Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di legname

Scritti dall'azienda

Storkedal er en familie drevet virksomhed som er lidt af en blandet landhandel. Vi sælger træpiller, vejsalt, strøelse og brænde. Vi har også en vognmandsforretning i Lynge der tilbyder containerkørsel kran kørsel mm. Derudover tilbyder vi opbevaring af pallevarer på et lagerhotel i Hillerød. Vi dyrker også moderne landbrug i Nordsjælland

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Vi har lige modtaget vores første…

Vi har lige modtaget vores første levering brænde fra Storkedal. Vi har bestilt birkebrænde.
Brændet er af virkelig god kvalitet og vi er meget tilfredse. Det var meget nemt at bestille brændet og det ankom hurtigt. Kæmpe anbefaling.

6 marzo 2026
Valutata 5 stelle su 5

Har fået brændetårn nr 2 ask ikke så…

Har fået brændetårn nr 2 ask ikke så smukt for øjet men brænder super super godt og længe og sparede lidt på det så håber der er flere når jeg løber tør og igen fin levering af fragtkvinden så helt igennem perfekt firma at handle med fem stjerner igen.lis svensson

16 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Virkelig positiv oplevelse at handle på Storkedal.dk!

Virkelig positiv oplevelse at handle på Storkedal.dk! Har købt 3 tårne brænde og fået dem leveret indenfor 48 timer efter bestilling! Brugervenlig hjemmeside med gode informationer. Blev orienteret af både Storkedal og fragtfirmaet løbende, lige indtil levering i min indkørsel, som ønsket,
Brændet er helt tørt og virkelig fin kvalitet. Bedste anbefalinger herfra!

21 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

Storkedal leverer hver gang, en oplevelse for livet!

Jeg havde en helt uforglemmelig studenterkørsel med Storkedal for omkring tre år siden. Alt spillede bare! Bussen var i topform, stemningen var fantastisk, og servicen helt i særklasse. Man kunne mærke, at de virkelig har styr på, hvad de laver, og at de går op i, at kunderne får den bedste oplevelse.

Udover min egen oplevelse vil jeg også bare fremhæve Storkedal som en utrolig pålidelig virksomhed generelt. Uanset hvad de laver, leverer de med høj kvalitet, professionalisme og punktlighed. Man kan altid regne med dem, og det er en kæmpe kvalitet i sig selv.

Jeg kan varmt anbefale Storkedal – både til studenterkørsel og alt andet, de tilbyder!

27 giugno 2025

Kan varmt anbefales!!

Vi har brugt Storkedal som leverandør af vejsalt og andre materialer, i mange år både hvor vi har hentet selv og hvor det er blevet leveret både som løs vægt med kran/grab, tippet af, og enkelte gange i bigbags. Altid leveret til aftalt tid uden problemer og priserne er bestemt konkurencedygtige.

1 luglio 2025

Fantastisk oplevelse!

Vi havde den vildeste og mest mindeværdige dag med Storkedal til vores studenterkørsel! Stemningen var i top hele vejen igennem, og det skyldes i høj grad vores fantastiske chauffør, som virkelig forstod at skabe en fed og tryg oplevelse for os alle. Han sørgede for, at vi kom til alle vores stop til tiden, og han var hele tiden smilende, hjælpsom og med på festen. Bussen var lækker og havde alt, hvad vi skulle bruge for at få den perfekte dag.

Jeg kan varmt anbefale Storkedal til alle kommende studenter tak for en dag, vi aldrig vil glemme!

Valutata 5 stelle su 5

Super god oplevelse - sikker kørsel og godt humør

Var på studenterkørsel som elev d. 28 juni, og havde en vildt god oplevelse. Inden vi kørte fik vi instrukser ift. sikkerhed samt at der blev tjekket at alt var som det skulle være, hvilket gjorde at vi på intet tispunkt følte os usikre.
Vi havde massere af plads på vognen - også selvom vi er en relativ stor klasse hvilket var mega fedt.
Chaufføren var rigtig dygtig og skabte godt humør.

Ingen klager herfra - derfor 5 stjerner :))

Valutata 5 stelle su 5

Det var den bedste vogntur

Det var den bedste vogntur, føreren af vognen var rigtig respektfuld og sørgede for vi havde en rigtig vellykket aften. Derudover var vognen en perfekt størrelse så alle havde en god tur:)

29 giugno 2025

En sikker studenterkørsel

Min søns handelsskole klasse havde lejet en vogn til studenterkørsel.
Inden studenterne kørte fra skolen gik chaufføren mange gange rundt og tjekkede alt var ok, så de kunne køre fra skolen uden løse bannere osv der kunne risikere pludselig at falde af.
Chaufførerne var virkelig søde og imødekommende overfor både os forældre og overfor eleverne ved alle stop. Og med den største tålmodighed overfor eleverne som timerne gik.
Den planlagte tidsplan blev holdt fuldstændig! Virkelig imponerende!
Så hvis I skal bruge en vogn til studenterkørsel er dette firmaet I skal henvende jer til.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più