Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

De gange jeg har bestilt ved tj-træpiller har det været sublim service. De er villige til at give gode råd og gode tilbud, selv når man ringer på de mest ukristlige tidspunkter. Leveringen er alt... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Det er nemt at bestille træpiller, OK hurtig levering, men ærgerligt, at Jeres oplysninger om træpillerne ikke passer. Den ukrainske træpiller er direkte elendig og overhovedet ikke pengene værd.... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Bestilte pini-kay-briketter mandag, fik sms-besked tirsdag om, at de ville blive leveret onsdag, og onsdag stod de i min carport (blev ringet op af vognmanden 30 min. før levering, og vi aftale, hvor... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di legna da ardere
  2. Servizi di riscaldamento e boiler

Informazioni fornite da varie fonti esterne

TJ-Træpiller importerer træpiller, briketter og pejsebrænde. Vi sælger vores varer til virksomheder og private. Vi har lager og butik i Kolding. Her har vore kunder mulighed for selv afhente, og desuden leverer vi i hele DK med vognmand. Vi brænder for at kunden skal få en god oplevelse, når de handler hos TJ-Træpiller. Hos TJ-Træpiller lægger vi vægt på god service. Lige fra vejledning / rådgivning ved valg at rette produkt til den enkelte kundes behov, samt bestilling af transport. Hos os er vores kunder sikre på, at vi ikke kræver betaling, før kunden har modtaget sine varer. Vi gør det yderste til at vores kunder skal føle sig trygge og få en god oplevelse ved at handle med os.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Tilfreds kunde

Havde fået leveret Rondo briketter, som jeg var meget utilfreds med.
Har efterfølgende fået en rigtig fin behandling, og jeg har fået andre briketter, som jeg er meget tilfredse med.

19 febbraio 2026

Risposta di TJ Træpiller

Hej, har du evt. et ordre nummer eller dit fulde navn så jeg har mulighed for at følge op på det
Torben

Hej Vibeke
tak for din tilbagemelding, vi fik talt om de udforinger du havde med de første briketter og fundet en løsning på det så du fik et produkt du kunne bruge, jeg takker for din forståelse og samarbejde om problemet.
Torben Pedersen

Dårlige bøgebriketter

Købte en palle bøgebriketter, men modtager noget hvor der står RUF på, hvilket plejer at være gran/fyr. Desværre er alt ved briketterne af meget ringe kvalitet. Har aldrig før oplevet så meget svineri, når jeg åbner “poserne”. De er fyldt med smuld og det yderste lag falder ofte af, når jeg rører dem. Der kommer så meget fin aske på få dage, der må være sundhedsskadeligt når det er så fint. Kan kun brænde med fuld luft og alligevel står de og oser og brænder med nogle mærkelige blålige flammer. Giver ikke så meget varme som jeg er vant til. Alt i alt er jeg bange for det er en kopivare (hvis det findes), der desværre ligner og lugter som en briket, der både indeholder lim og andre mærkelige ting. Firmaet siger mange er tilfredse med dem, men det er desværre nemt at sige.

1 dicembre 2025

Ikke godt!

På en bestilling på de firkantede Pini-Kay briketter, blev der sagt, at de var blandet sammen med de otte-kantede og at de stod et andet sted og der kunne ikke loves, at jeg fik de rigtige. Det var et spørgsmål om logistik. (?) Folk havde klaget før. Hård Træs briketterne til 3.395 blev anbefalet som de absolut bedste briketter. Disse briketter kan slet ikke bruges til brændeovn. De er svære at få ild i, de går ud midt i det hele, de kan ikke brænde over, de afgiver virkeligt meget aske som er meget fin, som kartoffelmel. Asken sætter sig overalt, i håret, på møblerne, i tøjet og det kan ikke børstes af. Har man problemer med luftvejene, (jeg har astma) skal man have maske på og briller anbefales også, når askeskuffen skal tømmes, hvilket den skal ca. hver 3' dag. Firmaet insisterede på, at det var et spørgsmål om manglende lufttilførsel, når briketterne ikke ville tænde ordentligt og de gik ud efter et stykke tid og det havde han også fortalt alle de andre utilfredse kunder. Jeg har imidlertid ingen problemer med andre briketter. Alt fungerer som det skal.

Firmaet vil ikke tage pallen tilbage, ejheller bytte halvdelen af pallen for nogle andre briketter, selvom jeg ville betale differencen.

3 febbraio 2025

Hej
Jeg har nu prøvet de briketter som i ikke var tilfreds med, det er fra samme parti og leverandør.
Som i beskriver det var den første meget svært at få ild i, men da der kom ild i den første kunne jeg efterfølgende bare ligge den næste oven på og så begyndte den af brænde med det samme.
Da jeg sidst på aftenen lagde 3 stk ind, var der 5 timer senere stadig stadig gløder i brænde oven og varme, de næste 5 jeg lagde ind lå og glødede 6,5 timer efterfølgende så jeg er selv meget overrasket over den gode kvalitet, de falder ikke fra hindanden, ligger og gløder længe og efterlader minimal aske
Torben
TJ Træpiller

Kan varmt anbefale TJ Træpiller

Jeg fik en sending dårlige træpiller* fra TJ Træpiller, hvorfor jeg henvendte mig til dem. Torben fra firmaet var lydhør og konstruktiv. Jeg indvilligede i forskellige forsøg/test af pillerne, men da det ikke virkede, byttede Torben dem uden indvendinger til samme antal kilo, jeg havde fået af de dårlige.

*det var en uheldig sending, som det kan ske for alle leverandører.

27 dicembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

TJ Træpiller A/S forhandler RUF træbriketter som er kopiprodukt!

Oplevelsen med TJ Træpiller A/S har været en kæmpe skuffelse - IGEN!!!!
Jeg har bestilt 1 palle RUF-træbriketter, men det, jeg har modtaget, er langt fra den kvalitet, RUF normalt står for. Allerede ved første fyring var det tydeligt, at disse briketter ikke holder standarden. (KOPIPRODUKT)

For det første: De ligner ikke ægte RUF-briketter – mørke, anderledes indpakning og fulde af fejl. Og som om det ikke var slemt nok, fandt jeg plastik i en af dem! Briketterne sprækker i kanterne og efterlader en absurd mængde aske. Det virker som billige kopier.

TJ Træpiller A/S ser åbenbart ingen grund til at informere kunderne om, at de sælger en lavere kvalitet – men prisen holder de til gengæld højt. Jeg har screenshots fra hjemmesiden som bevis, og de skuffende resultater taler for sig selv. Billederne viser en bunke aske efter kun tre timers brug og tydeligt fejlpressede briketter.

Og så nægter Torben fra TJ Træpiller A/S at svare på mine mails! Det er dybt uacceptabelt. Det her var sidste gang, jeg handler hos dem – aldrig mere TJ Træpiller A/S.

13 novembre 2024

Altid fantastisk service

Altid fantastisk service.
Jeg har igennem flere år fået leveret træpiller fra Tj og der er ALDRIG nogen slinger i valsen. Hurtig levering, levering på anviste sted osv. Og så er Tj åbenbart gode til at vælge vognmænd, det er flinke og rare schauffører man møder 🙂

11 ottobre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Super service. Har handlet der hele fyringssæsonen, gode priser og god kommunikation. De varmeste anbefalinger herfra

4 aprile 2024

Hej Johnny
Tak for din tilbagemelding, en god kommunikation letter altid dagligdagen.
TJ Træpiller

Valutata 3 stelle su 5

Bøvlet og forvirrende oplysninger af brænd værdier mm.

Jeg er nu godt i gang med den senest købte palle træpiller fra TJ Træpiller og det er lidt skuffende.
Jeg har altid været godt tilfreds med det hele hos TJ Træpiller.
Men det irriterer mig mere og mere at når jeg prøver at sammenligne aske og brændværdier, er det meget svært, da TJ Træpiller kun oplyser laboratorie resultater og alle andre oplyser det der står på posen. Selvom jeg så sidder og sammenligner værdier fra samme produkt ved andre leverandører, falder jeg i og tror jeg køber et godt produkt til billigere penge hos TJ Træpiller indtil jeg kommer hjem og læser de påtrykte værdier på posen og det reelle forbrug samt aske mængde. :-( Øv faldt igen i med begge ben.
Hvis det er så vigtigt for TJ Træpiller at få laboratorie resultaterne med på hjemmesiden, så lav to spalter, en med laboratorie resultater og en med værdierne fra poserne.
Håber I vil overveje dette, da det ellers bliver for bøvlet og forvirrende at handle hos jer og det er forhåbentligt ikke det I ønsker, med den måde I oplyser på.

29 marzo 2024

Hej Bent
Tak for din henvendelse.
Når jeg beskriver indholdet i en pille er det for at du som kunde har mulighed for at se hvor meget ask og vandindhold der er i den pille du køber, og dermed opnår den bedste brandværdi.
Det som oplyses på sækken er ifølge lov minimum brandværdi, max ask og vandindhold, så du har ikke mulighed for at se hvad aske og vandindholdet reelt er for at opnå det bedste brandværdi.
TJ-Træpiller

Valutata 2 stelle su 5

8-kantede Pini-kay træbriketter 1. sortering 3.995.- kr.

Har lige fået leveret en palle 8-kantet Pini-kay træbriketter, 1. sortering til 3.995.- kr.

De lugter af spånplader og det ligner også en brækket spånplade i enderne.

De er ikke så hårde og faste som den sidste palle 1. sortering, som jeg bestilte i marts 2023 til 3.495.- kr. Og de brænder hurtig.

Jeg håber sandelig ikke, at det er spånplader/affaldstræ, der er blevet brugt i denne sending?

Jeg giver kun 2 stjerner for denne palle

11 gennaio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Super god og venlig service.

Fik leveret brændetårn onsdag morgen 06.30. Blev stillet helt ind i carporten som aftalt - af en yderst venlig chauffør.
Det bliver ikke sidste gang vi handler hos TJ Træpiller.

18 ottobre 2023
Valutata 5 stelle su 5

At handle med TJ træpiller er en sand…

At handle med TJ træpiller er en sand fornøjelse.
* gode priser og sublim service.
* samtalen med salgsafdeling var en rar oplevelse og man fik øjeblikkeligt et godt indtryk.
* den aftalte tid for levering blev overholdt og chaufføren ringede også som aftalt 30 min før så anvisning for aflæsning kunne ske bedst muligt.
Uden sammenligning nok det bedste sted jeg i gennem snart 10 år har handlet træpiller.

2 giugno 2023
Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde fået stjålet mit sidste…

Jeg havde fået stjålet mit sidste brænde😡 Så stod med et problem😱 Min nabo får brænde fra TJ TRÆPILLER og anbefalede dem til mig! Jeg er ikke sindsyg glad for, at handle via nettet! Så ringede først og fik en snak! Også pga div anmeldelser! Det var en behagelig samtale og vi lavede en handel! Ved levering fik jeg kørt det helt ind i min garage🇩🇰 Jeg har ingen tøven ved i fremtiden, at handle med TJ TRÆPILLER!

31 marzo 2023
Valutata 4 stelle su 5

Fin oplevelse

Jeg bestilte en Palle træbriketter aften, og de er modtaget i dag, fredag.

Er ser fine ud i forhold til at jeg købte 2. sortering. Dog kunne pallen godt have haft lidt mere plastik rundt om sig, da det var i stykker flere gange ved leveringen.

Chaufføren ringede ikke før levering, selvom der står han vil. Men dette betød ikke noget for mig.

Alt i alt er jeg godt tilfreds med produktet, og kan klart anbefale at handle her.

31 marzo 2023

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più