Jeg har haft Johnny Bengtsson som tandlæge gennem en årrække til stort og småt. Han er en utrolig dygtig, menskelig og meget opmærksom tandlæge der absolut kan sit “håndværk”. Samtidig er han god til... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Jeg fik for et par år siden lavet en krone hos Annafia. Kronen flækkede desværre på midten, fordi materialet desværre ikke var så holdbart som forventet. Annafia lavede hurtigt en ny uden beregning. M... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Alexander is top notch. Thorough, friendly, efficient. The appointments are always on time and the ladies at the front are super sweet and helpful. Clean office~ what more can you ask for during that... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De 4 stjerner giver jeg for nuveau’et af faglighed blandt lægerne. Den er top. En af lægerne, Rasmus, formåede endog at administrere bedøvelse, helt smertefrit! Det jeg savner er e... Leggi di più
Lyngby Hovedgade 27, 4., 2800, Kongens Lyngby, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot

Risposta di tandlægen.dk - Lyngby Svanen
Man bliver altid mødt venligt og med en hilsen. Tandlægen prøver ikke at lave mere end nødvendigt men giver god og forståelig rådgivning.
Tandlægen tænker også på om man skal smertedækkes før behandling.

Risposta di tandlægen.dk - Lyngby Svanen
Havde brug for akut hjælp og fik en tid under 24 timer efter. Meget tilfreds med resultatet.

Risposta di tandlægen.dk - Lyngby Svanen
Venlige og imødekommende. God vejledning til min egen indsats. Vigtigst, meget kompetente, reelle og tillidsfulde.

Risposta di tandlægen.dk - Lyngby Svanen
Tandlægen forklarede og viste tydeligt hvad der skal gøres og hvad det vil koste.

Risposta di tandlægen.dk - Lyngby Svanen
I min ferie knækkede jeg en tand. Jeg fik tid hos en lokal tandlæge, som lavede en hurtig nødbehandling og sagde, at tanden var færdig, og at jeg skulle kontakte min egen tandlæge, og få den trukket ud, hvilket hun (heldigvis!) ikke selv lige havde tid til.
Jeg var heldig at få en akut tid hos min egen tandlæge (J.B) på Svanen. Han vurderede grundigt tanden, og mente, at selv om en del af tanden manglede og nerven var blottet, så ville han helst forsøge redde tanden ved at desinficere den åbne tand og bygge den op igen!
Det er en måned siden nu, og jeg har ikke mærket noget til tanden siden! Jeg er selvfølgelig taknemmelig over, at min dyrebare tand blev reddet og ikke mindst taknemmelig over at have en rigtig dygtig tandlæge!

Risposta di tandlægen.dk - Lyngby Svanen
Måtte skifte tandlæge igen da den jeg havde valgt flyttede længere væk. Det var helt klart til mit held, for Annafia var noget mere grundig end den tidligere tandlæge. Og så sparede jeg 5.000 kr. fordi min tidligere tandlæge påstod jeg havde nogle huller, som jeg egentlig ikke havde efter grundig undersøgelse hos jeres klinik. Dejlig atmosfære og imødekommende personale. Jeg kommer igen!

Risposta di tandlægen.dk - Lyngby Svanen
Marie er en fantastisk tandplejer med stor tålmodighed for en som har stor gaggingrefleks. Tak for det.

Risposta di tandlægen.dk - Lyngby Svanen
Tak for god og kompetent behandling.

Risposta di tandlægen.dk - Lyngby Svanen
Dygtig og kompetent tandlæge og tandplejer. Nemt at komme i kontakt med klinikken, hvis man har brug for hurtig behandling.

Risposta di tandlægen.dk - Lyngby Svanen
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.