Banner for tandlægen.dk - Roskilde

tandlægen.dk - Roskilde Recensioni

TrustScore 5 su 5

Algade 52, 4000 Roskilde, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har gået hos deres tandlæger i Roskilde i mere end 18 år. Først hos Kasper i de gamle tandlægehus og siden hos Maziar/Christine i Algade. Der har altid været ekstrem høj profesionel behandling m... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Den mest professionelle behandling man kan få - har fået to implantater lavet og altid blevet mødt med smil ligefra reception til tandlægene som har behandlet mig . En stor tak til tandlægen.dk Roskil... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har ALDRIG haft så rene tænder siden jeg mistede mine mælketænder. Utrolig professionelle og en smule sadistiske. Men resultatet kan ingen tage fra dem. Man kan mærke af der er styr på tingene og... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg ér utrolig glad for at komme hos tandlægerne. Dk. ( Roskilde ) Jeg har kun været hos Nasim, som er meget dygtig, imødekommende, forstående, behagelig, sød, ja jeg kan blive ved. Så absolut topka... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3278 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk tandlæge Nasim og sød…

Fantastisk tandlæge Nasim og sød klinikassistent Bente, kunne jeg give 10 stjerner ville jeg gøre det.

Nadine

12 novembre 2025

Kære Nadine,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du fandt vores tandlæge fantastisk og vores klinikassistent sød.

Vi sætter pris på, at du vil have givet os 10 stjerne hvis man kunne.

Har altid være tilfreds

Har altid være tilfreds med tandlægerne, selv har jeg brugt min fødselsdag på at komme til eftersyn.
Får altid et smil, når man kommer.

11 novembre 2025

Kære Lene,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du altid har været tilfreds med vores tandlæger, og altid får et smil når du kommer.

Vi er glade for, at du havde lyst til at bruge din fødselsdag hos os.

Super sød god karma

7 novembre 2025

Kære John,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi glade for, at dit besøg fortjener 5 flotte stjerner.

Valutata 4 stelle su 5

Sød og meget kompetent tandplejer.

Sød og meget kompetent tandplejer.

5 novembre 2025

Kære Christina,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du blev mødt af en sød og meget kompetent tandplejer - det sætter vi stor pris på at høre.

Virkelig en god tandlæge

Virkelig en god tandlæge, de er så søde, og laver ikke mere end der er behov for. De gør kun det bedste for dig

25 ottobre 2025

Kære Amanda,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du fandt vores tandlæge og personale virkelig gode og så søde.

Vi sætter pris på, at du føler vi kun gør det bedste for dig.

Valutata 5 stelle su 5

Altid en god oplevelse at komme hos…

Altid en god oplevelse at komme hos tandlægen dk. Venlige og grundige, og man får god besked. Og priser for almindelige mennesker. Kan klart anbefales👍😊

22 ottobre 2025

Kære Annelise,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du altid får en god oplevelse hos os.

Vi er glade for, at du finder os venlige og grundige.

Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Kære Malene,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du havde en god behandling og information ved din behandling hos os.

God “ patientpleje”

God “ patientpleje

16 ottobre 2025

Kære Elisabeth,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du oplevede en god patientpleje hos os - det sætter vi stor pris på.

Simone er en fantastisk tandlæge

Simone er en fantastisk tandlæge

16 ottobre 2025

Kære Nicky,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du synes vores tandlæge er fantastisk - det betyder meget.

Valutata 5 stelle su 5

Et sted, man faktisk glæder sig til at komme tilbage til

Føler altid, at jeg tør smile til verden igen, når jeg har været hos tandlægen.dk Algade i Roskilde – man må bare passe på ikke at overgøre det 😄
Professionelle, rolige og med tid til en hyggelig snak.

14 ottobre 2025

Kære Henrik,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du altid føler, at du tør smile til verden igen efter et besøg hos os.

Vi sætter pris på, at du finder os professionelle, rolige og gode til også at sætte tid af til en hyggelig snak.

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god og omsorgsfuld behandling

Rigtig god og omsorgsfuld behandling. Jeg blev meget fint informeret både før, under og efter behandlingen. Sød, dygtig og imødekommende tandlæge og assistent. Har kommet her gennem flere år og er meget godt tilfreds.

13 ottobre 2025

Kære Sofie,

Tusind tak for din anmeldelse, og for at være kommet her gennem flere år.

Vi er glade for, at du fik en rigtig god og omsorgsfuld behandling.

Det er dejligt at høre, at du blev meget fint informeret både før, under og efter behandlingen.

Vi sætter stor pris på, at du fandt vores tandlæge og klinikassistent sød, dygtig og imødekommende.

Dygtig tandlæge

Dygtig tandlæge

9 ottobre 2025

Kære Lilly,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du havde en dygtig tandlæge - det betyder meget for os at høre.

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig godt modtaget og rigtig godt…

Rigtig godt modtaget og rigtig godt behandlet

3 ottobre 2025

Kære Saeed,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du fik en rigtig god modtagelse og behandling - det betyder meget for os at høre.

Valutata 5 stelle su 5

Meget kompetent behandling samt…

Meget kompetent behandling samt trygheds- og tillidsskabende miljø.

3 ottobre 2025

Kære Steen,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en meget kompetent behandling i et trygheds- og tillidsskabende miljø - det sætter vi stor pris på.

Valutata 5 stelle su 5

Det var en rigtig god oplevelse at være…

Det var en rigtig god oplevelse at være patient hos tandlægen.dk i Roskilde i behagelige, rolige og professionelle omgivelser.
Tandlæge Mikala og klinikassistent Rikke er begge dygtige og man føler sig tryg i deres hænder. Udover at levere et flot stykke arbejde er deres indbyrdes samarbejde også super fint.

2 ottobre 2025

Kære Joan,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du havde en rigtig god oplevelse i behagelige, rolige og professionelle omgivelser.

Vi sætter pris på, at du finder vores tandlæge og klinikassistent dygtige, samt du følte dig tryg i deres hænder.

Tryg og behagelig stemning

Super dygtig, sød og omsorgsfuld Tandlæge, Nasim. Ligeledes smilende og imødekommende personale.

30 settembre 2025

Kære Ditte,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du finder vores tandlæge super dygtig, sød og omsorgsfuld.

Vi er glade for, at vores resterende personale ligeledes er smilende og imødekommende.

Professionel behandling

Fin, dygtig og personlig behandling.

23 settembre 2025

Kære Hanne,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du fik en fin, dygtig og personlig behandling - det sætter vi stor pris på.

Venligt personale

De var rigtig venlige og imødekommende. Tog meget hensyn til min tandlæge skræk og gjorde ikke noget uden at forklarer hvad der skulle ske.

20 settembre 2025

Kære Jeanne,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at vores personale var rigtig venlige og imødekommende, hvor de tog hensyn til din tandlægeskræk - det betyder meget, da det netop er det vi tilstræber.

God service og behandling

God service og behandling

19 settembre 2025

Kære Emil,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du fik en god service og behandling - det betyder meget, da det netop er det vi tilstræber.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più