Jeg har gået hos deres tandlæger i Roskilde i mere end 18 år. Først hos Kasper i de gamle tandlægehus og siden hos Maziar/Christine i Algade. Der har altid været ekstrem høj profesionel behandling m... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Den mest professionelle behandling man kan få - har fået to implantater lavet og altid blevet mødt med smil ligefra reception til tandlægene som har behandlet mig . En stor tak til tandlægen.dk Roskil... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg har ALDRIG haft så rene tænder siden jeg mistede mine mælketænder. Utrolig professionelle og en smule sadistiske. Men resultatet kan ingen tage fra dem. Man kan mærke af der er styr på tingene og... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg ér utrolig glad for at komme hos tandlægerne. Dk. ( Roskilde ) Jeg har kun været hos Nasim, som er meget dygtig, imødekommende, forstående, behagelig, sød, ja jeg kan blive ved. Så absolut topka... Leggi di più
Algade 52, 4000, Roskilde, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Jeg følte mig velkommen med det samme, de var søde og jeg følte mig tryk. Syntes de gjorde et flot arbejde, har intet at klage over. Vil varmt anbefale dem til andre.
Hilsen Anne Andersen.

Risposta di tandlægen.dk - Roskilde
Helt vildt serviceminded, søde og smilende, forstående, veludført arbejde og gode råd.

Risposta di tandlægen.dk - Roskilde
Venligt personale og yderst grundig og rar tandlæge

Risposta di tandlægen.dk - Roskilde
Selvom jeg kom lidt for sent, blev jeg mødt meget professionelt af tandlægen og de øvrige fagfolk. Mange tak for den helt professionelle og venlige behandling.

Risposta di tandlægen.dk - Roskilde
Jeg har meget tandlæge skræk, og de har meget forståelse for det. rigtig gode til at få en til at slappe af. så jeg kommer gladelig hver gang.
jeg giver min varmeste anbefalinger til dem.

Risposta di tandlægen.dk - Roskilde
Jeg er utrolig tilfreds med behandlingen, rigtig sød tandlæge og meget omsorgsfuld klinik assistent 🙏

Risposta di tandlægen.dk - Roskilde
Meget dygtige og professionelt personale. Er meget tilfreds...

Risposta di tandlægen.dk - Roskilde
Meget dygtig og er meget glad og tilfreds med deres arbejde.😍

Risposta di tandlægen.dk - Roskilde
Rart og venlig personale. Dejlig atmosfære. Dygtig tandplejer:)

Risposta di tandlægen.dk - Roskilde
Professionelle medarbejdere. Dygtigt personale. Imødekommende og smilende fra man kommer ind af døren til man går igen. Min tandlægeskræk bliver mindre og mindre. Tak.

Risposta di tandlægen.dk - Roskilde
Fin kontakt med sekretær og tandlæge. Hurtighed og effektiv behandling.

Risposta di tandlægen.dk - Roskilde
Blev taget så godt imod, af smilende personale, selvom jeg havde ringet og sagt at jeg blev 10 min forsinket. Der var ingen sure miner og der blev stadig brugt god tid på min behandling. Jeg er meget tilfreds og har endelig fundet min nye tandlæge i Roskilde - tusind tak for en rigtig god oplevelse!

Risposta di tandlægen.dk - Roskilde
En fantastisk god tandlægeklinik, med de bedste tandlæger/ tandplejere

Risposta di tandlægen.dk - Roskilde
Jeg var for første gang oppe hos tandlægen.dk hos Sara Shokri-Shirvani.
Det var helt igennem en fantastisk oplevelse fra jeg trådte ind af døren. De er alle så søde og venlige.
Sara hentede mig og hele vejen igennem var hun super sød, rolig og fortalte stille og roligt hvad hun lavede.
Hun fik mig virkelig til at slappe af. Og tiden fløj afsted.
Kan kun sige tag op til tandlægen.dk de kan.
For første gang frygter jeg ikke at skulle derop igen.
Tusind tak Tandlægen.dk og Sara Shokri-Shirvani.
Mvh
Peter

Risposta di tandlægen.dk - Roskilde
Faktisk arbejde og flinke mennesker.
Brugte jeg ikke Tandlægerne.dk i forvejen,ville jeg skifte til dem med det samme.
Solskins hilsner
Bjørn

Risposta di tandlægen.dk - Roskilde
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.