Lige overflyttet til jer og fået en tandplejer tilbage som jeg sætter stor pris på .. Cæcilie har altid fået mig til have tillid skønt jeg havde en slem tandlæge skræk ..så glad for for min beslutning... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Stor ros til Cæcilie Hansen hos Tandlæge.dk i Kolding! Jeg må ærligt indrømme, at jeg normalt synes, det er noget af det mest ubehagelige at gå til tandlæge – men her var oplevelsen en helt anden.... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg kontaktede tandlægen.dk med et akut behov. På trods af, at jeg endnu ikke var patient i klinikken, gjorde personalet, hvad de kunne for at tilbyde mig en tid allerede næste dag. Mit første besøg... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bliver altid mødt med varme smil, både i reception, ved tandplejer og de dygtige tandlæger. Får altid en oversigt over evt. behandling og god forklaring. Kan endda være heldig med “giro 413” af tandlæ... Leggi di più
Albuen 23, 6000, Kolding, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot

Risposta di tandlægen.dk - Kolding
Super service og kvalitets behandling. Søde mennesker der får dig til at føle du er i gode hænder !!

Risposta di tandlægen.dk - Kolding
Venlig og imødekommende betjening ved mit telefonopkald for første tidsbestilling.
Meget kompetent og omhyggeligt tandeftersyn foretaget af Arjeta.
Hun er meget informerende og behagelig at tale med.
Dette var mit første besøg efter jeg er flyttet til Kolding og jeg vender bestemt tilbage til Arjeta.

Risposta di tandlægen.dk - Kolding
Kan varmt anbefale klinikken, hvis man har tandlæge skræk. Dygtigt personale og har indtryk af, at de har de sidste nye tiltag mht. udvikling af nye og forbedret behandling.

Risposta di tandlægen.dk - Kolding
Lider af tandlægeskræk og de var simpelthen så gode til at håndtere det! Kæmpe anbefaling herfra 😊

Risposta di tandlægen.dk - Kolding
Malene er bare super dygtig.
Dejligt at blive taget så godt imod 😊😊😊

Risposta di tandlægen.dk - Kolding
Jeg flækkede en tand en fredag aften. Min egen tandlæge havde ikke tid til at se mig hurtigt nok grundet mine ferieplaner.
Jeg kontaktede Tandlægen.dk, og de fandt tid til at se mig samme dag, og ovenikøbet fik jeg rodbehandlet og lavet plastfyldning på én og samme dag, og så til en fair pris.
Jeg er rigtig glad for at de fandt tid til at hjælpe mig, selvom de også har medarbejdere på ferie.
Jeg har skiftet til dem nu!

Risposta di tandlægen.dk - Kolding
Tandlægen.dk leverer en super høj service fra aftale, til modtagelse og behandling. Super dygtigt og serviceminded personale og en virkelig flot klinik. Humøret er højt og der er ro på hele vejen igennem.
Den bedste tandlæge jeg nogensinde har haft !!

Risposta di tandlægen.dk - Kolding
En tandplejer der var rolig og informerede om den behandling skulle lave.
God til at forklare og svare på spørgsmål.
Følte mig tryg fra jeg satte mig i stolen til jeg gik ud af døren.

Risposta di tandlægen.dk - Kolding
Det var fantastisk! Jeg lider af enorm stor tandlæge skræk!! Men de tog sig så godt af mig, at til sidst var jeg bare faldt helt til ro. De tog sig tid til at snakke med mig og gav mig en “ud” hvis jeg ikke kunne holde til det. Seriøst det bedste personale!!

Risposta di tandlægen.dk - Kolding
Jeg blev mødt allerede i receptionen af en utrolig sød kvinde, der tog imod mig. Hvor efter jeg blev kaldt ind til behandling, som igen blev foretaget af en meget behagelig behandler, som lyttede og var forstående og ligeledes tog hensyn til, at jeg ikke ligefrem er glad for, at sidde i tandlægestolen - jeg går derfra med en god følelse og god behandling!

Risposta di tandlægen.dk - Kolding
Utrolig søde og professionelle.
Oplyser løbene om hvad de laver under behandlingen.
Min tandlægeskræk er forsvundet.

Risposta di tandlægen.dk - Kolding
Flinke, rare, hjælpsomme og dygtige personaler. Man føler, man er i trygge hænder.

Risposta di tandlægen.dk - Kolding
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.