Banner for tandlægen.dk - Lyngby Svanen

tandlægen.dk - Lyngby Svanen Recensioni

TrustScore 5 su 5

Lyngby Hovedgade 27, 4., 2800 Kongens Lyngby, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

De 4 stjerner giver jeg for nuveau’et af faglighed blandt lægerne. Den er top. En af lægerne, Rasmus, formåede endog at administrere bedøvelse, helt smertefrit! Det jeg savner er e... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3047 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har haft Johnny Bengtsson som…

Jeg har haft Johnny Bengtsson som tandlæge gennem en årrække til stort og småt. Han er en utrolig dygtig, menskelig og meget opmærksom tandlæge der absolut kan sit “håndværk”. Samtidig er han god til at fortælle og forklare hvad der skal ske og jeg føler mig altid i trygge hænder. Johnny får mine bedste anbefalinger.

2 settembre 2026

Meget søde og imødekommende

Meget søde og imødekommende. Første besøg og følte sig med det samme i gode og kompetente hænder.
Jeg kommer helt sikkert igen.☺️

31 agosto 2026

Kære Winnie,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du har så mange flotte ord om vores personale, samt at du følte dig i gode og kompetente hænder ved dit første besøg hos os.

Vi sætter stor pris på at høre, at du helt sikkert kommer igen.

Dygtige og venlige

Dygtige og venlige

24 agosto 2026

Kære Laila,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på at høre, at du finder os både dygtige og venlige.

Valutata 5 stelle su 5

Faglighed og grundighed hver gang.

Faglighed, grundighed og menneskelighed. Altid en god og tryg oplevelse i professionelle rammer.

14 agosto 2026

Hej,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du oplever faglighed, grundighed og menneskelighed hver gang du besøger os.

Det betyder meget for os, at du altid oplever en god og tryg oplevelse i professionelle rammer.

Valutata 5 stelle su 5

Altid super venlig og professionel behandling!

Jeg oplever altid et super professionelt og dedikeret team – lige fra Dorte og de andre medarbejdere i receptionen til Per Bjørndal og Alexander, som jeg går hos. 1000 x tak for at hjælpe mig med at passe på mine tænder!

20 agosto 2026

Kære Vibeke,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du altid oplever en super professionelt og dedikeret team, samt har så meget flot ros til vores personale - det betyder meget for os.

Vi sætter stor pris på din ros.

Valutata 5 stelle su 5

Super behandlinger og altid venlig…

Super behandlinger og altid venlig behandlinger.

18 agosto 2026

Kære Søren,

Mange tak for din anmeldelse.

Det varmer at høre, at du altid får super venlige behandlinger hos os.

Valutata 5 stelle su 5

En virkelig god behandling.

Annefia er fantastisk og meget dygtig.
Lars

17 agosto 2026

Kære Lars,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du havde en virkelig god behandling hos vores tandlæge.

De rosende ord om hende sætter vi pris på.

Valutata 5 stelle su 5

Altid god modtagelse ,- behandling og…

Altid god modtagelse ,- behandling og tid. Bedste sted

14 agosto 2026

Kære Marie,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du altid får en god modtagelse, behandling og tid.

Vi sætter pris på, at du finder os det bedste sted.

Meget tilfreds

Jeg fik for et par år siden lavet en krone hos Annafia. Kronen flækkede desværre på midten, fordi materialet desværre ikke var så holdbart som forventet. Annafia lavede hurtigt en ny uden beregning. Meget tillidsvækkende når nogen tager ansvar for deres arbejde. Jeg er meget tilfreds.

13 agosto 2026

Kære Carsten,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du sammen med vores tandlæge kunne finde en god løsning på dit tandproblem.

Vi sætter stor pris på at høre, at du finder vores tandlæge meget tillidsvækkende, samt at du var meget tilfreds.

Super i mødekommende

Super i mødekommende, jeg havde tandlægeskræk og bare med en enkel øvelse forsvandt det !!

Jeg er dybt taknemmelig til holdet 🦷
K

10 agosto 2026

Kære Kenneth,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du følte dig imødekommet med din tandlægeskræk, og at det blot med en enkelt øvelse forsvandt.

Vi sætter stor pris på din taknemmelighed.

My teeth are shiny

Alexander is top notch. Thorough, friendly, efficient. The appointments are always on time and the ladies at the front are super sweet and helpful. Clean office~ what more can you ask for during that yearly appointment no one looks forward to but everyone’s stoked when they leave with healthier, happier teeth? !

10 agosto 2026

Dear Rachel,

Thank you so much for your review.

Your kind words about our hygienist mean a lot to us.

We appreciate hearing that you left with healthy teeth and a happy smile.

Have a nice day.

Best regards

Valutata 5 stelle su 5

Altid søde og imødekommende i…

Altid søde og imødekommende i receptionen både personligt og i tlf.
Min tandlæge har skruet hænderne godt på og altid frisk på en udfordring. Ser mulighederne og tager en med på råd for evt løsninger og behandlings fremgang.
Kan varmt anbefale tandlæge svanen 🦷🫶🏻

4 agosto 2026

Kære Pernille,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for de rosende ord om tandlægen.

Høj kvalitet

Sædvanlig høj kvalitet hos Alexander (probably the best dentist hygienist - ever)

2 agosto 2026

Risposta di tandlægen.dk - Lyngby Svanen

Mange tak for den flotte anmeldelse og de rosende ord om Alexander.

Fantastisk god service

Fantastisk god service på Svaneklinikken. Søde receptions damer Dorte og Karin. Tandlæge Johnny Bengtsson og klinikassistenten var meget professionelle. Skulle have en rodbehandling. Fik den bedste behandling og god tryg information under behandlingen.

16 luglio 2026

Kære Alice,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du oplevede god service hos os.

Dine rosende ord om vores personale og den professionelle behandling, du modtog, betyder meget for os. Vi er glade for, at du følte dig tryg og velinformeret under din rodbehandling.

Altid rigtig god behandling 👍

2 luglio 2026

Kære Lise,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på at høre, at du altid får en rigtig god behandling hos os.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har i så mange år haft Svanen ( og…

Jeg har i så mange år haft Svanen ( og sønnen med ) .så jeg ikke husker min start ? Og føler mig næste hjemme.. Levende lys og blomster på bordet starter det med..💗
Har Mai Britt og stor ros til hende..
Hilsen Ingrid Harms Rasmussen.

8 giugno 2026

Kære Ingrid,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du er kommet her i så mange år og næsten føler dig hjemme hos os.

Vi sætter stor pris på din ros til vores Tandplejer.

Super god service

15 giugno 2026

Hej,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på din ros til vores service.

Rigtig god service

Rigtig god service, jeg følte mig taget godt imod og om.

10 giugno 2026

Kære Maj-Brit,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du oplevede en rigtig god service, samt blev taget godt imod og om - det betyder meget for os at høre.

Den personlige tilgang

Som altid en super oplevelse. God service, fine forklaringer

2 giugno 2026

Kære Henrik,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du altid får en super oplevelse med god service.

Det er dejligt at høre, at du altid mærker en personlig tilgang fra os.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più