Scopri cosa dicono le persone
Jeg bestilte og betalte for et brændetårn med levering med kran i december 2025. Leveringen blev først forsinket, og da de forsøgte at levere, skete det uden kran, selvom dette var aftalt og... Leggi di più
Vi har tidligere handlet hos Nordiskhandel og de lever op til 5 stjerner. Bestilling er nem. Konkurrenter lokkede med gratis fragt, men Nordiskhandel var stadig billigst. Leveringen var perfekt. C... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Nordiskhandel er en mindre dansk virksomhed med 10 medarbejdere. Man er altid velkommen til at besøge os i åbningstiden på Skævingevej 14, 3320 Skævinge. Her kan du se udvalget og selv udvælge det brænde eller de træpiller du vil have. Vores mange års erfaring indenfor indkøb går hånd i hånd med vores mål om at have den bedste kvalitet, til den laveste pris og samtidig have den bedst mulige kundeservice. Vi har opbygget en solid ekspertise og et omfattende netværk af pålidelige leverandører. Dette betyder, at vi kan garantere, at vores brænde er af højeste kvalitet og opfylder dine forventninger. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores brænde. Vi sikrer os altid, at det brænde, vi tilbyder, er tørt, velhugget og af de bedste træsorter som avnbøg, elmetræ, bøg, birk, oliven og flere andre. Vores kundeservice er kernen i vores virksomhed. Vi sætter en ære i at lytte til vores kunders behov og imødekomme deres ønsker og forventninger på bedste vis. Vores dedikerede og professionelle team er altid klar til at besvare dine spørgsmål, give råd om forskellige træsorter og hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dine behov.
Informazioni di contatto
Skævingevej 14, 3320, Skævinge, Danimarca
- kundeservice@nordiskhandel.dk
- nordiskhandel.dk
Ha risposto al 35% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Come questa azienda usa Trustpilot
Ikke oplyst jeg fik 2. sortering
Modtog tårn med olivenbrænde, men mere end 70 pct af brændestykkerne er for lange til at gå i alm brændeovn, har tidligere modtaget 2. sortering, hvor max 10 pct var for lange stykke, og jeg kan se på hjemmeside, at leveringer med for lange stykker sælges som 2. sortering. Mine henvendelser blev i første omgang besvaret af en chatbot, som var forstående og foreslog returnering, omlevering eller prisreduktion. Endelig fik jeg kontakt til Dennis, som efter mit forslag om nedslag tilbød et meget lille nedslag, trods mange gentagne henvendelser gennem flere uger modtager jeg nu hverken svar eller refusion. Har også foreslået de kommer og skærer brændet over. Jeg har ikke mulighed for selv at gøre det. Men jeg får intet svar trods mine mange henvendelser.
Det er nu gået en måned siden jeg…
Det er nu gået en måned siden jeg bestilte. Ingen levering og ingen svar fra kundeservice. Kan på ingen måde anbefales
Manglende levering – ingen respons
Leveringen blev først forsinket, og da de forsøgte at levere, skete det uden kran, selvom dette var aftalt og betalt for. Jeg afviste derfor korrekt leveringen.
Virksomheden beklagede og bekræftede, at de ville levere korrekt – men det er aldrig sket. Jeg er siden blevet holdt hen, og de svarer nu hverken på telefon eller gentagne mails.
Jeg har stadig ikke modtaget varen og har derfor været nødt til at oprette en sag hos min bank for at få mine penge tilbage.
Kan ikke anbefales.
Nem og overskuelig hjemmeside
Nem og overskuelig hjemmeside. Let at bestille og kort leveringstid.
Købte et tårn med oliventræ og det blev leveret godt indpakket.
Jeg har bestilt et ekstra stort tårn…
Jeg har bestilt et ekstra stort tårn med 2,0m3 brænde.
Tårnet målte 74cmx111cmx185cm hvilke svarer til 1,5 m3
fastmål. Jeg opdagede det da jeg skulle læggedet ind i brændeskuret. Det fyldte ikke så meget, som det plejer,når vi bestiller et almindeligt tårn med 1,8 m3
Brændet er ok, men ikke mængden.
up to them........
Fejllevering og misvisende argumentation
Vi bestilte en specifik brændesort, men fik leveret en anden type. Fejlen blev erkendt, hvilket selvfølgelig er positivt – men håndteringen derefter har været utilfredsstillende.
I dialogen oplevede vi, at virksomheden forsøgte at nedtone forskellen ved at henvise til densitetstal og sammenligne bøg og birk. Vores ordre vedrørte dog avnbøg – ikke alm. bøg – hvilket gør argumentationen misvisende. Der blev alene henvist til vægt/densitet (kg pr. m³), mens forskelle i reel energi- og brændværdi ikke blev adresseret.
For mange forbrugere er det netop energiindhold, brændetid og varmeeffekt, der er afgørende – ikke blot densitet. Det blev der ikke forholdt sig til i deres svar.
Derudover har forløbet været præget af:
Manglende handleplan trods gentagne henvendelser
Ingen klar afhentningsdato efter ophævet køb
Forsinket og uklar proces omkring tilbagebetaling
Forsøg på at reducere kompensation med henvisning til en beregningsmodel, der ikke adresserede den bestilte brændesort
Vi måtte selv presse på med frister for både afhentning og tilbagebetaling.
En fejl kan ske. Men når argumentationen opleves som teknisk selektiv og ikke fuldt oplysende, og sagen samtidig trækker unødigt ud, skaber det mistillid.
Undersøg nøje hvilken brændesort I får leveret, da der er stor forskel på energiindhold, brændetid og varmeeffekt. I overstående tilfælde er det helt op i mod 35% forskel. (25-35%)
Måtte skrive efter næsten 14 dage om…
Måtte skrive efter næsten 14 dage om der var noget fremskridt med leveringen.
Da brændet endelig kom blev den sat skråt ind i indkørslen på vej til at vælte, denne service havde jeg endda betalt ekstra for.
Værste brændebestillingsoplevelse jeg har prøvet.
God pris
God pris, rimelig hurtig levering og fornuftig chauffør, som stillede brænder helt perfekt.
Gode produkter
Gode produkter, god service og paller m.m. sat, efter fin anvisning fra mig af.
nemt og god beskrivelsen af varen
nemt og god beskrivelsen af varen
Jeg har bestilt en pakke træpiller
Jeg har bestilt en pakke træpiller.
Jeg valgte at bestille nogle dyrere og bedre træpiller.
Jeg modtog godt nok en Palle, men ikke dem som jeg har bestilt!
Jeg har flere gange prøvet at kontakte firmaet, men har endnu ikke fået noget svar endnu! Og kan ikke kommunikere med dem
På anden måde, virkelig dårlig service!
Kan ikke anbefale at handle der!
De holder ikke hvad de lover
Nem bestilling og fint brænde kvalitet giver to stjerne. Men så slutter det også her. Jeg har handlet der flere gange før og hver gang har jeg spurgt om at tage det tomme brændebur med retur. Det har aldig været noget problem. Men så denne gang ville chaføren ikke tage det med. Han var ikke blevet oplyst at han skulle det. Men det havde jeg tydeligt skrevet og ved henvendelse til kundeservice får jeg besked om at det koster 475 kr. Virkelig skidt behandling og en mistet kunde.
Udfordringer pga vejret men meget tilfreds
Vi bestilte brænde i slutningen af december. Lige efter ramte et stort snevejr, hvilket gav udfordringer med levering. De skrev ud og spurgte, om ordren hastede, og vi svarede at det gjorde den ikke. Efter to forgæves forsøg på levering lykkedes det, og vi er igen ovenud tilfredse med kvaliteten af brændet. Jeg kan kun anbefale Nordisk Handel.
Det var nemt og vi blev super glade da…
Det var nemt og vi blev super glade da vi så at de havde sat brændetårnet ind på p-pladsen og ikke på vejen :-)
Tak for det.
Rabatkode fra tidligere handel virker ikke
I februar 2025 modtog jeg Fågelfors træbriketter fra NordiskHandel. De askede langt mere end de skulle, så jeg klagede og fik 500 kr rabatkode til fremtidigt køb.
Nu har jeg prøvet at bruge koden, men den virker ikke.
Jeg har så fået en mail, hvor der stod at firmaet gik konkurs i sommers og at min rabatkode derfor ikke er gyldig mere.
Hurtig levering. Fragtmand skal have en ekstra stjerne.
Ingen levering, ingen opfølgning, ingen kommunikation
Ingen kommunikation, ingen levering, ingen opfølgning. Bestilte og betalte for en palle blandet ovntørret træ med ekstra betaling for levering i indkørsel. Google udfyldte leveringsadressen til en forkert adresse, men jeg fik fat i både vognmand og "Dennis" fra kundeservice minutter efter afgivelse af ordren;, Dennis lovede at tage fat og få hentet og leveret på korrekt adresse. Nu, mere end en uge senere har jeg intet hørt og jeg overvejer næste skridt. Kan ikke anbefale denne on-line-butik, da det er umuligt at ringe dem op og svar på mine mails ignoreres fuldstændigt.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.