Banner for tandlægen.dk - Vejle

tandlægen.dk - Vejle Recensioni 378

TrustScore 5 su 5

4,9

Roms Hule 8, 5., 7100 Vejle, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har tidligere lidt af tandlægeskræk, det har været mandlige tandlæger før i tiden, så da jeg flyttede til Vejle, valgte jeg Christine, og det har jeg aldrig fortrudt. Hun udfører et godt arbejd... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har aldrig haft bedre tandlæger og behandler søde alle sammen og så er det bare godt arbejde de laver. Kan varmt anbefale dem 😊

Valutata 5 stelle su 5

Det var fra start til slut, en rigtig god, meget grundig undersøgelse/ tandrensning!🤗 De kan bare noget i klinik,- allesammen💪👏 Så de kan kun få min allerbedste anbefaling, som de virkelig fortj... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har aldrig haft bedre tandlæger og…

Kan varmt anbefale dem 😊

30 aprile 2026

Kære Ivan,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du aldrig har haft en bedre tandlæge og behandler - vi sætter stor pris på din ros.

Din anbefaling betyder meget for os.

Valutata 5 stelle su 5

Her bliver man altid mødt med smil

Her bliver man altid mødt med smil, og taget godt imod.
Her får du en fantastisk god behandling hele vejen igennem.

27 aprile 2026

Kære Mogens,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du altid bliver mødt med et smil, samt taget godt imod.

Det er dejligt at høre, at du havde en fantastisk god behandling hele vejen igennem.

Valutata 5 stelle su 5

Altid en fornøjelse at besøge byens…

Altid en fornøjelse at besøge Vejles bedste tandlæge.

22 aprile 2026

Kære Per,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du altid finder det en fornøjelse at besøge os, samt at du finder os Vejles bedste tandlæge - det varmer.

Gode tandlæger

Gode tandlæger, venligt og hjælpsomt personale og hurtig hjælp til en knækket tand. Jeg er altid glad for at komme der og føler mig altid godt behandlet.

20 aprile 2026

Kære Lise,

Tusind tak for din anmeldelse.

Dine rosende ord om vores tandlæger og personale betyder meget for os.

Vi sætter pris på, at du altid er glad for at komme her, samt altid bliver godt behandlet.

Super god behandling

Super god behandling

16 aprile 2026

Kære Kent,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at din oplevelse var så god, at den fortjente flotte 5 stjerner.

Valutata 5 stelle su 5

Christine er bare super dygtig!

Christine er bare super dygtig!

14 aprile 2026

Kære Anders,

Mange tak for din anmeldelse.

Det betyder meget for os, at du finder vores tandlæge super dygtig.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg skulle uventet have lagt ekstra 30…

Jeg skulle uventet have lagt ekstra 30 times behandlingstid på min booking i løbet af ugen lidt akut og der var bare ingen huller i kalenderen , men den søde receptionist ringede rundt og fik mingeleret rundt med flere patienter så det kunne lykkes. Rigtig god service 👌👏Tusind tak

Kære Laila,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på dine rosende ord - de betyder meget for os.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har tidligere lidt af…

Hun udfører et godt arbejde og jeg kan lige frem slappe af under behandlingen. Før i tiden skulle tandlægen IKKE røre mine tænder, før jeg var bedøver, nu kan Christine guide mig, hvis hun mener det er en smertefri boring, samtidig er hun meget opmærksom på mig, om jeg alligevel skulle føle smerte.
Jeg vil på det varmeste give hende de bedste anbefalinger.

Kære Nancy,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vores tandlæge.

Vi sætter stor pris på dine mange fine ord og dine bedste anbefalinger til hende - det betyder meget.

Valutata 5 stelle su 5

Altid god og venligt personale

Altid god og venligt personale. De er super omsorgsfulde når man er bange for at gå til tandlæge.

Kære Carina,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du altid bliver mødt af et godt og venligt personale.

Vi sætter pris på, at du finder os omsorgsfulde for folk med tandlægeskræk.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg går inde ved Christine og jeg havde…

Jeg går inde ved Christine og jeg havde mega tandlæge skræk da jeg kom der første gang. Idag går jeg til tandlæge uden den mindste skræk. Hun er fantastisk og det er assistenterne også. De gør alt for at man føler sig tryg. De kan helt klart anbefales.

9 aprile 2026

Kære Marianne,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du ikke længere lider af tandlægeskræk, samt kun har rosende ord om vores tandlæge.

Det varmer at høre, at du føler dig tryg, samt havde lyst til at anbefale os.

Top karakter!

Super sted. Flink og imødekommende personale. Altid god tid til en snak. Kompetente og troværdige.

Kære Tanja,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du finder vores klinik super, samt altid føler der er god tid til en snak.

Dine rosende ord om vores personale betyder meget.

“Helstøbt team indsats”.

De kan bare noget i klinik,- allesammen💪👏
Så de kan kun få min allerbedste anbefaling, som de virkelig fortjener!
De bedste hilsener, fra Niels.🥰

Kære Niels,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du havde en rigtig god og grundig undersøgelse fra start til slut.

Vi sætter pris på dine rosende ord, samt dine allerbedste anbefalinger.

Altid en fornøjelse..

Altid en fornøjelse..

De er de bedste tandlæger jeg har haft.

Kære Johan,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at det altid er en fornøjelse at komme hos os, samt sætter vi stor pris på, at vi er de bedste tandlæger du har haft.

Valutata 5 stelle su 5

Havde fået tandpine i påsken

Havde fået tandpine i påsken, så var meget klar til en akut tid tirsdag morgen og det fik jeg. god kompetent behandling hurtigt og sikkert, kun mine bedste anbefalinger til hele huset

7 aprile 2026

Kære Jørn,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du kunne få en akut tid, og vi er glade for at høre, at det hele forløb sig efter planen.

Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Super tandlæge

God behandling og ok priser

24 marzo 2026

Kære Tommi,

Mange tak for din anmeldelse.

Dine rosende ord om både behandling og behandler betyder meget.

Altid fantastisk personale.

Altid fantastisk personale.
Jeg går hos Jesper og han er den eneste jeg vil betro mine tænder.
Jesper er meget grundig, en decideret kunstner ud i miniature moderering .
Også efter behandlingen er han god til at forklare hvad der er gjort og hvad man efterfølgende skal være opmærksom på.
Min største anbefaling herfra

23 marzo 2026

Kære Lisbeth,

Tusind tak for din anmeldelse.

Dine rosende ord om vores tandlæge sætter vi stor pris på.

Vi er glade for, at du altid bliver mødt af et fantastisk personale, samt at du vil give den største anbefaling - det betyder meget.

Valutata 5 stelle su 5

Som altid en god oplevelse

Som altid en god oplevelse - kompetentet behandling med special - tandrensning. Venlig og høflig betjening som altid.

17 febbraio 2026

Kære Ilse,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du som altid havde en god oplevelse, hvor du fik en kompetent behandling.

Det betyder meget for os, at du altid finder vores betjening venlig og høflig.

Virkelig god service

Virkelig god service! Dejlig varm og velkommen personale. Det var min første gang ved denne tandlæge.

Var inde ved Marc. Fik lavet et hul i en tand og følte mig tryg og i gode hænder under hele behandlingen.

Tak for det. :)

19 febbraio 2026

Kære Mikkel,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du oplevede en virkelig god service, og blev mødt af et dejligt, varmt og imødekommende personale.

Vi sætter stor pris på at høre, at din første gang ved vores tandlæge var i trygge og gode hænder - det betyder meget.

Dejlig behagelig personale

Dejlig behagelig personale, virkelig god service og behandling.

17 febbraio 2026

Kære Henning,

Mange tak for din anmeldelse.

Dine flotte ord om både personale, service og behandling betyder meget.

Valutata 5 stelle su 5

Meget professionel og kompetent…

Meget professionel og kompetent personale, der giver sig god tid til guidning, og forklaring, som gør at jeg altid føler mig tryg

4 febbraio 2026

Kære Elna,

Mange tak for din anmeldelse.

Dine flotte ord om vores personale betyder meget.

Vi sætter stor pris på, at du altid føler dig tryg hos os.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più