Banner for tandlægen.dk - Vejle

tandlægen.dk - Vejle Recensioni

TrustScore 5 su 5

Roms Hule 8, 5., 7100 Vejle, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er for nylig skiftet til Tandlægerne.dk i Vejle, og jeg er virkelig glad for mit valg. 😊 I torsdags fik jeg lavet et hul i en tand, og jeg fik en rigtig god behandling fra start til slut.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fik fjernet en tand for første gang. Var lidt nervøs. Jeg oplevede verdens bedste behandling både inden - hvor min vante tandlæge Marc også kom og tjekkede til mig - inden jeg skulle opereres af dygti... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

I changed from one clinique in centrum by my husband har thorough ly found here.I have my 2nd implant here and deeply impressive with the dentist who take care me all along with his high class experie... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har lige skiftet tandlæge til Tandlægerne på Toppen i Roms Hule, og bliver mødt af et smilende og yderst kompetent personale, hvor man føler sig tryg og godt tilpas. Super professionel og meget betryg... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3267 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

At de tager hensyn til en og udviser…

At de tager hensyn til en og udviser respekt og meget ærlig når man spørger om hvad er bedst ens tænder 😃

27 novembre 2024

Kære Gitte,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du oplever, at der bliver taget hensyn dig og dine behov.

Hurtig hjælp

En gammel krone røg af, jeg fik en tid 2 timer efter ...super effektiv

25 novembre 2024

Kære Kristian,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at vi hurtigt kunne hjælpe dig.

Valutata 4 stelle su 5

God information under behandling.

God information under behandling.

20 novembre 2024

Kære Bo,

Tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du følte dig grundigt informeret under din behandling.

Altid professionel behandling.

Altid professionel behandling.

7 novembre 2024

Kære Helle,

Tak for din anmeldelse og positive feedback.

hej. super behandling

hej. jeg har et problem, vil gerne give 7 point, haha. har siddet i stolen i 5-6 timer og det gik godt, chefen sangita og marc(ham med humor) plus god kemi med mia var super. i er allesammen så gode. alt kører som det skal. i får fem store tænder af mig. jeg kommer igen. og anbefaler jer til andre. hej.. bare tag til vejle. jeres niveau er superliga.

4 novembre 2024
Non scritta su invito

Kære Henrik,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os på Trustpilot.

Oktober 2024

Venlig betjening af alle medarbejdere.
Grundig orientering af klinikass. Og tandlæge om tandstatus og behandling

24 ottobre 2024

Kære Cecilie,

Tak for din fine anmeldelse. Hvor er det skønt at høre, at du fik en grundig orientering og venlig betjening.

Valutata 5 stelle su 5

Altid glade og imødekommende personale

Altid glade og imødekommende personale. Man føler sig tryg og set.

1 ottobre 2024

Kære Sofie,

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord til vores altid imødekommende personale samt føler dig set og tryg i vores klinik.

Kære Tove,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord og de fem flotte stjerner.

Valutata 5 stelle su 5

Altid god service og rigtig god…

Altid god service og rigtig god behandling!

19 settembre 2024

Kære Jannek,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du altid modtager en god service og behandling, når du besøger vores klinik.

Kan ikke være bedre

Ingen ventetid, dejligt personale information om hvad der skal laves : man føler sig trygt

17 settembre 2024

Kære Reiner,

Mange tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord. Det glæder os at høre, at du var tilfreds med dit besøg.

Valutata 5 stelle su 5

God service. Venlige mennesker og billig pris.

26 agosto 2024

Kære Per,

Mange tak for din fine anmeldelse og rosende ord.

Valutata 5 stelle su 5

Efter jeg er startet som patient hos…

Efter jeg er startet som patient hos tandlægen.dk Vejle, er jeg kureret for min tandlæge skræk. Hos min gamle tandlæge havde jeg nogle uheldige oplevelser, og oplevede ofte at det jeg fik lavet ikke holdte mere end 1/2 år. Men hos tandlægen.dk Vejle har jeg altid modtaget den rette behandling og hjælp. Jeg er meget tilfreds og kan kun give mine varmeste anbefalinger videre til andre som søger en dygtig tandlæge.

20 agosto 2024

Kære Marianne,

Mange tak for din anmeldelse. Det gør os utrolig glade at høre, at vores dygtige personale har været med til, at hjælpe dig af med din tandlægeskræk. Vi sætter stor pris på dine rosende ord samt varme anbefaling af vores klinik!

Valutata 5 stelle su 5

fin modtagelse og god forklaring

fin modtagelse og god forklaring på de
nødvendige handlinger

7 agosto 2024

Kære Leila,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har taget dig tid til, at dele din oplevelse i klinikken med os.

Gode anbefalinger

Man bliver mødt med stor venlighed på klinikken, og Jesper, min tandlæge, er yderst kompetent og behagelig

6 agosto 2024

Hej,

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord og er glade for, at du har taget dig tid til at dele dem med os.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più