Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Hej 12Sixteen Jeg havde en rigtig god oplevelse med at købe cykeltøj fra Jer. Bestillingen gik nemt, og leveringen var meget hurtig. Da jeg modtog varerne, var jeg meget imponeret over kvalitet... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Piattaforma di commercio online

Scritti dall'azienda

About 12Sixteen About former brand – TwelveSixteen 12Sixteen er et dansk cykelbrand grundlagt i 2017 med en klar ambition: ”At skabe cykeltøj, der forener høj performance, tidløst nordisk design og fair prissætning” Siden begyndelsen har brandet været bygget på kærligheden til landevejen, respekten for cykelsportens kultur og ønsket om at gøre premium cykeltøj mere tilgængeligt – uden at gå på kompromis med kvalitet, pasform eller materialer. I dag bygger 12Sixteen videre på det stærke fundament, der blev skabt fra 2017 og frem. Et anerkendt brand, gennemtestede produkter, tusindvis af kunder og et levende community omkring cykling og bevægelse. New chapter – build on a strong foundation 12Sixteen er nu trådt ind i et nyt kapitel. Ikke som et nyt brand – men som en videreudvikling af det, der allerede var stærkt. Design-DNA’et, value-for-money-positioneringen og det tætte forhold til vores kunder. Vi har valgt at samle fokus og forfine retningen, så vi fremover arbejder med færre, men bedre produkter, mere gennemtænkte kollektioner, endnu større fokus på pasform og holdbarhed, og et kompromisløst blik på value-for-money. Målet er det samme som altid: At levere cykeltøj, der performer på landevejen – og føles rigtigt både på og af cyklen. Made for the road. Designed for life around it. 12Sixteen udvikler cykeltøj til ryttere, der stiller krav til både funktion og æstetik. Vores produkter er skabt til lange dage i sadlen, skiftende nordisk vejr og intensiv brug over mange sæsoner. Vi arbejder med tekniske materialer, gennemtænkt pasform og et minimalistisk, nordisk formsprog – så tøjet både yder optimalt på turen og ser godt ud, når turen slutter ved cafébordet. Community first 12Sixteen har altid været mere end bare produkter. Brandet er vokset gennem fællesskab, social rides, events og et tæt samarbejde med både eliteatleter og hverdagscyklister. For os handler cykling ikke kun om watt og segmenter - men om oplevelserne, relationerne og glæden ved landevejen. Følg med i vores cykel community på vores Instagram: 12Sixteen & WomenRideBikes, hvor vi re-poster kvinder med passion for cykling. Forward – Together 12Sixteen bygger videre. På det fundament, der blev skabt i 2017. Med samme værdier. Med skærpet fokus. Og med blikket rettet fremad. Tak fordi du er med på rejsen.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 72% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 4 stelle su 5

Tak for god service og hjælp over mail

Tak for god service og hjælp over mail med at få den rigtige størrelse.

8 aprile 2026

Hej Carolyn

Ordre 12702

Tusind tak for din anmeldelse – det sætter vi virkelig stor pris på!

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service og fik den hjælp, du havde brug for over mail. At finde den helt rigtige størrelse er afgørende for både komfort og performance, så det er vigtigt for os, at vi kan guide jer godt på vej.

Vi håber, at dit nye gear sidder lige i skabet og giver dig en masse gode timer på cyklen 🚴‍♂️

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive – og vi håber at se dig igen hos 12Sixteen!

Har købt flere produkter hos 12sixteen

Har købt flere produkter hos 12sixteen får super kvalitet for pengene.

6 aprile 2026

Hej Nancy

Order 12614

Tusind tak for din anmeldelse – og ikke mindst for din tillid til os ved at handle flere gange hos 12Sixteen. Det sætter vi virkelig stor pris på!

Det betyder meget for os at høre, at du oplever, at du får høj kvalitet for pengene. Det er faktisk en helt central del af vores tilgang – at levere performance og materialer på niveau med de bedste i markedet, men til en mere fair pris.

Vi arbejder hele tiden på at udvikle og forbedre vores produkter, så de både fungerer optimalt på cyklen og samtidig har et stilrent udtryk, man har lyst til at bruge igen og igen. Derfor er det ekstra fedt at høre fra kunder som dig, der vender tilbage – det er det bedste tegn på, at vi er på rette vej 💪

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive – vi glæder os til at have dig med på mange flere ture fremover 🚴‍♂️

Valutata 4 stelle su 5

Jeg havde brug for at bytte størrelse

Jeg havde brug for at bytte størrelse på mine bibshorts, og det gik helt problemfrit. Hurtig respons og rigtig god service. Selve cykelbukserne er virkelig lækre – puden er en af de mest komfortable jeg har prøvet, og de sidder perfekt på kroppen. Det er tydeligt et premium produkt.

6 aprile 2026

Hej George

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget for os!

Det er super dejligt at høre, at din ombytning forløb problemfrit, og at du oplevede hurtig respons og god service. Vi ved, hvor vigtigt det er, at sådan noget bare fungerer nemt og hurtigt.

Samtidig er vi virkelig glade for dine ord om bibshortsene. At du fremhæver komforten i puden og pasformen, er præcis det, vi arbejder målrettet efter – så det er fedt at høre, at de sidder perfekt og lever op til forventningerne 💪

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og vi håber at se dig igen på landevejen i TwelveSixteen 🚴‍♂️

Team TwelveSixteen

Valutata 5 stelle su 5

Lækre produkter og flot design

Bestilte et par cykelbukser og en jersey, og kvaliteten er virkelig høj. Især bibshortsene er imponerende – puden giver virkelig “Extreme Comfort”, selv på lange træningsture. Derudover er designet super stilrent og anderledes end meget andet cykeltøj. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

30 marzo 2026

Hej Shirley

Hej 🙌

Tusind tak for din anmeldelse – det sætter vi virkelig stor pris på!

Det er fedt at høre, at du oplever kvaliteten som høj, og at både cykelbukserne og jerseyen lever op til dine forventninger. Især er vi glade for, at du fremhæver vores bibshorts – “Extreme Comfort” er noget, vi har arbejdet benhårdt på, så det betyder meget at høre, at det også mærkes på de lange ture 💪

Vi går meget op i at kombinere performance med et stilrent og lidt anderledes design, så det er virkelig dejligt at høre, at det også er noget, du lægger mærke til.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og vi håber at se dig igen snart 🚴‍♂️

Varmt anbefale 12Sixteen og deres cykeltøj

Hej 12Sixteen

Jeg havde en rigtig god oplevelse med at købe cykeltøj fra Jer.
Bestillingen gik nemt, og leveringen var meget hurtig. Da jeg modtog varerne, var jeg meget imponeret over kvaliteten – materialerne føles virkelig gode, og pasformen er både komfortabel og funktionel. første tur i mine nye bibs var 125 km som bare føltes super godt. Designet er samtidig stilrent, hvilket er et stort plus.
Jeg havde dog fået bestilt en forkert størrelse på den ene vare, men deres kundeservice var virkelig hjælpsom. Jeg fik hurtigt svar, og de gjorde ombytningen utrolig nem og overskuelig. Den nye størrelse blev sendt hurtigt, og den passede perfekt.
Alt i alt en super god oplevelse med både produkt og service. Jeg handler helt sikkert der igen og kan varmt anbefale 12Sixteen til andre cykelentusiaster.

30 marzo 2026

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse, Dorte 🙏

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem – både med bestilling, levering og ikke mindst selve produkterne. At din første tur i bibsene var 125 km og stadig føltes super godt, er præcis det, vi arbejder for 💪

Hos TwelveSixteen lægger vi rigtig stor vægt på komfort og pasform, så det er fedt at høre, at du oplever både kvaliteten i materialerne og den funktionelle pasform på cyklen. Samtidig er vi glade for, at designet også rammer plet – det er netop kombinationen af performance og et stilrent udtryk, vi ønsker at levere.

Det er også dejligt at høre, at vores kundeservice kunne hjælpe hurtigt og gøre ombytningen nem og overskuelig. Vi ved, hvor vigtigt det er, at det bare spiller, hvis man får bestilt en forkert størrelse.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og for din anbefaling. Vi glæder os til at have dig med på mange flere gode ture fremover 🚴‍♀️

Team TwelveSixteen

Advarsel! Risiko for tabte penge

Advarsel! Man kan ikke komme i kontakt med firmaet. Henvendelser på e-mail bliver ikke besvaret. Returprocessen er fejlagtigt angivet, med ingen angivelse af retur adresse med mere. Man kan heller ikke ringe til firmaet. Forgæves forsøgt at få returnerer en jakke inden udløb af returret, men firmaet sylter henvendelse.
Firmaet har tidligere været konkurs men åbnet op 1 måned senere.

11 marzo 2026

Risposta di 12Sixteen

Hej Mia. Der ligger ingen ordre i vores system fra dig. Hvilken ordre taler vi om?
Jeg beklager vi kan ikke tage ansvaret for den virksomhed der lukkede ned i december.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg købte et par bibshorts fra

Jeg købte et par bibshorts fra 12Sixteen og blev virkelig positivt overrasket. Puden er virkelig god og giver en ekstrem komfort på lange ture. Materialerne føles eksklusive og holder formen godt. Samtidig er designet minimalistisk og virkelig flot. Kan klart anbefales.

27 marzo 2026

Risposta di 12Sixteen

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – det betyder virkelig meget for os 🙏

Det gør os oprigtigt glade at høre, at du har haft en så god oplevelse med dine bibshorts fra TwelveSixteen. Vi har lagt utrolig meget arbejde i netop puden og komforten på de lange ture, så det er fedt at høre, at det også kan mærkes ude på landevejen.

Vi er også stolte af vores materialevalg, hvor fokus netop er på kvalitet, holdbarhed og en pasform, der holder – selv efter mange timers brug og mange vaske. At du oplever dem som eksklusive og formstabile, er præcis det, vi stræber efter.

Og så betyder det ekstra meget, at du nævner designet. Vores ambition er netop at kombinere høj performance med et stilrent, minimalistisk udtryk, som fungerer både på cyklen og omkring den.

Tusind tak for anbefalingen – og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det er kunder som dig, der er med til at drive os fremad 🚴‍♂️

Vi håber, du får mange gode kilometer i dine bibs!

Har efterhånden prøvet mange

Har efterhånden prøvet mange forskellige mærker, men cykelbukserne fra 12Sixteen er noget af det bedste jeg har haft. Pasformen er virkelig god, og puden er ekstremt komfortabel – også efter mange timer på cyklen. Man mærker tydeligt kvaliteten i materialerne. Kommer helt sikkert til at købe igen.

24 marzo 2026

Risposta di 12Sixteen

Tusind tak for din anmeldelse – den betyder virkelig meget for os 🙏

Det er ekstra fedt at høre fra en, der har prøvet mange forskellige mærker og alligevel lander på, at cykelbukserne fra 12Sixteen er blandt de bedste. Det er præcis den position, vi arbejder benhårdt på at opnå.

Vi har brugt rigtig meget tid på at udvikle en pasform, der sidder korrekt på kroppen – både når du står, men især når du sidder på cyklen i mange timer. Derfor er det også fantastisk at høre, at du oplever den som spot on.

Puden er et af de områder, hvor vi ikke går på kompromis, så det betyder virkelig noget, at du fremhæver komforten – især på de lange ture, hvor det virkelig bliver testet. Sammen med vores materialevalg, som netop skal give en følelse af kvalitet og holdbarhed, er det hele tænkt som én samlet oplevelse.

At du allerede nu siger, at du kommer til at købe igen, er nok det bedste feedback, vi kan få.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive – og god tur på landevejene 🚴‍♂️

Valutata 5 stelle su 5

Tak for en rigtig god service

Tak for en rigtig god service, kvaliteten af jeres cykelløb samt design er bare super lækkert
Jeg er snart tilbage 😀😀

10 marzo 2026

Hej William

Tusind tak for din anmeldelse – det sætter vi virkelig stor pris på 🙏

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med både service, kvalitet og design hos TwelveSixteen. Vi arbejder hver dag på at skabe en samlet oplevelse, hvor både produkt og kunderejse spiller sammen – så det betyder meget, at du mærker det.

Vi lægger stor vægt på at levere cykeltøj, der både performer på landevejen og samtidig har et stilrent og lækkert udtryk. Derfor er det fedt at høre, at du oplever netop den kombination.

Og vi tager dig på ordet – vi glæder os allerede til at have dig tilbage igen 😄

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive! 🚴‍♂️

Virkelig lækkert cykeltøj

Virkelig lækkert cykeltøj. Jeg købte et par bibshorts fra 12Sixteen og de sidder helt perfekt. Puden er utrolig komfortabel – man kan virkelig mærke “Extreme Comfort”, især på længere ture. Designet er samtidig super stilrent. Klart en anbefaling herfra. 💪🏼💪🏼

5 marzo 2026

Hej Amanda

Tak for den virkelig flotte anmeldelse! 🙏

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du er glad for dine bibshorts fra TwelveSixteen. Vi bruger utrolig meget tid på at udvikle netop pasform og komfort, så det er fantastisk at høre, at de sidder perfekt og fungerer godt – især på de længere ture, hvor det virkelig bliver testet.

Puden er et område, hvor vi har haft meget fokus. Vores mål har været at skabe en pude, der både giver støtte, åndbarhed og komfort time efter time i sadlen, så rytteren næsten glemmer, at den er der. Derfor er det også fedt at høre, at du oplever den “Extreme Comfort”, som vi selv arbejder efter i designet.

Samtidig forsøger vi at holde designet rent, nordisk og tidløst, så tøjet både fungerer på cyklen og passer ind i den stil mange ryttere gerne vil have – uden for meget støj i designet.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det hjælper både os og andre ryttere, der overvejer at prøve 12Sixteen.

Vi håber, du får mange gode kilometer i dem 🚴‍♂️

Ingen kontaktmulighed

Købte en cykeljakke, hvor lynlåsen er gået i stykker her 8 mdr efter købet. De er umulige at få kontakt til. Jeg har skrevet til de mailadresser, de selv oplyser i købs-bekræftelsesmailen, og på hjemmesiden - og i flere af deres svar herinde, men den melder default. Noget virker forkert her…..at en virksomhed ikke kan kontaktes ved reklamation eller returnering, er rødt flag! Jeg har en reklamation over en mangel, men kan ikke få kontakt til virksomheden. Ps fra jurist og tidligere ansat i Forbrugerklagenævnet.

Nu oplyser virksomheden, at de er gået konkurs! Men hvorfor er der stadig en aktiv hjemmeside, hvor forbrugere kan købe cykeltøj? Cykeltøj de formentlig betaler for, men aldrig ser, fordi virksomheden er gået konkurs? Hjemmesiden skal lukkes. Er der mon kurator på boet?

2 marzo 2026

Risposta di 12Sixteen

Det selskab du handlede med lukkede den 20. december 2025, og der er derfor desværre ikke længere nogen kontaktmulighed til det tidligere selskab. Den webshop, der i dag er online, drives af en ny virksomhed, som sælger nye varer, men som ikke har overtaget forpligtelser eller reklamationsansvar fra det tidligere selskab.

Jeg kan kun anbefale 12sixteen til

Jeg kan kun anbefale 12sixteen til alle, god kvalitet smukke produkter.

26 febbraio 2026

Hej Kenneth

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for din anbefaling af 12Sixteen. Det betyder rigtig meget for os at høre, at du sætter pris på både kvaliteten og designet af vores produkter.

Vores ambition er netop at skabe cykeltøj, der kombinerer høj performance, komfort og et stilrent design, så man både føler sig godt tilpas og ser godt ud på cyklen. Derfor er det altid en stor glæde at høre, når kunder oplever netop det.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på.

Vi håber, du får mange gode kilometer i dit 12Sixteen udstyr. 🚴‍♂️

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god kvalitet og god service

Rigtig god kvalitet og god service, tak for vejledning .

24 febbraio 2026

Hej Kenneth

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord. Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og den service, du har fået.

Vi gør os altid umage for at give den bedst mulige vejledning, så vores kunder får det produkt, der passer bedst til deres behov – både i forhold til pasform, komfort og performance på cyklen.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det betyder meget for os og motiverer os til fortsat at levere gode produkter og service.

Vi håber, du får mange gode ture på cyklen i dit 12Sixteen udstyr. 🚴‍♂️

Kundeservice er ikke eksisterende

Jeg bakker op om at tøjet er super lækkert. Desværre har jeg meget dårlig erfaring med kundeservice. Sendte julegaver retur slut december og har intet hørt fra dem og heller ikke fået mine penge retur. De svarer ikke på e-mail henvendelser og der er intet telefonnummer man kan kontakte.

7 dicembre 2025

Valutata 2 stelle su 5

Tøjet er egentligt super lækkert og har…

Tøjet er egentligt super lækkert og har også en del af det - men jeg har sendt 2 sæt tøj retur over 2 bestillinger i starten af januar og han intet hørt fra dem siden - har både kontaktet dem på mail og Instagram flere gange… men uden respons

Man skal virkelige bestille den rette størrelse fra start ellers så tvivler jeg sku man får sine penge retur:(

5 gennaio 2026
Valutata 2 stelle su 5

Dårlig kundeservice

Deres kundeservice er umulig at komme i kontakt med. Jeg modtog en jersey og et par bibs i gave, men da det var for småt ville jeg returnere. Jeg skrev den første mail d. 28/12. Jeg har nu sendt 4 mails og har fortsat intet hørt.
Jeg synes dog kvaliteten virker fin.

16 gennaio 2026

Bestilte tøj hos 12.16 den 2 december

Bestilte tøj hos 12.16 den 2. december med gavekort. Skulle købe for mere end gavekortets værdi for at indløse det. Har stadig ikke modtaget varerne, og ordretrackingen står kun som “bekræftet”. Har skrevet tre gange uden svar. Skuffende kundeservice.

2 dicembre 2025

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più