Banner for tandlægen.dk - Lyngby Svanen

tandlægen.dk - Lyngby Svanen Recensioni

TrustScore 5 su 5

Lyngby Hovedgade 27, 4., 2800 Kongens Lyngby, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har haft Johnny Bengtsson som tandlæge gennem en årrække til stort og småt. Han er en utrolig dygtig, menskelig og meget opmærksom tandlæge der absolut kan sit “håndværk”. Samtidig er han god til... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg fik for et par år siden lavet en krone hos Annafia. Kronen flækkede desværre på midten, fordi materialet desværre ikke var så holdbart som forventet. Annafia lavede hurtigt en ny uden beregning. M... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Alexander is top notch. Thorough, friendly, efficient. The appointments are always on time and the ladies at the front are super sweet and helpful. Clean office~ what more can you ask for during that... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

De 4 stjerner giver jeg for nuveau’et af faglighed blandt lægerne. Den er top. En af lægerne, Rasmus, formåede endog at administrere bedøvelse, helt smertefrit! Det jeg savner er e... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3074 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Kvalitet og god oplevelse

Flink personale, god behandling. De ved hvad de laver, til normale tandlægepriser.

27 maggio 2025

Kære Mikael,

Mange tak for din fine anmeldelse. Det glæder os, at du har haft en god oplevelse med vores personale og føler, at vi leverer kvalitetsbehandling til fornuftige priser. Din feedback betyder meget for os, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

God dag.

Valutata 5 stelle su 5

Tandlægen gjorde Alt Hvad Hun kunne for…

Tandlægen gjorde Alt Hvad Hun kunne for at Oplevelsen hos hende skulle blive god Jeg er en svær kunde Jeg kan ikke ligge ned i tandlægestolen og Jeg drejer mod den ene side så jeg er ved at falde ud og de gjorde alt hvad der var i deres magt for at få ordnet mine tænder på nallerbæste måde Det er super glad for

22 maggio 2025

Kære Marianne,

Tak for din ærlige og varme anmeldelse. Det er virkelig dejligt at høre, at du følte dig godt hjulpet og forstået – og at vi kunne finde en løsning, der gjorde oplevelsen så god som muligt. Det er netop den form for omsorg og fleksibilitet, vi ønsker at tilbyde.

Kære Betina,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplevede både god information og grundighed – det sætter vi stor pris på.

Valutata 5 stelle su 5

Super professionelle tandlæger og…

Super professionelle tandlæger og tandplejere.

20 maggio 2025

Kære Pernille,

Tak for din fine tilbagemelding. Det betyder meget for os, at du oplever professionalisme hele vejen rundt.

Valutata 5 stelle su 5

Altid god service og troværdig…

Altid god service og troværdig behandling.

15 maggio 2025

Kære Jonas,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du oplever en god service og føler dig i trygge og professionelle hænder.

Charlotte Drejer

Charlotte Drejer , verdens bedste tandlæge
God tid til enkelte og høj faglig standard

14 maggio 2025

Kære Jesper,

Tak for dine flotte ord. Det glæder os at høre, at du oplever høj faglighed og god tid til den enkelte.

Venlig

Venlig, god information

13 maggio 2025

Kære Aase,

Tak for din tilbagemelding. Vi er glade for, at du oplever både venlighed og god information hos os.

Jeg er i trygge hænder

Jeg er i trygge hænder. Passende informationsniveau og en ro, der skaber tillid.

13 maggio 2025

Kære Laura,

Tak for din tillid og fine ord. Det betyder meget for os at høre, at du føler dig i trygge hænder, og at vores måde at informere på skaber ro.

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god og professionel behandling…

Rigtig god og professionel behandling og service. Venlige og behagelige

8 maggio 2025

Kære Alice,

Mange tak for din positive anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du har oplevet både god service og en behagelig atmosfære hos os.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig og effektiv behandling med gode…

Hurtig og effektiv behandling med gode informationer og råd

8 maggio 2025

Kære Vivi,

Tak for din anbefaling. Det glæder os, at du har oplevet en god og informativ behandling hos os.

Valutata 5 stelle su 5

Mine tænder er i de bedste hænder...

Når jeg selv og mine tænder bliver mere og mere gamle... så véd jeg hvor vigtigt det er at forebygge og vedligeholde "bisserne" - ellers koster det bare endnu mere kassen senere. Svanen/Alex viste mig billeder af bagsiden af tænderne, hvor jeg selv bør være ekstra OBS på at være grundig med tandbørsten.
Det er guld værd i bogstaveligt forstand!
NB! Jeg fik endda en sms om at han lige var 10 min forsinket - SERVICE!

2 maggio 2025

Kære Anne,

Mange tak for din grundige og positive anmeldelse. Vi er glade for, at du oplever både faglig indsigt og god service – og hvor er det godt, at informationen om tænderne kan bruges derhjemme også.

Valutata 5 stelle su 5

Væg til væg venlighed og proaktiv…

Væg til væg venlighed og proaktiv information om hvad der kommer til forgå og hvorfor. Helt igennem en professionel oplevelse.

30 aprile 2025

Kære Michael,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du oplevede både nærvær og faglighed hele vejen igennem.

Professionalismen

24 aprile 2025

Kære Amir,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du hæfter dig ved professionalismen – det betyder meget for os at levere en tryg og kompetent oplevelse.

Søde og kompetente

Søde og kompetente

22 aprile 2025

Kære Jeppe,

Tak for din korte og positive tilbagemelding. Det betyder meget for os.

Kan desværre kun giv 5 stjerner

Kan desværre kun giv 5 stjerner
Super god tandlæge- det er afslappende og jeg føler mig i gode hænder hos Annafia. Aftale om arbejde og hvad det evt koster afstemmes inden det laves når jeg spørger. Hun er enlig om hvad der kan vente og hvad der vigtigst.
Alle jeg kender der bruger hende er så tilfredse.

9 aprile 2025
Non scritta su invito

Kære Lars,

Tak for den flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du føler dig godt informeret og tryg gennem hele forløbet. Vi sætter også stor pris på din anbefaling.

Valutata 4 stelle su 5

Kompetent og dygtig…

Kompetent og dygtig tandplejer/tandlæge.(De ved også godt, at det ikke altid er lige "morsomt", at få lavet større behandlinger).

7 aprile 2025

Risposta di tandlægen.dk - Lyngby Svanen

Mange tak for dine ord. Vi gør os umage for at give en tryg og professionel oplevelse, uanset omfanget af behandlingen, så det er rart at høre, at det bliver bemærket.

Meget lækker klinik

Meget lækker klinik, god modtagelse i receptionen.
Professionel og venlig håndtering i klinikken.

4 aprile 2025

Kære Dorrit,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse på vores klinik. Det betyder meget for os, at både modtagelsen og behandlingen har levet op til dine forventninger.

Valutata 5 stelle su 5

God service, klar kommunikation. Kan kun anbefales.

4 aprile 2025

Kære Jonathan,

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med både servicen og kommunikationen. Tak for din anmeldelse.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più