Banner for tandlægen.dk - Hundige Strandvej

tandlægen.dk - Hundige Strandvej Recensioni

TrustScore 5 su 5

Hundige Strandvej 182, 2670 Greve, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

HUNDIGE STRANDVEJ Fik fjernet 2 visdoms tænder. Som en med ekstrem tandlæge skræk må jeg bare tage hatten af for klinikken som helhed. Der bliver simpelthen bare taget så godt hensyn, og selve tandlæ... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg fik udført en reparation på en kindtand hvor emailen var revnet. Lasse Zurbrugg lagde en bedøvelse af tanden næsten uden smerter. Efterfølgende behandling blev forklaret hele tiden af Lasse.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig behageligt sted og venligt personale. Min faste specialist, Mette, gør en kæmpe forskel og har fået mig til at få en bedre rytme i tandlægebesøg og -pleje. Kæmpe anbefaling.

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3163 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Kære Claus,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med vores faglighed og tilgang.

Super god tandlægeklinik

Søde og smilende - dygtige

23 aprile 2025

Kære Helle,

Mange tak for din venlige anmeldelse. Vi sætter pris på, at du har oplevet både dygtighed og en imødekommende atmosfære.

Valutata 4 stelle su 5

Rigtig godt

13 aprile 2025

Kære Sara,

Tak for din tilbagemelding. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse.

Naja er sød og venlig

Naja er sød og venlig. Jeg bliver altid informeret om, hvad hun skal til at lave. Jeg er altid tryg, når jeg skal til tandlægen

7 aprile 2025

Kære Mai

Tak for dine venlige ord. Det er rigtig skønt at høre, at du føler dig tryg og godt informeret. Vi sætter stor pris på din anmeldelse.

God behandling

God behandling

7 aprile 2025

Kære Michael,

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget, at du har haft en god oplevelse hos os.

Valutata 5 stelle su 5

Når man er trygge tænder

Man bliver informeret, og følger at man bliver guidet, til bedre forståelse af tandhygiejne. Der er intet pres. Man får ganske simpelt lyst til at gøre det bedre. Deres indlevende i deres arbejde, smitter.
Jeg forlader altid klinikken, med en følelse af, jeg er halvvejs gennem Tandlæge studiet 😂

28 marzo 2025

Kære Flemming,

Tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget, at du føler dig godt informeret og guidet, og at vores engagement smitter positivt. Vi sætter stor pris på din ros.

Valutata 5 stelle su 5

Mette er den beste tandpleje jeg kende…

Mette er den beste tandpleje jeg kende hun er professionel dygtige og rolige anbefale til alle som er bange for tandlæge og tandplejer

26 marzo 2025

Kære Aleksandra,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du har haft en tryg og professionel oplevelse hos vores tandplejer. Vi er glade for, at du føler dig godt behandlet, og at du vil anbefale os til andre.

Kære Tine,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har oplevet god service og behandling hos os. Vi bestræber os altid på at give vores patienter den bedst mulige oplevelse, og vi sætter stor pris på din feedback.

Valutata 5 stelle su 5

Dygtigt, omsorgsfuldt personale. Gode priser.

Jeg føler mig altid i trygge hænder, bliver mødt med omsorg og forståelse og behandlet af superdygtigt personale.
At jeg kan gå fra tandlægen med et smil på læben er ret stort, når jeg ellers har været meget nervøs for tandlægebesøg al den tid jeg kan huske.
Konkurrencedygtige priser er klart også en bonus!

4 marzo 2025

Kære Johanne,

Tak for din positive anmeldelse og de rosende ord omkring vores personale. Det glæder os at høre, at du føler dig tryg og godt behandlet i vores klinik. Vi sætter stor pris på din tillid og er glade for, at du har haft en god oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

De er bare så søde og venlige

De er bare så søde og venlige. Så man glemmer helt sin nervøsitet for tandlægen.

3 marzo 2025

Kære Gerhard,

Vi er glade for at høre, at du følte dig godt tilpas under dit besøg. Vi bestræber os på at skabe en varm og venlig atmosfære for alle vores patienter.

Valutata 5 stelle su 5

Altid imødekommende personale med højt…

Altid imødekommende personale med højt fagligt niveau.

27 febbraio 2025

Kære Anne,

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord og positive feedback.

Venlige og hjælpsom

Venlige og hjælpsom. De tog tid for at observerer og vil passe på mig og har fortalt hvad skal man gør efter behandling,

24 febbraio 2025

Kære Mariflor,

Vi er glade for at høre, at du følte dig godt behandlet. Vi sætter pris på din positive tilbagemelding og er glade for at du følte dig taget godt om.

Valutata 5 stelle su 5

Alle på klinikken er top professionelle…

Alle på klinikken er top professionelle og en dejlig velkomst når man kommer

13 febbraio 2025

Kære Alis,

Mange tak for din flotte anmeldelse og rosende ord.

God oplevelse

God oplevelse, første gang besøg hos tandlægen

13 febbraio 2025

Kære Ludvig,

Mange tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at dit første besøg i klinikken var en positiv oplevelse.

Vi håber, at få lov til at byde dig velkommen igen.

Super søde og dygtige

Super søde og dygtige

11 febbraio 2025

Kære Jette,

Tak for din anmeldelse og de pæne ord.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig akut tid og søde og venlige…

Hurtig akut tid og søde og venlige behandlere.
Kan absolut anbefales.
Winnie Wilkens - Greve

11 febbraio 2025

Kære Winnie,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord og varme anbefaling.

Fantastisk tandlæge!

7 febbraio 2025

Kære Michael,

Mange tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner.

Årligt tandeftersyn

Årligt tandeftersyn.
Jeg blev modtaget af den sødeste og smilende unge kvinde som lyttede til mig og fortalte mig hvad hun lavede.
En meget behagelig oplevelse 👏😊

1 febbraio 2025

Kære Susanne,

Tak for din fine anmeldelse. Hvor er det dejligt at læse om din oplevelse hos vores søde og dygtige kolleger. Vi sætter stor pris på, at ud har taget dig tid til at dele dine pæne ord med os.

tandlægen.dk Hunidge Strandvej

Venlige

Venlige, omhyggelige

1 febbraio 2025

Kære Marianne,

Tak for din fine anmeldelse og fem flotte stjerner.

Ny glad kunde

En tryg og dejlig oplevelse med undersøgelse, tandrensning - er ny kunde og meget tilfreds 😊

30 gennaio 2025

Kære Katrine,

Mange tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at dit første besøg fra en tryg oplevelse, og at du gik tilfreds fra klinikken.

Vi ser frem til at kunne byde dig velkommen igen.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più