16 Recensioni

TrustScore 3 su 5

3,0

Produkter i god kvalitet, med små mangler der gør at de ikke kommer helt op og støde. Bestilte sky pro bibs 2.0 i en flot brun farve. Farven var ligeså flot da jeg modtog dem, desværre er stoff... Leggi di più

Virkelig ringe service i forhold til returnering. Måtte skrive adskillige gange før de sendte en returlabel og måtte efterfølgende rykke dem flere gange for at få pengene retur. Der gik 20 dage fra d... Leggi di più

Jeg ønskede mig, og fik gavekort til 12-16 til min 60 års fødselsdag i november 2025.. Men da jeg ville betale blev de afvist.. Jeg skrev til til kundeservice en masse gange uden at få svar.. Da jeg... Leggi di più

Med mange hundrede timer på landevejen hvert år, har jeg prøvet et utal af forskellige cykelmærker. Dog er der kun et mærke, jeg syntes har skillet sig ud fra mængden. 12.16 laver kompromiløs cykeltøj... Leggi di più

1. Negozio

Virksomhed fra 2017

Nella media

TrustScore 3 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 34% delle recensioni negative ricevute

Hurtig respons

Hurtig respons, super kvalitet

11 ottobre 2023

Risposta di 16

Tak Lasse dejligt med tilfredse kunder, det betyder meget for os. 🙏🏻 Tak fordi du valgte at handle hos os. mvh Twelvesixteen

Der er knald god service og man venter…

Der er knald god service og man venter ikke længe på sin pakke, der går få dage fra du har bestilt til den er leveret.
Størrelsen passer fint og det er en meget god kvalitet på jeres tøj
Forsæt den gode stil og jeg anbefaler jer med stor glæde til andre

21 giugno 2023

Risposta di 16

Hej Leo😀🙏🏻 Mange tak for feedback. Det betyder meget for os at vores kunder får en god oplevelse med vores produkter og service. vh twelvesixteen

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt, samt høj kvalitet!

18 ottobre 2023

Risposta di 16

🙏🏻 Hej Malthe super dejligt at høre. mange tak for din tilbagemeldning. Mvh Twelvesixteen

Super tøj

Super tøj, og hurtig levering 😜

19 ottobre 2023

Risposta di 16

Tak for din tilbagemeldning Peter, det er vi rigtige glade for at høre. Derudover vil vi gerne tak dig for at handle hos os. Mvh twelvesixteen

Lækker kvalitet og hurtig levering

Jeg har været super tilfreds med min gravel jakke, lækker kvalitet
Hjemmesiden er nem og leveringen er super hurtig
Jeg vil helt sikkert handler der igen

28 settembre 2023

Risposta di 16

Hej Jeanette mange tak for din feedback, det betyder super meget for os tak😀
Derudover vil vi gerne takke dig for at handle hos os. Mvh Twelvesixteen

God kvalitet

Behageligt cykeltøj i god kvalitet.
Hurtig levering.

25 settembre 2023

Hej Rikke

Mange tak fordi du tog dig tid til at give os en tilbagemeldning. Vi er naturligvis glade for du har haft en god oplevelse med vores virksomhed.

God weekend

Super lækre materialer

Super lækre materialer, produkter og en god størrelsesguide

15 settembre 2023

Hej Kristian
Mange tak for din tilbagemeldning, det betyder meget for os.
God weekend
Mvh twelvesixteen

Hurtig levering, meget små i størrelsen

Hurtig levering, men størrelserne er, i bedste fald, kineser/italiener størrelser, der ligger langtfra europæisk standardmål => returnering (og penge tilbage), hvilket man selv betaler for (og man har ikke ligeså travlt med at udbetale som med at hæve pengene).

27 agosto 2023

Risposta di 16

Hej Rene, Tak for din fine tilbagemeldning. Vores størrelser passer overens med flere andre brands, som laver elite cykeltøj. Med hensyn til krediteret står der i vores handelsbetingelser ( Bemærk at der i nogle tilfælde ved kreditering via kreditkort kan gå op til nogle uger, inden beløbet igen er disponibelt på din konto. VH Twelvesixteen

Super service og god kvalitet

Super service og god kvalitet

Første gang jeg har handlet her, manglede en regnfrakke i god kvalitet, og fandt den til bedste pris her. Fik tilsendt en med fejl,( der manglede noget tryk på ærmet) skrev til kundeservice og fik hurtigt svar og ny frakke tilsendt hurtigt.

28 luglio 2023

Risposta di 16

Hej Camilla Mange tak fordi du tog dig tid til at give os en tilbagemeldning på dine oplevelser med vores virksomhed. Tak fordi du valgte at handle hos os
Mvh Twelvesixteen

Nemt at bestille og super hurtig…

Nemt at bestille og super hurtig levering 👍

30 luglio 2023

Risposta di 16

Hej Dorthe Sillassen Tak for en dejlig feedback, som betyder meget for os. Så vi ved vores kunder får en god oplevelse med vores service samt produkter.
Tak fordi du valgte at handle hos os

Mvh Twelvesixteen

Har købt det mest lækre cykeltøj til at…

Har købt det mest lækre cykeltøj til at køre Amager tynd i og en regnjakke der er praktisk og flot på en og samme gang

25 luglio 2023

Risposta di 16

Hej PH mange tak fordi du tog dig tid til at give os 5 stjerner 😀 din feebback betyder meget for os.
Tak fordi du valgte at handle hos Twelvesixteen

Hej Lennart
Mange tak fordi du har givet os en super god anmendelse
Vi gør vores bedste for at give vores kunder en god oplevelse med vores service og produkter.
Tak fordi du valgte at handle hos Twelvesixtten

Ufuldstændig ordre og ingen kommunikation

Jeg er skuffet over TwelveSixteen. Min seneste ordre ankom ufuldstændig (trøjer blev leveret, men ingen shorts), og på trods af flere forsøg på at kontakte deres kundeservice via alle tilgængelige metoder, og en måned er gået siden ordren, har jeg ikke modtaget noget svar eller nogen form for kommunikation.

Men trøjerne ser godt ud.

Anmeldelse opdateret: Jeg har nu modtaget en refundering for den ikke-leverede vare, hvilket jeg er taknemmelig for.

22 giugno 2023

Hej Ben
Vi beklager vi ikke var i stand til at levere begge de produkter du købte hos os.
VH Twelvesixteen