Den 26/2 havde jeg en tid for at få “limet” min retainer på plads igen til lige under 1.000 kr (fair nok). 1,5 måned senere er den løs igen. Jeg ringer derind og forklarer situationen – ret frustre... Leggi di più
Har været hos Nordsmil i mange år. Altid god behandling fra samtlige personale. Deres tandlæger er så dygtig og professionelle. Er altid i trykke hænder! De største anbefalinger her fra.
Jeg havde ikke været til tandlægen i 8 1/2 år. Grunden dårlig oplevelse ved anden tandlægeklinik. Men denne tandlægeklinik kan jeg kun give positiv feedback. Blev taget rigtig godt i mod, jeg blev lyt... Leggi di più
Tandlægerne Nord Smil er til for at give dig god service og en tryg, behagelig oplevelse uanset hvilken af vores klinikker du besøger. Vi har moderne klinikker i Aarhus, Aalborg, Herning, Randers, Odense, Amager og Viby, hvor vores dygtige team står klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder blandt andet: Tandeftersyn Rodbehandlinger Plastfyldninger Facader Implantater Kosmetiske løsninger som facader og Invisalign Hos os handler det ikke kun om tænder men om at give dig Nordens bedste smil
Ha risposto al 77% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Venlige og dygtige tandlæger. Man føler sig tryg i tandlægestoien. Kan varmt anbefales.

Risposta di NordSmil
De var virkelig venlige og gode til min tandlæge skræk

Risposta di NordSmil
Hos Nordsmil tandlægerne i Herning fik jeg en kompetent, venlig og ikke mindst billig behandling, selv om det jo,er dyrt med tandlægebehandling i dag!

Risposta di NordSmil
Har været hos Nordsmil i mange år. Altid god behandling fra samtlige personale.
Deres tandlæger er så dygtig og professionelle. Er altid i trykke hænder!
De største anbefalinger her fra.

Risposta di NordSmil
Jeg havde flækket min tand tog til afdelingen i Odense lige inden påske. Alt gik så stærk fik taget røngten,og så kom der en tandlæge sagde tanden skulle hives ud nu, prøvede at tale med ham og lige prøvede at lande i det, men det skulle bare gå stærkt.jeg følte slet ikke jeg blev hørt. Det var meget ubehageligt da jeg lå der og fik min tand revet ud,jeg følte det næsten som et overgreb.. og nu er tanden ved siden af løs efter han rev den anden ud. Meget ubehageligt oplevelse..og nu sidder jeg her og ikke aner hvad jeg skal med den løse tand. Og tandlægen fortalt mig inden jeg skulle gå at jeg da bare kunne få en stifttand i til 16000kr.... så tog hjem ked af det...

Risposta di NordSmil
Jeg har dyb tandlæge skræk. Jeg havde på forhånd fortalt dem dét. Og jeg fik god professionel behandling. De var rare og rolige, og gav mig tid til at tage mig sammen.

Risposta di NordSmil
Jeg har været hos Nordsmil Aarhus i nogle år nu og har kun haft gode oplevelser med service og fagligheden. Har fået foretaget en rodbehandling, lavet et hul, udhevet en visdomstand, fået påsat en krone og haft almindelige eftersyn. De er flinke og der har ikke været problemer efter nogen f behandlingerne. Og priserne er virkelig gode

Risposta di NordSmil
Jeg kan kun anbefale tandlægerne Nord smil, altid god service og venlige behandlere, og så er prisen også rimelig. Mvh Anna Mette👍

Risposta di NordSmil
1,5 måned senere er den løs igen. Jeg ringer derind og forklarer situationen – ret frustrerende, må jeg sige. Sekretæren tilbyder mig en ny tid, som jeg pænt takker nej til, da hun samtidig oplyser, at der ikke er nogen garanti på påsætningen af retainere. Det betyder altså, at jeg endnu en gang skal betale for det samme problem…
Jeg kan slet ikke anbefale Nordsmil – ringe kundeservice og ingen situationsforståelse!

Risposta di NordSmil
Blev taget virkelig godt imod og fik en fin vejledning med det der skulle laves samt et super godt tilbud som jeg er godt tilfreds og derfor skifter jeg til Nordsmil 🤗

Risposta di NordSmil
Efter tandpine i påsken mødte jeg op i tandlægeklinikassistenter i Herning 5 min i 8,00 for at undgå telefonmøde.
Superheldigt for mig havde dennes tandlæge et afbud og allerede en halv time senere var den onde kindtand kureret.
Venlig og rar betjening og god atmosfære.
Tak for god behandling

Risposta di NordSmil
Man bliver Taget godt imod når man kommer. Jeg fik lavet en rodbehandling. Min tandlæge fortæller mig alt om behandlingen inden man starter det gør mig tryg. Søde og rare venlige mennesker. En god oplevelse.

Risposta di NordSmil
Jeg er rigtig bange for at komme til tandlæge, har altid været det og er nu startet ude ved Nordsmil og de er simpelthen så søde og gøre alt for at berolige mig og så er de helt fantastiske dygtig og så giver de det den tid det tager og gøre alt for at berolige mig.
Kæmpe anbefaling herfra.

Risposta di NordSmil
Stor imødekommenhed og venlighed.
God behandling og god kommunikation!