Lige overflyttet til jer og fået en tandplejer tilbage som jeg sætter stor pris på .. Cæcilie har altid fået mig til have tillid skønt jeg havde en slem tandlæge skræk ..så glad for for min beslutning... Leggi di più

Stor ros til Cæcilie Hansen hos Tandlæge.dk i Kolding! Jeg må ærligt indrømme, at jeg normalt synes, det er noget af det mest ubehagelige at gå til tandlæge – men her var oplevelsen en helt anden.... Leggi di più
Jeg kontaktede tandlægen.dk med et akut behov. På trods af, at jeg endnu ikke var patient i klinikken, gjorde personalet, hvad de kunne for at tilbyde mig en tid allerede næste dag. Mit første besøg... Leggi di più
Bliver altid mødt med varme smil, både i reception, ved tandplejer og de dygtige tandlæger. Får altid en oversigt over evt. behandling og god forklaring. Kan endda være heldig med “giro 413” af tandlæ... Leggi di più
Albuen 23, 6000, Kolding, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Gode gamle Niels er blevet skiftet ud med Mikkel ved en rod behandling. Mikkel er verdens klasse . Første gang jeg har været ved tandlæge uden det gør
Særlig ondt. Fagligheden er i top sammen med humoren .
Andrea er super sød, og fik fikset en bideskinne til mig. Hun er super sød og imødekommende
Cæcilie laver eftersyn og rens uden det gør ondt. Hun er den eneste der har formået dette .
Malene i receptionen er sød , venlig og godt ansigt ud af til.
Tak for en god oplevelse for en der hader at gå til tandlæge :) 🦷

Meget fin behandling fra Niels og Fatima og god forklaring
Mvh Inge Olsen

Risposta di tandlægen.dk - Kolding
Skulle ha lavet to huller var en behagelig oplevelse der blev gået meget forsigtigt til værks 👍

Virkelig rar og god oplevelse. Professionel. Effektiv og hurtig

Risposta di tandlægen.dk - Kolding
Malene er et kæmpe aktiv og en fantastisk ambassadør for tandlæge.dk

Risposta di tandlægen.dk - Kolding
Rene er i verdens klasse den bedste og mest omsorgsfulde tandlæge der hele tiden fortæller hvad der sker. Jeg vil til hver en tid anbefale ham især til folk med tandlæge skræk.

Risposta di tandlægen.dk - Kolding
God behandling fra Mikkel, som tydeligvis har styr på håndværket og humoren 😊
Og altid god venlig service fra Malene i ekspeditionen.

Risposta di tandlægen.dk - Kolding
Jeg føler mig godt tilpas og tandlægen er meget omhyggelig og sørger for at det bliver en god oplevelse

Risposta di tandlægen.dk - Kolding
Jeg har den største tandlægeskræk. Den behandling jeg fik af tandlægen René var simpelthen den bedste oplevelse jeg nogensinde har haft. Fik trukket en tand ud, uden det gjorde ondt, fantastisk. Tak.

Risposta di tandlægen.dk - Kolding
Personalet er søde og informative. Man føler sig i gode hænder.

Risposta di tandlægen.dk - Kolding
Virkelig behagelig og modtagelig behandling jeg fik, hvor de ovenikøbet er noget af mest fair priser, hvor de fastlægger pris individuelt efter behandling
Meget positivt overrasket og klart anbefalelsesværdige

Risposta di tandlægen.dk - Kolding
Det var en god oplevelse

Risposta di tandlægen.dk - Kolding
Personalet er venlige. Der er en god atmosfære på klinikken.
Jeg kommer der selvfølgelig først og fremmest fordi jeg mener de er dygtige til deres “håndværk”.

Risposta di tandlægen.dk - Kolding
Jeg fik lavet min tand efterfølgende kom jeg igen til læge med som Smartere i som tand . Efter vi fix den igen læge sagt at jeg skal ikke betale når det er som tand . Fik jeg en regning bagefter at jeg skal betale det ikke færre