Banner for tandlægen.dk - Hundige Strandvej

tandlægen.dk - Hundige Strandvej Recensioni

TrustScore 5 su 5

Hundige Strandvej 182, 2670 Greve, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

HUNDIGE STRANDVEJ Fik fjernet 2 visdoms tænder. Som en med ekstrem tandlæge skræk må jeg bare tage hatten af for klinikken som helhed. Der bliver simpelthen bare taget så godt hensyn, og selve tandlæ... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg fik udført en reparation på en kindtand hvor emailen var revnet. Lasse Zurbrugg lagde en bedøvelse af tanden næsten uden smerter. Efterfølgende behandling blev forklaret hele tiden af Lasse.... Leggi di più

L'azienda ha risposto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3196 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Tandlægeskræk og 2 visdoms tænder

HUNDIGE STRANDVEJ
Fik fjernet 2 visdoms tænder. Som en med ekstrem tandlæge skræk må jeg bare tage hatten af for klinikken som helhed. Der bliver simpelthen bare taget så godt hensyn, og selve tandlæge arbejdet er også i top! 5 stjerner uden tvivl!

6 agosto 2026
Valutata 5 stelle su 5

Jeg fik udført en reparation på en…

Jeg fik udført en reparation på en kindtand hvor emailen var revnet.
Nu efterfølgende dage mærkes intet ved tanden.
Sjældent behagelig oplevelse.

3 agosto 2026

Kære Per,

Mange tak for den gode anmeldelse og for de rosende ord om Lasse. Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse.

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, dejlige mennesker, der på trods af at de borede i min tand/tænder (og jeg havde fravalgt bedøvelse), guidede mig igennem og med mesterligt håndværk fiksede mine tænder.

31 luglio 2026

Kære Carsten,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du havde en fantastisk oplevelse, samt fandt vores personale dejlige - det betyder meget.

Vi sætter stor pris på dine pæne ord om vores håndværk.

Valutata 5 stelle su 5

Utrolig professionelt behandling og…

Utrolig professionelt behandling og oplevelse- af mig som efterhånden med alderen får mere tandlæge skræk

28 luglio 2026

Kære Susanne,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du fik en utrolig professionel behandling og oplevelse - det betyder meget for os at høre.

Valutata 5 stelle su 5

En fornøjelse at gå til tandlægen

En fornøjelse at gå til tandlægen hos Louise & Naja samt Lasse.
Tak for jeres venlighed og gode humør

21 luglio 2026

Kære Kevin,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på din ros til vores tandplejere og tandlæge.

Det betyder meget for os, at du finder dem både venlige og med godt humør.

Altid en god oplevelse

19 giugno 2026

Kære Tanni,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du altid har en god oplevelse hos os.

Valutata 5 stelle su 5

Får altid en god og venlig behandling

Får altid en god og venlig behandling. Og altid med respekt for at det bliver i mit tempo. Der tages de hensyn jeg har brug for, i form af små pauser hvis behovet er der.

21 aprile 2026

Kære Trine,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi finder det dejligt at høre, at du altid får en god og venlig behandling, samt altid bliver mødt med respekt og forståelse.

Det betyder meget for os at høre.

Valutata 5 stelle su 5

Kompetent behandling og god service

Kære alle. Det er altid en god oplevelse at komme hos jer lige fra den yderst servicemindede modtagelse af personalet i receptionen til en yderst behagelig og kompetent behandling af Louise. Tusind tak for det. God sommer. Kh. Ebbe

17 giugno 2026

Kære Ebbe,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at det som altid var en god oplevelse, hvor du mærkede en yderst serviceminded modtagelse af vores personale.

Din flotte ros til vores tandplejer betyder meget.

Rigtig god dag og god sommer.

Som sædvanlig god behandling

Som sædvanlig god behandling

17 giugno 2026

Kære Lars,

Mange tak for din anmeldelse.

Det betyder meget for os, at det som sædvanlig var en god behandling.

Valutata 5 stelle su 5

Kom fra “tandlægen i Langgade” Valby…

Kom fra “tandlægen i Langgade” Valby Langgade nr. 135 som havde formået ikke at behandle mig, blot udskrive penecillin i årevis, til Tandlægen.dk - Hundige Strandvejen og sikke en forandring! Virkelig dygtige, meget kompetente, top professionelle, hjælpsomme og rigtig, rigtig søde og rare, alle sammen.
Kæmpe tak, særligt til Lasse 🙏🏼- og Louise.
Kæmpe anbefaling her fra!

11 giugno 2026

Kære Pernille,

Tusind tak for din anmeldelse.

Din flotte ros til os og vores personale betyder meget for os.

Vi sætter stor pris på din tak til vores tandlæge og tandplejer, samt at du vil give din kæmpe anbefaling til os.

Valutata 5 stelle su 5

Som sædvanlig en rigtig god oplevelse

Som sædvanlig en rigtig god oplevelse. Professionel behandling, venlig service og altid en tryg atmosfære!

5 giugno 2026

Kære Emma,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du havde en rigtig god oplevelse og en professionel behandling.

Din ros til vores service og trygge atmosfære betyder meget for os.

Blev behandlet af Naja

Blev behandlet af Naja. Hun er så sød, dygtig og nærværende.? Jeg følte mig i trygge og sikre hænder hele tiden. Kom fra en anden tandlæge, men er rigtig glad for, at jeg skiftede over til tandlægen på Hundige Strandvej, for her fik jeg en grundig og effektiv behandling, kvaliteten var meget højere her. Tak for at det blev en god oplevelse

3 giugno 2026

Kære Krisi,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på din ros til vores tandplejer.

Det er dejligt at høre, at du er rigtig glad for at være hos os, samt at du får en grundig og effektiv behandling, hvor du mærker kvaliteten højt.

Valutata 5 stelle su 5

Altså jeg vil bare sige det er Greve…

Altså jeg vil bare sige det er Greve Kommune bedste tandlæge ingen problemer bedste service bedste tandbehandling ingen problemer … 👑

26 maggio 2026

Kære Muhlis,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du finder os den bedste tandlæge i Greve Kommune med den bedste service og tandbehandling - det betyder rigtig meget for os.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse
3 huller ingen bedøvelse 👍👍👍

26 maggio 2026

Kære Ole,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du havde en rigtig god oplevelse - det sætter vi stor pris på at høre.

Super professionelle

Super professionelle, jeg har tandlæge skræk, og følte mig tryg, under hele forløbet.

19 maggio 2026

Kære Tina,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du fandt os super professionelle, samt at du følte dig tryg også på trods af din tandlægeskræk - det betyder meget for os at høre.

Super service og behandling

Super service og behandling. Man bliver altid mødt med et dejligt smil.

19 maggio 2026

Kære John,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du både fik en super service og behandling - det betyder meget.

Vi glæder os over, at du altid bliver mødt med et dejligt smil.

God tandlæge

Altid søde mennesker når man kommer og altid god behandling

12 maggio 2026

Kære Brit,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på at høre, at du altid finder os søde, samt altid får en god behandling - det betyder meget for os.

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig behagelig klinik med dygtig…

Rigtig behagelig klinik med dygtig personale

4 maggio 2026

Kære Kim,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du fandt vores klinik rigtig behagelig, samt vores personale dygtige - det betyder meget.

Valutata 5 stelle su 5

Her får man kompetent og omsorgsfuld…

Her får man kompetent og omsorgsfuld behandling, uanset om det er hos tandplejer eller tandlæge. Jeg er kommet her gennem 20 år og har altid været fuld tilfreds, og de får min bedste anbefaling.

1 maggio 2026

Kære Hanne,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du fik en kompetent og omsorgsfuld behandling.

Det betyder meget for os, at du er kommet her gennem 20 år og altid har været fuldt ud tilfreds.

Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più