Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Altid kvalitets varer om det er træpiller, brikketter eller hestefoder. Samtidigt er personalet altid venlige og super hjælpsomme. Vi handler vores brændsel hos Absolut Træpiller for fjerde år i tr... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Helt ærligt, så var jeg en smule betænkelig ved at bestille træpiller online i Tyskland for efterfølgende selv at skulle arrangere med en fragtmand om leveringen. Tog dog chancen og bestilte 3 pal... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Efter at jeg har skrevet en dårlig anmeldelse, har Kim fra Absolut Træpiller har lige kontaktet mig telefonisk. Han var meget ked af den kedelige anmeldelse, og tilbød at jeg kan bytte træpillerne... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Min vognmand skulle hente pillerne vi har købt og betalt, men så er de ikke klar. Man sælger tilsyneladende pillerne videre til andre indtil de bliver hentet, og vognmanden kunne derfor ikke få dem... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di carburante
  2. Fornitore di legname

Scritti dall'azienda

Absolut Træpiller er nordtysklands og grænseegnens største leverandør af Træpiller, Halmpiller, Træbriketter, Pejsebrænde, Energikoks, Hestefoder og Hestestrøelse mm.. Absolut Træpiller køber træpiller i Tyskland, Polen, Sverige og Danmark direkte hos producenter, der fremstiller de fineste kvalitets træpiller fra mærker som bla. Barlinek, Olimp, Lava, Vida, German Pellets mfl. til træpillestokeren-/fyret-/ovnen og træbriketter til brændeovnen. Med disse træpiller er den bedste forbrænding og aske udvikling garanteret – Farverne kan variere fra lys til mørk på de viste billeder af træpillerne og træbriketterne. Hvorfor vælge biobrændsel? Biobrændsel er en miljørigtig energikilde, som er CO2-neutral. Det betyder, at der kun bliver udledt den samme mængde kuldioxid under forbrænding, som biomassen har formået at optage i dets levetid. Sammenligner man biobrændsel med produceret energi, koster alternativet kun halvt så meget som f.eks. olie, og næsten 4 gange mindre end elopvarmning. Derfor er træpiller eller træbriketter ikke kun en miljøvenlig løsning, men også et økonomisk godt valg. Vores træpiller er produceret under de rette kvalitetskrav, hvilket betyder, at produktionen kontrolleres hele vejen fra start til slut. Det garanterer nemlig et produkt med en jævn brændværdi, der giver dig et bedre overblik over varmeøkonomien i hjemmet.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Billigt, godt

Billige, gode produkter og venlig og høflig betjening.

23 gennaio 2026

Hej Kim,

Kanon personale

Kanon personale, meget imødekommende flink høflig har de vare til rigtige priser kommer jeg bestemt der igen. Tommel op herfra

21 novembre 2025

Hejsa,

Køb af hestefoder samt vitaminer

Køb af hestefoder samt vitaminer
Hurtig betjening, god vejledning, smilende hjælpsom personale, - truck fører, hjælpsom og spurgte om alt var okay

13 novembre 2025

Hej Kristina,

Valutata 5 stelle su 5

Altid kvalitets varer om det er…

Altid kvalitets varer om det er træpiller, brikketter eller hestefoder.
Samtidigt er personalet altid venlige og super hjælpsomme.
Vi handler vores brændsel hos Absolut Træpiller for fjerde år i træk og kommer helt sikkert igen til næste år 👍
Vh. Fam. Odde

1 novembre 2025

Hej Martin,

Valutata 4 stelle su 5

God sevice

Altid gode smil selvom de har travlt

1 novembre 2025

Hej Anne,

Valutata 5 stelle su 5

Personalet er opmærksomt og tilbyder hjælp, før man selv behøver spørge
Spørgsmål besvares tydeligt
Rimelige priser.

6 settembre 2025

Hej Torben,

Super godt

Perfekte piller og perfekt betjening. 😄💪

5 settembre 2025

Hej Henrik,

Ingen problemer

Ingen problemer. Aftalt vare til aftalt tid.

14 agosto 2025

Hej Peter,

Træpiller

Aftaler og levering blev overholdt. Ingen fejl eller mangler på leveringen.

15 agosto 2025

Hej Jesper,

Valutata 5 stelle su 5

Nemt og rigtig god kommunikation

Nem bestilling og god, løbende kommunikation, så jeg hele tiden vidste, hvor langt min ordre var.
Vender helt sikkert tilbage næste år

12 giugno 2025

Hej Morten,

Alletiders sted

Høflig, sød,hjælpsom og kompetent personale

6 giugno 2025

Hej Conny,

Super godt sted

Altid høflig, hjælpsom og kompetente personale

6 giugno 2025

Hej Julie,

Valutata 3 stelle su 5

Der kunne ikke lægges mere end 1 palle…

Der kunne ikke lægges mere end 1 palle i kurven, dette blev dog løst. Men ved 5 paller piller leveret på adressen, er 2 paller ødelagte. Hele den ene side var brækket af. Det er lidt irriterende når de skal flyttes videre.

19 maggio 2025

Hej Carsten,
mange tak for din anmeldelse.

Beklager meget, at den fragtmand vi har brugt, har ødelagt 2 af dine paller.

Kan klart anbefales

God pris, hurtig levering 👍
Første gang jeg har handlet der, men bestemt ikke sidste.

8 maggio 2025

Hej Susanne,

God service, altid smilende
Gode varer som altid ligger parat til at hente

30 aprile 2025

Hej Conny,

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più