De 4 stjerner giver jeg for nuveau’et af faglighed blandt lægerne. Den er top. En af lægerne, Rasmus, formåede endog at administrere bedøvelse, helt smertefrit! Det jeg savner er e... Leggi di più
- Clinica dentale
- Dentista cosmetico
- Igienista dentale
- Periodontista per impianti dentali
- Dentista
- Centro per la cura dentale
Lyngby Hovedgade 27, 4., 2800, Kongens Lyngby, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Jeg har haft Johnny Bengtsson som…
Jeg har haft Johnny Bengtsson som tandlæge gennem en årrække til stort og småt. Han er en utrolig dygtig, menskelig og meget opmærksom tandlæge der absolut kan sit “håndværk”. Samtidig er han god til at fortælle og forklare hvad der skal ske og jeg føler mig altid i trygge hænder. Johnny får mine bedste anbefalinger.
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Meget søde og imødekommende
Meget søde og imødekommende. Første besøg og følte sig med det samme i gode og kompetente hænder.
Jeg kommer helt sikkert igen.☺️

Risposta di tandlægen.dk - Lyngby Svanen
Faglighed og grundighed hver gang.
Faglighed, grundighed og menneskelighed. Altid en god og tryg oplevelse i professionelle rammer.

Risposta di tandlægen.dk - Lyngby Svanen
Altid super venlig og professionel behandling!
Jeg oplever altid et super professionelt og dedikeret team – lige fra Dorte og de andre medarbejdere i receptionen til Per Bjørndal og Alexander, som jeg går hos. 1000 x tak for at hjælpe mig med at passe på mine tænder!

Risposta di tandlægen.dk - Lyngby Svanen
Super behandlinger og altid venlig…
Super behandlinger og altid venlig behandlinger.

Risposta di tandlægen.dk - Lyngby Svanen
En virkelig god behandling.
Annefia er fantastisk og meget dygtig.
De bedste hilsner
Lars

Risposta di tandlægen.dk - Lyngby Svanen
Altid god modtagelse ,- behandling og…
Altid god modtagelse ,- behandling og tid. Bedste sted

Meget tilfreds
Jeg fik for et par år siden lavet en krone hos Annafia. Kronen flækkede desværre på midten, fordi materialet desværre ikke var så holdbart som forventet. Annafia lavede hurtigt en ny uden beregning. Meget tillidsvækkende når nogen tager ansvar for deres arbejde. Jeg er meget tilfreds.

Super i mødekommende
Super i mødekommende, jeg havde tandlægeskræk og bare med en enkel øvelse forsvandt det !!
Jeg er dybt taknemmelig til holdet 🦷
K

My teeth are shiny
Alexander is top notch. Thorough, friendly, efficient. The appointments are always on time and the ladies at the front are super sweet and helpful. Clean office~ what more can you ask for during that yearly appointment no one looks forward to but everyone’s stoked when they leave with healthier, happier teeth? !

Risposta di tandlægen.dk - Lyngby Svanen
Altid søde og imødekommende i…
Altid søde og imødekommende i receptionen både personligt og i tlf.
Min tandlæge har skruet hænderne godt på og altid frisk på en udfordring. Ser mulighederne og tager en med på råd for evt løsninger og behandlings fremgang.
Kan varmt anbefale tandlæge svanen 🦷🫶🏻

Høj kvalitet
Sædvanlig høj kvalitet hos Alexander (probably the best dentist hygienist - ever)

Fantastisk god service
Fantastisk god service på Svaneklinikken. Søde receptions damer Dorte og Karin. Tandlæge Johnny Bengtsson og klinikassistenten var meget professionelle. Skulle have en rodbehandling. Fik den bedste behandling og god tryg information under behandlingen.

Altid rigtig god behandling 👍

Risposta di tandlægen.dk - Lyngby Svanen
Jeg har i så mange år haft Svanen ( og…
Jeg har i så mange år haft Svanen ( og sønnen med ) .så jeg ikke husker min start ? Og føler mig næste hjemme.. Levende lys og blomster på bordet starter det med..💗
Har Mai Britt og stor ros til hende..
Hilsen Ingrid Harms Rasmussen.

Rigtig god service
Rigtig god service, jeg følte mig taget godt imod og om.

Risposta di tandlægen.dk - Lyngby Svanen
Ganske tilfreds hele vejen rundt.

Den personlige tilgang
Som altid en super oplevelse. God service, fine forklaringer