Jeg har gået hos deres tandlæger i Roskilde i mere end 18 år. Først hos Kasper i de gamle tandlægehus og siden hos Maziar/Christine i Algade. Der har altid været ekstrem høj profesionel behandling m... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Den mest professionelle behandling man kan få - har fået to implantater lavet og altid blevet mødt med smil ligefra reception til tandlægene som har behandlet mig . En stor tak til tandlægen.dk Roskil... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg har ALDRIG haft så rene tænder siden jeg mistede mine mælketænder. Utrolig professionelle og en smule sadistiske. Men resultatet kan ingen tage fra dem. Man kan mærke af der er styr på tingene og... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg ér utrolig glad for at komme hos tandlægerne. Dk. ( Roskilde ) Jeg har kun været hos Nasim, som er meget dygtig, imødekommende, forstående, behagelig, sød, ja jeg kan blive ved. Så absolut topka... Leggi di più
Algade 52, 4000, Roskilde, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Grundighed, faglighed og venlighed- forstående ved henvendelse om tandproblemer - ændring af tid mm

Risposta di tandlægen.dk - Roskilde
Det var min datter på 16. Hun synes, at det gik så godt, at det var lige før, at hun faldt i søvn. “ Så er det vist gået godt”. Tak Christine

Risposta di tandlægen.dk - Roskilde
Begge 2 var imødekommende, venlige, rare, og lyttene, og god humor.

Risposta di tandlægen.dk - Roskilde
De er super søde. Smilen og man føler sig i trykke hænder fra man kommer til man går. Kan kun anbefale dem 🤗

Risposta di tandlægen.dk - Roskilde
Venlig, tålmodig og kompetent tandbehandling. Et stort plus, at jeg kan betale med forbrugsforeningskortet og få lidt rabat! 😊

Risposta di tandlægen.dk - Roskilde
Lige fra jeg trådte ind mødte jeg kun venlige mennesker og blev mødt af smil og varme. Personale som gav sig tid til at forklare og fortælle hvad der nu skulle ske. Jeg er mega fan❤️

Risposta di tandlægen.dk - Roskilde
De var gode og de spurgte hele tiden jeg var okay og hvis man skulle tage en lille pause det var fantasisk

Risposta di tandlægen.dk - Roskilde
Mikala og Rikke supper søde og smilende . Første gang jeg var hos tandlægen og følte mig allerede til pas og en del i deres varme , de spurgte ind til mig de snakkede med mig , og var rolige og imødekommende .

Risposta di tandlægen.dk - Roskilde
Fantastisk oplevelse. Mikala Kjeldsen er by far den bedste tandlæge jeg har været i stolen hos.

Risposta di tandlægen.dk - Roskilde
Dygtige og kompetente tandlæger/ tandplejere. Rare omgivelser og søde og imødekommende medarbejdere i receptionen. Føler sig godt trygt behandlet.

Risposta di tandlægen.dk - Roskilde
Det er altid en fornøjelse at komme hos Tandlægen.dk i Roskilde. De er søde og rare, og de er gode til at få en til at føle sig tryg. Jeg går altid der fra med et smil.

Altid en god oplevelse hos tandlægen.dk - Roskilde 🦷

Risposta di tandlægen.dk - Roskilde
Jeg fik indtryk af en meget dygtig og omhyggelig tandlæge og følte mig godt orienteret om forløb af indgreb.

Risposta di tandlægen.dk - Roskilde
Meget grundig og man føler sig tryg ved rådgivningen. Søde og venlige

Risposta di tandlægen.dk - Roskilde
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.