Banner for tandlægen.dk - Brøndby

tandlægen.dk - Brøndby Recensioni

TrustScore 5 su 5

Turpinsvej 2, 2605 Brøndby, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Ved et besøg hos Mette får man altid en hjerteligt velkomst. Mette starter med en grundig undersøgelse og gode råd. Hun udfører den perfekte rensning af tænder uden at det gør alt for undt. Hun a... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

En rar og venlig atmosfære. Fik en omhyggelig og kompetent behandling i rolige omgivelser, hvor der blev taget hensyn til mine skavanker hvilket gjorde mig tryg. Undervejs fik jeg brugbare inform... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde en krone som løsnede sig lige da min egen tandlæge var gået på ferie, så jeg kontaktede klinikken og fik en tid få dage senere. Med hjælp fra Tandlægen i Brøndby fik jeg kronen limet på... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Jeg har haft tandlæge her siden midt i 90'erne og haft samme tandlæge i mange mange år. Nye tider og ny tandlæge Var først hos tandplejer Julie og hun var så uhyggelig og nænsom, en ren fornøj... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3019 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Erfaring med tandlægepraksis under…

Erfaring med tandlægepraksis under Marie Winding
Turpinsvej 2.

Mit besøg hos denne tandlægepraksis har desværre været præget af en oplevelse af manglende kundeservice og utilstrækkelig kommunikation.

Ved den første kontakt oplevede jeg en kølig og bedrevidende tone fra receptionen, hvilket ikke gav en imødekommende start. Under selve behandlingen blev der taget en række røntgenbilleder, og tandlægen iværksatte en behandling uden forudgående grundig dialog om behandlingsplanen og de økonomiske konsekvenser. En midlertidig fyldning blev lagt, men efter kort tid forsvandt den, hvilket skabte bekymring for tandens tilstand.

Ved opfølgende kontakt til klinikken blev jeg i første omgang afvist, men efter yderligere dialog blev jeg tilbudt en hurtigere tid. Selve den efterfølgende behandling var ikke behagelig, og igen blev der taget mange røntgenbilleder. Prisen på behandlingen blev fastsat til 7.500 kr., som skulle betales umiddelbart efter behandlingen, uden mulighed for fleksibilitet i betalingen.

Efter betalingen blev jeg senere kontaktet af klinikken, da jeg havde betalt 700 kr. for meget. Jeg blev bedt om at oplyse mit kontonummer for tilbagebetaling, hvilket jeg gjorde, men to uger senere havde jeg stadig ikke modtaget beløbet.

Samlet set var oplevelsen præget af manglende kommunikation, begrænset gennemsigtighed i behandlingsforløbet samt en rigid betalingspolitik, hvilket ikke bidrog til en positiv kundeoplevelse.

23 gennaio 2025

Hej,

Vi er kede af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse. Vi vil dog gerne præcisere, at din oplevelse har fundet sted hos en anden klinik, som deler reception og entre med os. Vi kan derfor ikke kommentere direkte på din behandling eller de forhold, du beskriver, da de ikke vedrører vores klinik.

Vi opfordrer dig til at kontakte den klinik, hvor behandlingen fandt sted, hvis du har yderligere spørgsmål til behandlingsforløbet.

Valutata 1 stelle su 5

absolut sidste gang ..

absolut sidste gang ..
kommer over og får eftersyn på en tand med smerter,, der bliver lagt fyldning på en, men smerterne var der stadig, kommer tilbage hos en anden tandlæge samme sted, og får at vide det er den næste tand den er galt med og ikke den der fik ny fyldning , problemet er der stadig, men nu kom der endnu en ekstra regning på eftersyn ( på noget der ikke er lavet ) og en på kontrol og endnu et røntgen i indbakken , og det uden nogen som helst helbredelse af den skadede tand, det koster dyrt her hvis man også skal betale for de fejl der bliver lavet undervejs , det er absolut sidste gang jeg kommer i den pengeautomat af en tandlæge klinik ca 2300,- kr for ingenting, så er det sku også betalt i brøndby...
opdatering :
kom til en ny tandlæge og fik ordnet det som jeg havde betalt for en gang i Brøndby endda til det halve af deres røver pris for ingenting

28 gennaio 2025

Kære Anders,

Tak for din tilbagemelding. Vi er desværre ikke enige i din udlægning af sagen. Du er velkommen til at kontakte klinikken på tlf.: 36 75 48 75, så vil vi gerne give en uddybende forklaring på den behandling, du modtog.

God dag.

Bedste tandlægeoplevelse nogensinde!

Bedste tandlægeoplevelse nogensinde!

Tandlæge Per er virkelig dygtig og professionel. Han har en rolig og venlig tilgang, der får én til at føle sig tryg under hele behandlingen. Per er omhyggelig med detaljer og tager sig tid til at forklare alting klart og tydeligt. Jeg er meget tilfreds med hans arbejde og kan varmt anbefale ham.

24 luglio 2024

Kære Vibeke,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft den bedste tandlægeoplevelse hos vores dygtige tandlæge. Vi bestræber os altid på at tilbyde den bedste mulige tandpleje i et venligt og trygt miljø, og det glæder os derfor at læse dine rosende ord.

Valutata 5 stelle su 5

Fremragende oplevelse hos tandlæge Per!

Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos tandlæge Per. Hans professionelle tilgang og dygtighed gør hver behandling behagelig og effektiv. Per tager sig tid til at forklare procedurerne og sikrer, at man føler sig tryg og velinformeret. Jeg kan varmt anbefale ham til alle, der søger en kompetent og venlig tandlæge.

27 luglio 2024

Kære Piotr,

Tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord og varme anbefaling af vores dygtige tandlæge. Det er dejligt at høre, at du føler dig tryg og velinformeret under din behandling hos Per.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har haft Per G som tandlæge de…

Jeg har haft Per G som tandlæge de sidste 9 år og
har ALTID fået en supergod behandling ,altid tid til en
Evt akut tid og en absolut fair pris .
Han er virkelig kompetent og dygtig , altid en god vurdering af hvad der er godt og nødvendigt .
Virkelig sød og empatisk tandlæge som forhåbentlig
Ikke går på pension foreløbigt .

Kan kun anbefale ham med stor tilfredshed

23 luglio 2024

Kære Per,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi sætter stor pris på din loyalitet og rosende ord til vores tandlæge. Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più