Banner for tandlægen.dk - Kolding

tandlægen.dk - Kolding Recensioni

TrustScore 5 su 5

Albuen 23, 6000 Kolding, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Lige overflyttet til jer og fået en tandplejer tilbage som jeg sætter stor pris på .. Cæcilie har altid fået mig til have tillid skønt jeg havde en slem tandlæge skræk ..så glad for for min beslutning... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Stor ros til Cæcilie Hansen hos Tandlæge.dk i Kolding! Jeg må ærligt indrømme, at jeg normalt synes, det er noget af det mest ubehagelige at gå til tandlæge – men her var oplevelsen en helt anden.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kontaktede tandlægen.dk med et akut behov. På trods af, at jeg endnu ikke var patient i klinikken, gjorde personalet, hvad de kunne for at tilbyde mig en tid allerede næste dag. Mit første besøg... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bliver altid mødt med varme smil, både i reception, ved tandplejer og de dygtige tandlæger. Får altid en oversigt over evt. behandling og god forklaring. Kan endda være heldig med “giro 413” af tandlæ... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3241 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Venlige og lyttende personale

Venlige og lyttende personale. God information om behandling samt de giver pris oversigt inden yderligere behandling.

12 giugno 2025

Kære Hanne,

Tak for dine pæne ord. Vi sætter pris på, at du oplever venlighed, god kommunikation og gennemsigtighed.

Virkelig god og professionel oplevelse

Virkelig god og professionel oplevelse

7 giugno 2025

Kære Thomas,

Mange tak for din anmeldelse. Det betyder meget, at du har oplevet både professionalisme og kvalitet under dit besøg hos os.

Best

En tandlægeklinik ud over det sædvanlige – varmt anbefalet

Jeg har haft en virkelig positiv oplevelse hos denne tandlægeklinik. Hele personalet er utroligt imødekommende, venlige og meget professionelle. De tager sig god tid til deres patienter og skaber en rolig og tryg stemning – man føler sig set og hørt hele vejen igennem. Klinikken ligger lige overfor storcentret i Kolding, med nem adgang og masser af parkeringspladser. Det er en tandlæge, man føler sig tryg hos – jeg kan på det varmeste anbefale dem til andre.

3 giugno 2025

Kære Silvia,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har følt dig tryg og godt taget imod af hele teamet. Det betyder meget, at du oplever både professionalisme og nærvær hos os.

Valutata 5 stelle su 5

Der bliver altid hilst pænt på en når…

Der bliver altid hilst pænt på en når man ankommer, og på klinik stuen bliver man hørt og der bliver hele tide taget hånd om den enkelte patient, jeg ved hele tiden hvad næste skridt er

28 maggio 2025

Kære Jette,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du føler dig velkommen fra det øjeblik, du træder ind ad døren, og at du oplever at blive lyttet til og taget godt hånd om gennem hele dit besøg.

Vi gør os umage for at give tydelig information og skabe tryghed for den enkelte patient, så det glæder os at høre, at du føler dig godt informeret om hvert skridt i behandlingen.

Valutata 4 stelle su 5

Ærlig hurtig behandling

Ærlig hurtig behandling

24 maggio 2025

Kære Randy,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede en ærlig og effektiv behandling – det er noget, vi prioriterer højt.

Valutata 5 stelle su 5

Meget flink personale der forklarer…

Meget flink personale der forklarer hvad det laver under hele behandling.

23 maggio 2025

Kære Brice,

Tak for din venlige tilbagemelding. Det betyder meget for os, at du har oplevet personalet som både imødekommende og grundige i deres forklaringer. Det er vigtigt for os, at man føler sig godt informeret og tryg hele vejen igennem.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har haft en rigtig god og behagelig…

Jeg har haft en rigtig god og behagelig oplevelse inde hos René og hans assistent. René var meget omhyggelig og forsigtig, man følte sig i trygge hænder trods tandlægeskræk. Jeg anbefaler ham varmt!

15 maggio 2025

Kære Neveser,

Tusind tak for dine fine ord. Det glæder os meget at høre, at du har følt dig tryg og godt taget imod – særligt når man tidligere har været nervøs for tandlægebesøg. Vi sætter stor pris på din anbefaling.

God behandling

Det der gjorde det til en god oplevelse, var at tandplejeren Malene, spurgte om man var ok, fordi man for den behandling man fik idag, fordi hun virker til hun gerne ville sine patienter der bedste, også viste hun til sidst hvordan man kan holde det hele rene, virksomheden gøre det godt, fordi når man sidder i venteværelset om morgenen så siger alle medarbejderne godmorgen, jeg er virkelig tryg ved at komme i huset fordi de er virkelig søde, og tager gerne sig god tid

20 maggio 2025

Kære Marianne,

Tak for din varme og detaljerede anmeldelse. Det glæder os, at du oplever både faglighed, omsorg og god stemning – hele vejen fra venteværelse til behandlingsstol. Vi giver rosen videre til Malene og resten af teamet.

Tommel op

Tandlægen.dk Kolding
Kindtand revnet, fyldning faldet ud og uden at være patient hos tandlægen.dk i Kolding fik jeg en tid samme dag.
Tanden skulle desværre deles for at kunne blive trukket. Min paniske angst for sprøjter tog både Andrea og hendes assistent med stoisk ro og mange trøstende ord og behandlingen i sig selv var i sammenligning med tidligere erfaringer hos andre tandlæger det rene ”barnemad”.
Jeg havde aldrig troet at jeg kunne beskrive et besøg hos tandlægen som en god oplevelse, men efter denne akut tid hos tandlægen.dk i Kolding er det muligt.

9 maggio 2025

Kære Damse,

Mange tak for din ærlige og rørende anmeldelse. Det glæder os virkelig, at vi kunne hjælpe dig hurtigt og gøre oplevelsen tryg – særligt i en situation, der ellers kunne have været svær.

En rigtig god oplevelse

Jeg er ny kunde hos Tandlægen.dk. Personalet ved skranken er meget søde og imødekommende, Tandlægen og klinikassistenten var utrolig forstående og lyttede til patienten. En rigtig god oplevelse for en der ikke er super glad for at komme hos Tandlægen.

9 maggio 2025

Kære Janne,

Tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse som ny patient, og at du føler dig mødt med forståelse og imødekommenhed.

Valutata 5 stelle su 5

Fik anbefalet denne klinik af en…

Fik anbefalet denne klinik af en kollega
Det var en super oplevelse

7 maggio 2025

Kære Mariano,

Tak for din tilbagemelding. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse efter anbefaling fra en kollega.

God stemning blandt personalet

God stemning blandt personalet
Jeg føler mig tryg

6 maggio 2025

Risposta di tandlægen.dk - Kolding

Tak for din tilbagemelding. Det er skønt at høre, at du føler dig tryg og godt tilpas i klinikken.

Valutata 5 stelle su 5

Tandplejeren forklarede hvad hun…

Tandplejeren forklarede hvad hun gjorde. Fik lov til at trække vejret.

1 maggio 2025

Kære Bente,

Tak for din tilbagemelding. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og godt informeret undervejs.

Kære Conny,

Tak for de pæne ord. Det glæder os, at du oplever både dygtighed, da det er noget vi altid stræber efter.

Valutata 5 stelle su 5

Behagelig og god information omkring…

Behagelig og god information omkring tandbehandling 👍

15 aprile 2025

Kære Birthe,

Tak for de fine ord. Det glæder os, at du oplever god information og en behagelig atmosfære i forbindelse med dit besøg.

Valutata 5 stelle su 5

Super tilfreds god tilfreds pris og ikke noget…

Super tilfreds god pris og ikke noget bøvl kom til med det samme kommer igen

12 aprile 2025

Kære Rene,

Tak for din korte og positive anmeldelse. Dejligt at høre, at alt har fungeret godt og effektivt for dig.

Valutata 2 stelle su 5

Regning er for dyr

Jeg syntes det er for dyrt til det de laver ved mig

10 aprile 2025

Kære Jens,

Vi er kede af at høre, at du oplever prisen som høj. Det er vigtigt for os, at alle patienter føler sig trygge og godt informeret – også når det gælder økonomi. Du er altid velkommen til at kontakte klinikken, hvis du har spørgsmål til din regning eller ønsker en nærmere forklaring.

Fantastisk god behandling

Fantastisk god behandling. Rigtig god tandlæge også for dem der har tandlæge skræk

8 aprile 2025

Kære Per,

Tak for din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse – særligt hvis det ellers kan være forbundet med utryghed.

Valutata 4 stelle su 5

Det gik godt

28 marzo 2025

Kære Keld,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at det gik godt. Vi ser frem til at fortsætte med at give dig en god oplevelse næste gang.

God dag.

Venlige personale

Venlige personale. Professionel og faglig - dygtig behandling, høj informations niveau.

27 marzo 2025

Kære Nicola,

Tak for din fine anmeldelse. Det glæder os, at du har haft en positiv oplevelse og værdsætter både vores service og informationsniveau.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più