Banner for tandlægen.dk - Hundige Strandvej

tandlægen.dk - Hundige Strandvej Recensioni

TrustScore 5 su 5

Hundige Strandvej 182, 2670 Greve, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

HUNDIGE STRANDVEJ Fik fjernet 2 visdoms tænder. Som en med ekstrem tandlæge skræk må jeg bare tage hatten af for klinikken som helhed. Der bliver simpelthen bare taget så godt hensyn, og selve tandlæ... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg fik udført en reparation på en kindtand hvor emailen var revnet. Lasse Zurbrugg lagde en bedøvelse af tanden næsten uden smerter. Efterfølgende behandling blev forklaret hele tiden af Lasse.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig behageligt sted og venligt personale. Min faste specialist, Mette, gør en kæmpe forskel og har fået mig til at få en bedre rytme i tandlægebesøg og -pleje. Kæmpe anbefaling.

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3163 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Venlig og god tandlæge

Venlig og god tandlæge. Laver tænderne godt og tager hensyn til personlige præferencer.

26 giugno 2025

Kære Sucie,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os, at du er tilfreds med både behandlingen og den personlige tilgang. Vi gør altid vores bedste for at tage hensyn til dine ønsker og præferencer.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

God dag,

Mange hilsner,
Tandlægen.dk Hundige Strandvej

Valutata 5 stelle su 5

Mig og min datter har fået rettet…

Mig og min datter har fået rettet tænder og er virkelig tilfreds med resultatet,

Desuden har jeg været til flere tandlæger på grund af paradentose behandling. Men ingen andre end tandlægendk har kunne hjælpe.
Jeg får hurtigt kvalme refleks, men samme min behandler, har vi fundet en løsning så jeg får en god oplevelse hos dem.

25 giugno 2025

Kære Arife-Cansu,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os oprigtigt at høre, at både du og din datter er tilfredse med resultatet af jeres tandretning, og at vi har kunnet hjælpe dig med en løsning, der gør tandbesøgene behagelige. Det betyder meget for os, at du føler dig tryg i vores hænder.

Kan varmt anbefales

Trygt miljø og professionelt team- største tillid til at mine tænder er i gode hænder

19 giugno 2025

Kære Pia,

Tusind tak for din anbefaling. Det glæder os, at du føler dig tryg, og at du har tillid til, at vi passer godt på dine tænder.

Verdens bedste tandlæger.

De var, så søde og imødekommende.
I øjenhøjde og søde varme mennesker.
Jeg har tandlægeskræk, som de taklede helt utroligt godt.
Top moderne klinik.
Jeg vil aldrig bruge andre tandlæger end dem.
Kan varmt anbefales.👍

18 giugno 2025

Kære Chano,

Tusind tak for din varme anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du følte dig tryg og godt taget imod. Vi er glade for, at du har fundet dig godt tilpas i vores hænder – og vi sætter stor pris på din anbefaling.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er ikke fan af tandlæge besøg

Jeg er ikke fan af tandlæge besøg, men har 100% tillid de råd, vejledning og den behandling jeg får, kan kun anbefale.

12 giugno 2025

Kære Flemming,

Tak for dine pæne ord. Det glæder os, at du har tillid til det, vi gør – det er afgørende for os at skabe en tryg og professionel oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Super behagelig oplevelse og rart personale!

Jeg følte mig tryg fra det allerførste indtryk, da jeg ankommer til klinikken. Virkelig sødt og imødekommende personale bag disken i receptionen. Jeg lider af tandlægeskræk, så det betyder rigtig meget for mig hvordan jeg bliver mødt af personalet.

Jeg tjekker ind i receptionen og finder ud af at jeg har set forkert da jeg bookede tiden, men da det var akut, spørger jeg om der er mulighed for en akuttid. Kvinden i receptionen er ikke sikker på om hun kan få noget til mig samme dag, men hun går ind til behandleren og hører hvad mulighederne er. Jeg har heldet med mig og kommer faktisk til med det samme, hvor jeg endnu en gang bliver mødt af rare, imødekommende behandlere, og jeg kan mærke at de oprigtigt går meget op i at give mig den bedst mulige oplevelse.
Helt fantastisk klinik som uden tvivl fortjener alle 5 stjerner, og flere hvis det var muligt! Jeg kommer helt sikkert til at bruge Charlotte fast fremover.

Tusind tak for en behagelig oplevelse!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

11 giugno 2025

Kære Daniella,

Tusind tak for din varme og detaljerede anmeldelse. Det glæder os virkelig, at du følte dig trygt modtaget og godt hjulpet – særligt når det betyder ekstra meget. Vi sætter stor pris på dine ord og din anbefaling.

Valutata 5 stelle su 5

Ekstremt dygtige og kompetente…

Ekstremt dygtige og kompetente tandlæger, som altid møder én med et smil. Jeg vil anbefale dem til alle jeg kender.

11 giugno 2025

Kære Seiffert,

Tak for din flotte anbefaling. Vi er glade for, at du oplever både faglighed og imødekommenhed – det er netop det, vi stræber efter.

Valutata 5 stelle su 5

Faglig dygtig ( som betyder rigtig…

Faglig dygtig ( som betyder rigtig meget). Venlig og imødekommende med faglige kommentarer omkring evt. spørgsmål.

5 giugno 2025

Kære Viviann,

Tusind tak for dine pæne ord. Vi sætter stor pris på din anerkendelse af både faglighed og imødekommenhed.

Dygtige

Dygtige, venlige, imødekommende og en høj grad af service.

26 maggio 2025

Kære Marianne,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du oplever os som dygtige, venlige og servicemindede. Vi glæder os til at se dig igen.

Valutata 5 stelle su 5

Altid grundig og kompetent behandling

Altid grundig og kompetent behandling.
Bliver taget godt imod og lyttet til. Det gode humør på klinikken betyder meget.
Jeg er yderst tilfreds.😃

24 maggio 2025

Kære Linda,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, at du oplever både grundighed, godt humør og nærvær – netop dét ønsker vi, alle skal mærke.

Kompetente medarbejdere

Kompetente medarbejdere , service og humør altid i top.

21 maggio 2025

Kære Bob,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du oplever både høj faglighed og god stemning, når du besøger os. Det er netop kombinationen, vi stræber efter i hverdagen.

Dygtig forklarede tandlæge 🦷

Dygtig forklarede tandlæge 🦷

19 maggio 2025

Risposta di tandlægen.dk - Hundige Strandvej

Tak for din anmeldelse. Det er rigtig positivt at høre, at du oplevede en dygtig og forklarende tilgang hos vores tandlæge.

Virkelig fin behandling

Virkelig fin behandling. Super information og råd.

18 maggio 2025

Kære Bettina,

Tak for din anmeldelse. Det er en stor tilfredsstillelse at høre, at du fik god information og en positiv oplevelse hos os.

Valutata 5 stelle su 5

Altid flinke og har tid til at forklare…

Altid flinke og har tid til at forklare hvad der skal laves.

13 maggio 2025

Kære Kim,

Tak for din fine anmeldelse. Det er vigtigt for os at tage os tid til grundig information, så vi er glade for, at du oplever det sådan.

Man føler sig tryk

Man føler sig tryk , venlig tone i klinikken og deres dygtighed i alt hvad de laver

8 maggio 2025

Risposta di tandlægen.dk - Hundige Strandvej

Tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du oplever en tryg og professionel atmosfære i klinikken.

Bedste Tandtekniker Mette

Super service, dygtig personale. Min tandtekniker Mette er top professionel, jeg lider af tandlægeskræk men hun får mig altid til at slappe af og grine med hendes glad smil og sjove humor 😁
5 stjerner herfra ✨✨✨✨✨

5 maggio 2025

Kære Bolette,

Tak for din flotte anmeldelse. Det er skønt at høre, at du føler dig tryg og godt tilpas – og at humoren også får plads. Det lyder som en rigtig god oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Bliver modtaget af glade og positive…

Bliver modtaget af glade og positive ansatte. Og får en super behandling.

2 maggio 2025

Kære Kirsten,

Tak for din anmeldelse – det betyder meget, at du oplever både en positiv stemning og en god behandling hos os.

Sød og behagelig tandlæge

Sød og behagelig tandlæge , med stor forståelse for at man er bange.

God og tålmodighed og fortæller hele tiden hvad der skal foregår.

30 aprile 2025

Kære Helle,

Tusind tak for dine pæne ord. Det er vigtigt for os at skabe en rolig og tryg atmosfære, og vi er glade for, at det mærkes i din oplevelse.

Kære Inga,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Altid super imødekommende og…

Altid super imødekommende og professionelle. Selvom jeg er flyttet til Lyngby, har jeg fastholdt klinikken fordi jeg ved jeg altid får den bedste service.

25 aprile 2025

Kære Nikolai,

Tak fordi du fortsat vælger os, selv efter du er flyttet. Det glæder os, at du føler dig godt behandlet hver gang.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più