

20 agosto 2025

Zagubiona paczka

Niestety, moje doświadczenia z UPS Polska są wyjątkowo negatywne.

Moja przesyłka o wartości około 2000 zł została zagubiona i mam poważne wątpliwości, czy kiedykolwiek była realnie poszukiwana. Podczas reklamacji UPS wypłacił jedynie minimalne odszkodowanie (ok. 400 zł, wyliczone wg wagi), zupełnie ignorując rzeczywistą wartość paczki. W praktyce oznacza to, że firma nie ponosi odpowiedzialności za utracone przesyłki i daje przyzwolenie na kradzieże.

Kontakt z obsługą klienta oceniam bardzo słabo -odpowiedzi przychodzą po długim czasie, są ogólnikowe i nic nie wnoszą. Na infolinii otrzymywałam zapewnienia, że paczki zwykle się odnajdują, bo „to zapewne tylko problem z etykietą”, ale w moim przypadku nic takiego nie miało miejsca.

Jestem bardzo rozczarowana i przestrzegam innych klientów przed korzystaniem z usług UPS, szczególnie przy przesyłkach o większej wartości. Brak odpowiedzialności, brak rzetelnego wsparcia i poczucie całkowitej bezkarności.

14 luglio 2025

Paczka

Paczka, która miała przyjść 20 sierpnia, przyjdzie nie wcześniej niż 1 września ze względu na ,, wstrzymanie do doręczenia w przyszłości”

25 agosto 2025

Spedycyjne średniowiecze- chcąc…

Spedycyjne średniowiecze- chcąc przekierować paczkę, trzeba sie zarejestrować na kolejne konto platformy, ale uwaga wiedzieć dużo wcześniej, że będzie się coś zamawiać i wyślą to kurierem, bo na PIN do tego konta trzeba poczekać 5-8 dni roboczych i przyjdzie on LISTEM.
Wielki komunikat, że paczka będzie w pt pomiędzy 9-13, więc oczywistym jest, że próba doręczenia była o 7:55 i zaraz potem trafiła do losowego punktu, w którym Pani od męża legitymującego sie dowodem, z tym samym nazwiskiem chciała upoważnienie, polecam machnąć na szybko na kolanie jak chcecie komuś ułatwić.

Dramat !!!!!

22 agosto 2025

Nie polecam nikomu

Nie polecam nikomu, kurier nawet nie próbował doręczyć pod wskazany adres tylko od razu zostawił w punkcie, natomiast wskazane punkty nadania (chodziło o zwrot) już dawno nie istnieją lub nie przyjmują od UPC. Zamknąć i zaorać taką firmę.

21 agosto 2025

UWAGA NA UPS!

UWAGA NA UPS!

Chcę ostrzec wszystkich przed skandalicznym zachowaniem firmy UPS.

Przesyłka dla klienta biznesowego z importu więc przed doręczeniem opłaciłem wszystkie wymagane opłaty celne i podatki online – miałem potwierdzenia z banku, dowód osobisty i status przesyłki w systemie monitorowania, gdzie czarno na białym było napisane, że paczka jest opłacona.

Kurier miał przyjechać do 13:30 – przyjechał o 18:30 pracuje do 16:00 w miejscu gdzie przesyłka miała zostać doręczona, zatem musiał em czekać 2 godziny 30 minut!

I wiecie co zrobił kurier ? Nie wydał mi paczki! Powiedział, że potrzebuje papierowego potwierdzenia zapłaty, które otrzymałem na adres e-mail od firmy UPS, oczywiście pokazywałem e-mail w wersji elektronicznej. Kurier wszystko zbagatelizował , bo on „nie może tego zweryfikować”, bo „już jest za późno i nikogo nie ma by to zweryfikować”.

Na infolinii usłyszałem, że to absurd, bo kurier powinien mieć w terminalu informację o opłaconej przesyłce – system zaktualizował dane 10 godzin wcześniej.

Efekt? Kurier zignorował wszystko, co mu pokazałem, zostawił mnie bez bardzo ważnej paczki, mimo że zrobiłem absolutnie wszystko jak należy.

Takie traktowanie klientów to skandal! Firma, która ma być „liderem logistyki”, w rzeczywistości potrafi zablokować wydanie opłaconej przesyłki, bo kurierowi nie chce się sprawdzić systemu albo nie potrafi korzystać ze sprzętu.

Przestroga dla wszystkich: jeśli wybieracie firmę kurierską, dobrze się zastanówcie, zanim powierzycie coś ważnego UPS.

Uwierzcie mi państwo korzystam z usług kurierskich różnych firm od wielu lat i dotychczas nikomu nigdy nie wystawiłem negatywnej opinii.

21 agosto 2025

Totalne dziadostwo

Jak widzę, że przesyłka nadana przez UPS, to od razu wiem, że będą problemy. W zasadzie jedyna firma, która ma problem z dostarczaniem przesyłek. Przez aplikację brak możliwości przekierowania przesyłki, konsultant nie wie gdzie są acces pointy. Dno i tony mułu.

20 agosto 2025
Valutata 1 stelle su 5

Zero kontaktu z kurierem paczka…

Zero kontaktu z kurierem paczka zostawiona pod drzwiami na klatce schodowej bez żadnego pokwitania gdzie każdy by mógł by sobie wziąć. Pozatym przekierowałem w aplikacji paczkę a i tak zostawiona była pod poprzednim adresem

19 agosto 2025
Valutata 4 stelle su 5

OK experience

I'm editing my previous review - turns out, it was the fault of my local post office. The UPS (PL) consultant was very helpful and professional.

11 agosto 2025

Masakra

Masakra . Totalna porażka z tą firmą. Paczka miała dotrzeć w czwartek między godziną 14.30 a 17.30 , a jeżeli nie to późnym wieczorem. W ostateczności okazało się że wcale nie dotarła a system nie wygenerował nowej daty doręczenia. Do tego próbując skontaktować się z firmą w sobotę, gdzie informują że biuro jest również czynne w sobotę odrazu połączenie jest przerywane . Nie wspomnę już o dziwnym Bocie który co chwilę zaznaczał że nie nie rozumie numeru który podaje . Jednym słowem ta firma to katastrofa . Ale niestety nie było możliwości wyboru innej firmy . Także nie polecam

16 agosto 2025

przesyłka 1Z1WR3326878690313

przesyłka 1Z1WR3326878690313 - jakim trzeba być człowiekiem , aby nie dostarczając przesyłki w systemie wpisać , że odmówiłem jej odbioru. A był to pokarm dla ptaków , który właśnie się skończył!!! Przesyłka nie dotarła, a czekałem na nią .

12 agosto 2025

Ta firma to porażka..

Ta firma to porażka... zero możliwości połączenia sie telefonicznie.. zero jakiegokolwiek kontaktu do kuriera. Paczka która miała być u mnie to pierwszego dnia ze zostało doręczenie przesunięte na następny dzień a drugiego dnia że jest błędny adres mimo poprawnych danych . Nie polecam !!!
Nigdy więcej nie skorzystam z ich usług.

14 agosto 2025

Tragedia

Tragedia. Kurier nie dostarcza paczki i zaznacza w monitorowaniu że błędny adres lub że nie zastał nikogo co jest oczywiście żartem. Totalne dno. Nie polecam. Najgorsza firma kurierska.

12 agosto 2025

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più