Banner for tandlægen.dk - Vejle

tandlægen.dk - Vejle Recensioni 389

TrustScore 5 su 5

4,9

Roms Hule 8, 5., 7100 Vejle, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Er yderst tilfreds med behandlingen. Både når jeg kommer ved klinik assistenten til almindelig tandrensning og hos Marc som virkelig er en varm tandlæge med både humor og empati ! Kan kun anbefale t... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fik fjernet en tand for første gang. Var lidt nervøs. Jeg oplevede verdens bedste behandling både inden - hvor min vante tandlæge Marc også kom og tjekkede til mig - inden jeg skulle opereres af dygti... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

I changed from one clinique in centrum by my husband har thorough ly found here.I have my 2nd implant here and deeply impressive with the dentist who take care me all along with his high class experie... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Er yderst tilfreds med behandlingen

Kan kun anbefale tandlægerne på toppen 🤩

1 giugno 2026

Kære Charlotte,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du var yderst tilfreds med din behandling, samt blev mødt af en virkelig varm tandlæge og klinikassistent.

Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Valutata 4 stelle su 5

En ny tandlæge

En ny tandlæge, der startede lidt voldsomt, men hørte efter da jeg bad ham om at være mere langsom, så jeg kunne følge med. Grundig gennemgang bagefter

8 giugno 2026

Kære Karen,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du i fællesskab med vores tandlæge kunne finde en løsning.

Vi er glade for, at du efterfølgende fik en grundig gennemgang.

Valutata 5 stelle su 5

Altid kompetent arbejde og utrolig…

Altid kompetent arbejde og utrolig flinke allesammen 🌞

9 giugno 2026

Kære Annalise,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du altid finder vores arbejde kompetent, samt os utrolig flinke - det sætter vi stor pris på at høre.

Tandlæge besøg

Altid en god oplevelse med dygtig personale med høj faglighed

27 maggio 2026

Kære Jette,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du altid har en god oplevelse, samt finder vores personale dygtige.

Det betyder meget for os, at du mærkede høj faglighed - det er netop det, vi tilstræber.

Valutata 5 stelle su 5

Smertefri behandling af høj kvalitet

Smertefri behandling af høj kvalitet , som blev udført sikkert og i et roligt tempo. God information. Super godt arbejde af klinikassistent.

26 maggio 2026

Kære Ruth,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du havde en smertefri behandling af høj kvalitet.

Det er dejligt at høre, at det blev udført sikkert, i et roligt tempo og med god information.

Vi sætter stor pris på din ros til vores klinikassistent.

Valutata 5 stelle su 5

Dygtig og venlig personale.

Dygtig og venlig personale.

18 maggio 2026

Kære Anders,

Mange tak for din anmeldelse.

Dine rosende ord om vores personale varmer.

Valutata 5 stelle su 5

Det var som det skulle være

18 maggio 2026

Kære Karsten,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at det var som det skulle være ved din behandling.

Valutata 5 stelle su 5

Som sædvanlig god og fin behandling

Som sædvanlig god og fin behandling, alt tiptop.

12 maggio 2026

Kære Michael,

Mange tak for din anmeldelse.

Det betyder meget for os, at du som sædvanlig oplevede en god og fin behandling, samt at alt var i tiptop.

Valutata 5 stelle su 5

Grundig og tryg behandling.

Grundig og tryg behandling.

8 maggio 2026

Kære Jakob,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på dine rosende ord om din behandling.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har aldrig haft bedre tandlæger og…

Jeg har aldrig haft bedre tandlæger og behandler søde alle sammen og så er det bare godt arbejde de laver.

Kan varmt anbefale dem 😊

30 aprile 2026

Kære Ivan,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du aldrig har haft en bedre tandlæge og behandler - vi sætter stor pris på din ros.

Din anbefaling betyder meget for os.

Valutata 5 stelle su 5

Her bliver man altid mødt med smil

Her bliver man altid mødt med smil, og taget godt imod.
Her får du en fantastisk god behandling hele vejen igennem.

27 aprile 2026

Kære Mogens,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du altid bliver mødt med et smil, samt taget godt imod.

Det er dejligt at høre, at du havde en fantastisk god behandling hele vejen igennem.

Valutata 5 stelle su 5

Altid en fornøjelse at besøge byens…

Altid en fornøjelse at besøge Vejles bedste tandlæge.

22 aprile 2026

Kære Per,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du altid finder det en fornøjelse at besøge os, samt at du finder os Vejles bedste tandlæge - det varmer.

Gode tandlæger

Gode tandlæger, venligt og hjælpsomt personale og hurtig hjælp til en knækket tand. Jeg er altid glad for at komme der og føler mig altid godt behandlet.

20 aprile 2026

Kære Lise,

Tusind tak for din anmeldelse.

Dine rosende ord om vores tandlæger og personale betyder meget for os.

Vi sætter pris på, at du altid er glad for at komme her, samt altid bliver godt behandlet.

Super god behandling

Super god behandling

16 aprile 2026

Kære Kent,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at din oplevelse var så god, at den fortjente flotte 5 stjerner.

Valutata 5 stelle su 5

Christine er bare super dygtig!

Christine er bare super dygtig!

14 aprile 2026

Kære Anders,

Mange tak for din anmeldelse.

Det betyder meget for os, at du finder vores tandlæge super dygtig.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg skulle uventet have lagt ekstra 30…

Jeg skulle uventet have lagt ekstra 30 times behandlingstid på min booking i løbet af ugen lidt akut og der var bare ingen huller i kalenderen , men den søde receptionist ringede rundt og fik mingeleret rundt med flere patienter så det kunne lykkes. Rigtig god service 👌👏Tusind tak

Kære Laila,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på dine rosende ord - de betyder meget for os.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har tidligere lidt af…

Jeg har tidligere lidt af tandlægeskræk, det har været mandlige tandlæger før i tiden, så da jeg flyttede til Vejle, valgte jeg Christine, og det har jeg aldrig fortrudt.
Hun udfører et godt arbejde og jeg kan lige frem slappe af under behandlingen. Før i tiden skulle tandlægen IKKE røre mine tænder, før jeg var bedøver, nu kan Christine guide mig, hvis hun mener det er en smertefri boring, samtidig er hun meget opmærksom på mig, om jeg alligevel skulle føle smerte.
Jeg vil på det varmeste give hende de bedste anbefalinger.

Kære Nancy,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vores tandlæge.

Vi sætter stor pris på dine mange fine ord og dine bedste anbefalinger til hende - det betyder meget.

Valutata 5 stelle su 5

Altid god og venligt personale

Altid god og venligt personale. De er super omsorgsfulde når man er bange for at gå til tandlæge.

Kære Carina,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du altid bliver mødt af et godt og venligt personale.

Vi sætter pris på, at du finder os omsorgsfulde for folk med tandlægeskræk.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più