Dettagli dell'azienda

3. Agenzia di intrattenimento
  4. Azienda di gestione di eventi
  5. Attrazione turistica

Scritti dall'azienda

Cudotwórnia Events – jesteśmy firmą z województwa śląskiego i od 2012 roku organizujemy imprezy integracyjne dla małych i dużych firm oraz wydarzenia promocyjne dla największych instytucji w całej Polsce. Odkrywamy przed Wami nowy wymiar eventów firmowych, które wciągają jak dobry film - dostarczając nie tylko rozrywki, ale autentycznych, wspólnych przeżyć. Dzięki temu, nasze fabularyzowane śledztwa i gry miejskie, to doświadczenie immersji, którego nie znacie z innych imprez firmowych - wykraczające poza zwykłą integrację zespołu. Gry miejskie i terenowe oraz fabularyzowane śledztwa w ramach integracji firmowych realizujemy po polsku i po angielsku w: Warszawie, Wrocławiu, Łodzi, Gdańsku, Poznaniu, Krakowie i w Katowicach.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Firma Cudotwórnia dla Zamku Królewskiego w Warszawie - Muzeum

Firma Cudotwórnia była odpowiedzialna za organizację atrakcji, pokazów i animacji dla wszystkich odwiedzających wydarzenie zorganizowane w Ogrodach Zamku Królewskiego w Warszawie w 2022 i 2023 r. Firma zagwarantowała ciekawy i edukacyjny program dla różnych grup wiekowych, zarówno dla dzieci i młodzieży jak również dorosłych i seniorów.
Przygotowanie i obsługa całego przedsięwzięcia były wykonane kompleksowo od organizacji zaplecza technicznego, przez przygotowanie materiałów promocyjnych i gadżetów, aż po pracę koordynatorów i 50 animatorów w dniu pikniku.
Była to dla nas ogromna przyjemność współpracować z firmą Cudotwórnia na każdym etapie przygotowań, jak również w dniu realizacji. Z całą pewnością czynnikami, które zagwarantowały sukces przygotowanych atrakcji było innowacyjne podejście i pełne dostosowanie do charakteru naszej imprezy. Zauważyliśmy, że firma Cudotwórnia Events zawsze zwraca uwagę na najmniejsze detale, dba o odpowiednie przygotowanie logistyczne oraz wyszkolenie animatorów. Dzięki temu wszystko przebiegło sprawnie i bez problemów.
Nasze zadowolenie ze współpracy wynika również z bardzo entuzjastycznych reakcji
i pozytywnych opinii naszych odwiedzających. Atrakcje i animacje zorganizowane przez Cudotwórnię Events cieszyły się ogromnym zainteresowaniem i przyczyniły się do stworzenia niezapomnianych chwil radości dla uczestników Pikniku w Zamku. Profesjonalizm, kreatywność i zaangażowanie całej Cudotwórni są gwarancją udanej imprezy.

18 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Nie zapomnę pierwszego kontaktu z Cudotwórnią

Nie zapomnę pierwszego kontaktu z Cudotwórnią. Wiedzieliśmy, że chcemy zrobić imprezę firmową dla ponad 50-cio osobowego zespołu składającego się głównie z mężczyzn, którzy – nie oszukujmy się – imprez integracyjnych nie lubią. Padły pierwsze propozycje na wydarzenia na świeżym powietrzu, na imprezę wieczorną, która nie tylko „zapełni czas”, ale też zaangażuje KAŻDEGO. Kiedy usłyszeliśmy o pomyśle na grę terenową z motywem udzielania pierwszej pomocy – wiedzieliśmy, że to strzał w dziesiątkę. Dwie pieczenie na jednym ogniu – zabawa i nauka, przy okazji praktyczna wiedza, która musi być powtarzana co pewien czas w każdym zespole.

Wieczorne Kasyno wzbudziło wiele emocji i pokazało, że można spędzić kreatywnie czas nawet w gronie osób, które na co dzień podchodzą do takich wydarzeń z dystansem. Rywalizacja była zdrowa, śmiechu nie brakowało, a atmosfera od pierwszych minut była swobodna i autentyczna – bez sztucznego „animowania” i zmuszania kogokolwiek do zabawy.

To, co najbardziej doceniam we współpracy z Cudotwórnią, to pełen profesjonalizm i wyczucie grupy. Wszystko było dopracowane w najmniejszych szczegółach – od komunikacji przed wydarzeniem, przez elastyczność w dopasowaniu scenariusza do naszych potrzeb, aż po realizację na miejscu. Organizatorzy potrafili zaangażować nawet największych sceptyków, nie przekraczając przy tym niczyich granic. Od lat, co roku wiemy z kim skontaktujemy się w sprawie imprezy integracyjnej naszego zespołu!

7 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Miłość od pierwszego eventu :)

Ekipa Cudotwórni to nie tylko profesjonaliści, to po prostu fajni ludzie, z którymi czuje się flow od pierwszej rozmowy telefonicznej lub maila. Każdy event to masterpiece, dopracowany w każdym detalu i bez nadęcia. Nie ma dla nich rzeczy niemożliwych, a każdym wydarzeniem podnoszą sobie sami poprzeczkę ;) Uwielbiam, polecam, ufam w 100%.

16 dicembre 2025

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più