Produkter i god kvalitet, med små mangler der gør at de ikke kommer helt op og støde. Bestilte sky pro bibs 2.0 i en flot brun farve. Farven var ligeså flot da jeg modtog dem, desværre er stoff... Leggi di più
Virkelig ringe service i forhold til returnering. Måtte skrive adskillige gange før de sendte en returlabel og måtte efterfølgende rykke dem flere gange for at få pengene retur. Der gik 20 dage fra d... Leggi di più
Jeg ønskede mig, og fik gavekort til 12-16 til min 60 års fødselsdag i november 2025.. Men da jeg ville betale blev de afvist.. Jeg skrev til til kundeservice en masse gange uden at få svar.. Da jeg... Leggi di più
Med mange hundrede timer på landevejen hvert år, har jeg prøvet et utal af forskellige cykelmærker. Dog er der kun et mærke, jeg syntes har skillet sig ud fra mængden. 12.16 laver kompromiløs cykeltøj... Leggi di più
Virksomhed fra 2017
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 34% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Der er knald god service og man venter…
Der er knald god service og man venter ikke længe på sin pakke, der går få dage fra du har bestilt til den er leveret.
Størrelsen passer fint og det er en meget god kvalitet på jeres tøj
Forsæt den gode stil og jeg anbefaler jer med stor glæde til andre

Risposta di 16
Altid god og hurtig service også når…
Altid god og hurtig service også når man skal bytte en vare. Kvaliteten på tøjet er også i top

Risposta di 16
Lækker kvalitet og hurtig levering
Jeg har været super tilfreds med min gravel jakke, lækker kvalitet
Hjemmesiden er nem og leveringen er super hurtig
Jeg vil helt sikkert handler der igen

God kvalitet
Behageligt cykeltøj i god kvalitet.
Hurtig levering.

Risposta di 16
Hurtig levering, meget små i størrelsen
Hurtig levering, men størrelserne er, i bedste fald, kineser/italiener størrelser, der ligger langtfra europæisk standardmål => returnering (og penge tilbage), hvilket man selv betaler for (og man har ikke ligeså travlt med at udbetale som med at hæve pengene).

Super service og god kvalitet
Super service og god kvalitet
Første gang jeg har handlet her, manglede en regnfrakke i god kvalitet, og fandt den til bedste pris her. Fik tilsendt en med fejl,( der manglede noget tryk på ærmet) skrev til kundeservice og fik hurtigt svar og ny frakke tilsendt hurtigt.

Risposta di 16
Har købt det mest lækre cykeltøj til at…
Har købt det mest lækre cykeltøj til at køre Amager tynd i og en regnjakke der er praktisk og flot på en og samme gang

Risposta di 16
Ufuldstændig ordre og ingen kommunikation
Jeg er skuffet over TwelveSixteen. Min seneste ordre ankom ufuldstændig (trøjer blev leveret, men ingen shorts), og på trods af flere forsøg på at kontakte deres kundeservice via alle tilgængelige metoder, og en måned er gået siden ordren, har jeg ikke modtaget noget svar eller nogen form for kommunikation.
Men trøjerne ser godt ud.
Anmeldelse opdateret: Jeg har nu modtaget en refundering for den ikke-leverede vare, hvilket jeg er taknemmelig for.