Czułam się bardzo zaopiekowana i dobrze poinformowana. Odpowiedź na maila prawie natychmiast. Poczucie bezpieczeństwa przeprowadzenia przez zakup, odprawę. Bez zbędnych pytań o kolejne zakupy polis, u... Leggi di più
Klantade mig när jag bokade och lade in min dotters födelsedatum som YY-MM-DD i stället för DD/MM/YY, vilket strulade till det med Ryanairs flighter. Fick dock mycket bra support av Travelyns kundtjän... Leggi di più
Die Änderungen durch Fluggesellschaften sind so frech, dass wir zumindest in diesem Jahr garantiert nicht mehr fliegen. Stunden Mehrarbeit für Umbuchungen und Fehler. Jeder Flug wurde um 130-280 Euro... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Travelyn is your trusted partner. Helping at every stage of your trip, protecting you against travel disruptions and ensuring a safe journey to your destination.
Folkungagatan 108, 11630, Stockholm, Svezia
- +46200883998
- support@travelyn.com
- travelyn.com
Le persone hanno visualizzato anche
Guter Service, günstige Preise
Kundenservice war bei Rückfragen sofort erreichbar. Automatisches Check-in der Flüge hat super funktioniert.
Kaikki sujui niin kun pitikin
Kaikki sujui niin kun pitikin. Liput tulivat ajallaan ja viesteihin vastattiin nopeasti.
Jederzeit erreichbar
Jederzeit erreichbar, durchgehende Infos von der Buchung bis zum Ende der Reise. Am Besten war, dass man automatisch eingecheckt wurde und die Bordkarten zur Hand hatte,
is really very bad service!!
is really very bad service!!! no-one answers my call or my email!!! no-one help me
RWDYDW j'ais réservé et payé des billets pour…
j'ais réservé et payé des billets pour plusieurs personnes, et dans la 1/2h il m'ont confirmé la réservation, mais les dates ne correspondent pas !!!
J'attends une modification de leurs part, mais biensure , un supléments EXCESSIF, encore plus que les billets m'est demandé.
N'est ce pas fait exprès ????
Även om vi hade problem med flygbolaget…
Även om vi hade problem med flygbolaget (Ryan air) så var servicen från Travelyn bra. Det borde kanske varit lite längre tid emellan ankomst och avgång särskilt med tanke på att vi valde Ryanair. Att vi valde Ryan Air berodde på att det var enda alternativet med rimligt pris som inte krävde övernattning på resan. Men deras försenade flyg kostade oss 139 Euro och mötet med deras personal var inte någon trevlig upplevelse.
Szukanie biletów.
Bilety zakupione w firmie trafiły po odprawie na skrzynkę pocztową. Jedynym mankamentem jest to iż te bilety lądują w zakładce oferty, a nie na poczcie głównej . Jeżeli wie się gdzie ich szukać to nie ma problemu.
Le service il est nul y’a pas de…
Le service il est nul y’a pas de garantie c est comme le poker
Allt gick så smidigt
Super obsługa
Super podróż
dostałem fakturę plus odprawa na każdy…
dostałem fakturę plus odprawa na każdy lot. Następny raz z Travelyn :)
Komunikacja i wsparcie
Bardzo dobra komunikacja i wsparcie klienta. Z powodu przesunięcia godziny lotu przez przewoźnika skorzystałam z gwarancji travelyn, dzięki czemu podróż przebiegła bez zakłóceń.
Guter Service
Umbuchung wegen Streik funktionierte problemlos, Bordkarten wurden per Mail gesendet.
Allt fungerade
Ogólnie prawie ok :(
Ogólnie prawie wszystko ok , lecz niezrozumiale jest to iż nie mogliśmy wejść na pokład z bagażem podręcznym ... I dopłata była 36 euro w Berlinie co było jeszcze do przełknięcia... ale na powrocie dramat walizki w rozmiarach i analogiczna sytuacja ...tu akurat 120 euro dopłaty zwykle naciągactwo ...ale cóż pieniądze się odrobi ale niesmak zostaję i tyle. Czy to komuś pomoże nie wiem ale zwracajcie uwagę na ten szczegół bo nikt wam nie odpuści...
Turbulenter Rückkehr
Es war sehr turbulent vor dem Einstieg des Rückfahrts nach Berlin. Da ich in Dublin umsteigen muss, und ein Visum für Ireland trotzdem aufgefordert, welches ich erst ein Tag vor dem Rückfahrt informiert wurde, war ich nicht erfolgreich zurück nach Berlin wir erwartet gekommen. Ich wurde von dem Fluggesellschaft abgelehnt bevor ich einstieg. Das war ja richtig dramatisch und unfröhlich nach der schönen Reise in Lissabon. Zum Glück hat der Kundenservice mir eine Lösung gefunden, aber wurden auch viel Geld sowie Zeit verloren. Nächstes Mal muss solche wichtige Info über Visum und Ähnliches bei der Buchung des Flugticket angekündigt werden. Sonst wäre gar nicht preiswert wenn man auf Travelyn Flugtickets kauft.
Thank you so much
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.