Banner for tandlægen.dk - Vejle

tandlægen.dk - Vejle Recensioni

TrustScore 5 su 5

Roms Hule 8, 5., 7100 Vejle, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Tandeftersyn og rens hos Mette er altid en god oplevelse. Hun respekterer mit ønske om “gammeldags” rens (ikke ultralyd), og minder mig tålmodigt hver gang om at skift til el-tandbørste vil være et go... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er for nylig skiftet til Tandlægerne.dk i Vejle, og jeg er virkelig glad for mit valg. 😊 I torsdags fik jeg lavet et hul i en tand, og jeg fik en rigtig god behandling fra start til slut.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fik fjernet en tand for første gang. Var lidt nervøs. Jeg oplevede verdens bedste behandling både inden - hvor min vante tandlæge Marc også kom og tjekkede til mig - inden jeg skulle opereres af dygti... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

I changed from one clinique in centrum by my husband har thorough ly found here.I have my 2nd implant here and deeply impressive with the dentist who take care me all along with his high class experie... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3314 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Efter jeg er startet som patient hos…

Efter jeg er startet som patient hos tandlægen.dk Vejle, er jeg kureret for min tandlæge skræk. Hos min gamle tandlæge havde jeg nogle uheldige oplevelser, og oplevede ofte at det jeg fik lavet ikke holdte mere end 1/2 år. Men hos tandlægen.dk Vejle har jeg altid modtaget den rette behandling og hjælp. Jeg er meget tilfreds og kan kun give mine varmeste anbefalinger videre til andre som søger en dygtig tandlæge.

20 agosto 2024

Kære Marianne,

Mange tak for din anmeldelse. Det gør os utrolig glade at høre, at vores dygtige personale har været med til, at hjælpe dig af med din tandlægeskræk. Vi sætter stor pris på dine rosende ord samt varme anbefaling af vores klinik!

Valutata 5 stelle su 5

fin modtagelse og god forklaring

fin modtagelse og god forklaring på de
nødvendige handlinger

7 agosto 2024

Kære Leila,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har taget dig tid til, at dele din oplevelse i klinikken med os.

Gode anbefalinger

Man bliver mødt med stor venlighed på klinikken, og Jesper, min tandlæge, er yderst kompetent og behagelig

6 agosto 2024

Hej,

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord og er glade for, at du har taget dig tid til at dele dem med os.

Valutata 5 stelle su 5

God service, de er gode til at se patienten og tage pauser hvis/når det er behov.

5 agosto 2024

Kære Cecilia,

Tak for din anmeldelse og positive feedback. Vi er glade for at høre, at du oplevede vores personale som opmærksomme samt værende gode til, at give patienten pauser, hvis der var behov.

Valutata 5 stelle su 5

Altid venlig og professionel service…

Altid venlig og professionel service her. Jeg fik min tandlægeskræk kureret her. Jeg kan kun give dem mine bedste anbefalinger

26 giugno 2024

Kære Arthur,

Tak for din fine anmeldelse og rosende ord. Det gør os glade og stolte at læse, at klinikkens dygtige personale har været med til at kurere din tandlægeskræk. Derudover sætter vi stor pris på din anbefaling af vores klinik. Tak!

God sommer.

Fantastisk sød tandplejer

Fantastisk sød tandplejer, som fortalte alt, hvad hun lavede og var meget nænsom

24 giugno 2024

Kære Lone,

Tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse hos vores dygtige tandplejer.

God sommer

Den bedste tandlæge

Det har altid været en god opblevelse. 👍😁

17 giugno 2024

Kære Flemming,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du altid har en god oplevelse i vores klinik.

Valutata 4 stelle su 5

Kompetente og rare

17 giugno 2024

Kære Anita,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du blev taget hånd om et kompetent personale.

Super behandling.

Meget venlig, imødekommende og dygtig behandling.

Kære Ole,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at dit besøg i klinikken fortjener at få fem stjerner på Trustpilot.

Altid en god oplevelse 😀

Altid en god oplevelse 😀
Sødt og rart personale, der behandler en på en dejlig behagelig måde.

Kære Petrine,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du altid har en god oplevelse i vores klinik.

Valutata 5 stelle su 5

Det var det hele fra man kom ind af…

Det var det hele fra man kom ind af døren, til man gik igen.👍👋

Kære Johnny,

Mange tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt, at du havde et femstjernet besøg i vores klinik.

Valutata 5 stelle su 5

Nogle søde og meget kompetente…

Nogle søde og meget kompetente tandlæger, som er lyttende, forstående, smilende og man føler sig i trykke hænder.

11 giugno 2024

Kære Vanessa,

Tak for din fine anmeldelse. Det er skønt at høre, at du blev taget hånd om af et kompetent og forstående personale, der gjorde, at du følte dig i trygge hænder.

Kun gode oplevelser gennem 16 år

Dygtige tandlæger.
Søde og smilende receptionister. Man er I trygge hænder hos tandlægen.dk

3 giugno 2024

Kære Malene,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det gør os glade og stolte at læse, at du føler dig i trygge hænder hos os.

Valutata 5 stelle su 5

Virker altid professionelle og…

Virker altid professionelle og imødekommende.

27 maggio 2024

Kære Holger,

Tak for din anmeldelse og rosende ord. Det er dejligt at høre, at du altid føler dig modtoget af et professionelt og imødekommende personale.

21 maggio 2024

Kære Henny,

Tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner.

Valutata 5 stelle su 5

At de kan kende en når man kommer

At de kan kende en når man kommer - god service - fortæller altid hvad i laver
Altid smilende

21 maggio 2024

Kære Karin,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord, samt at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er rigtig glad for tandlægerne ved…

Jeg er rigtig glad for tandlægerne ved Roms hule i Vejle. Jeg har fået lavet bideskinne og tandundersøgelser igennem 3 år og de er allesammen venlige og dygtige. Det er også en rigtig dygtig og venlig reception og det betyder meget.

7 maggio 2024

Kære Julie,

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord, samt at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os.

Valutata 5 stelle su 5

Man føler sig altid velinformeret

Man føler sig altid velinformeret, bliver inddraget i tandlægens overvejelser og argumenter for og imod behovet forvbehandling, og så er der altid smil, personlig service og en behagelig atmosfære.

26 aprile 2024

Kære Turid,

Tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at du altid føler dig velinfoformeret og inddraget i tandlægens overvejelser omkring forløbet, så besøget bliver en positiv oplevelse.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più