Banner for tandlægen.dk - Brøndby

tandlægen.dk - Brøndby Recensioni

TrustScore 5 su 5

Turpinsvej 2, 2605 Brøndby, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Ved et besøg hos Mette får man altid en hjerteligt velkomst. Mette starter med en grundig undersøgelse og gode råd. Hun udfører den perfekte rensning af tænder uden at det gør alt for undt. Hun a... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde en krone som løsnede sig lige da min egen tandlæge var gået på ferie, så jeg kontaktede klinikken og fik en tid få dage senere. Med hjælp fra Tandlægen i Brøndby fik jeg kronen limet på... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

En rar og venlig atmosfære. Fik en omhyggelig og kompetent behandling i rolige omgivelser, hvor der blev taget hensyn til mine skavanker hvilket gjorde mig tryg. Undervejs fik jeg brugbare inform... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Jeg har haft tandlæge her siden midt i 90'erne og haft samme tandlæge i mange mange år. Nye tider og ny tandlæge Var først hos tandplejer Julie og hun var så uhyggelig og nænsom, en ren fornøj... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3013 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Altid parat når der er problemer med tænderne

Ny tandlæge 👍 der tog imod mig med åbne arme. Positiv oplevelse ved mine 2 første besøg og jeg er ikke i tvivl om at det fortsætter.

4 dicembre 2025

Kære Helle,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du blev taget imod med åbne arme, samt havde en positiv oplevelse ved dine 2 første besøg.

Vi sætter pris på, at du ikke er i tvivl om at forsætte.

Jeg er kommet hos tandlægen.dk-Brøndby

Jeg er kommet hos tandlægen.dk-Brøndby
i RIGTIG RIGTIG mange år , og altid blevet
GODT behandlet. Har lige været der og fået
en som sædvanlig GOD BEHANDLING. 😘
MANGE TAK FOR DET.
GOD JUL OG GODT NYTÅR.
Hilsen fra Bjørn.

1 dicembre 2025

Kære Bjørn,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du er kommet her i rigtig rigtig mange år, og altid er blevet godt behandlet.

Vi er glade for, at din behandling som sædvanlig var god.

Rigtig god jul, godt nytår og god dag til dig.

Simpelthen den bedste tandlæge

Simpelthen den bedste tandlæge, har været patient hos dem nok 15 år tror jeg, de hjælpsomme med alt

Stort 5 stjerner fra mig

1 dicembre 2025

Kære Marlene,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du har den bedste tandlæge, samt har været patient hos os i 15 år.

Vi er glade for, at du finder os hjælpsomme med alt, og havde lyst til at give os 5 store stjerner.

Virkelig god tandlæge.

Virkelig god tandlæge.

Skaber tryghed for patienterne, og priserne er rimelige.

Jeg kan virkelig anbefale denne tandlæge til andre.

27 novembre 2025

Kære Catarina,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du finder vores tandlæge virkelig god, samt tryghedsskabende for vores patienter.

Yderst tilfreds i over 40 årene

Jeg har kommet hos tandlægerne i over 40 år og altid fået den beste behandling selv om jeg ikke er glad for tandlæger går der ikke længe før man føler sig tryg ved den behandling man får

Kære Peter,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du er kommet hos os i over 40 år og altid har fået den bedste behandling.

Vi sætter pris på, at du føler dig tryg ved den behandling du får, også på trods af din tandlægeskræk.

Altid høj faglighed

Altid høj faglighed og yderst behagelig/service-minded personale... en rigtig god tandlægevirksomhed.

Kære Dan,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du altid mærker høj faglighed og yderst behagelig og serviceminded personale.

Vi sætter pris på, at du finder os rigtig gode.

Valutata 5 stelle su 5

Søde og rare mennesker der kan sit…

Søde og rare mennesker der kan sit kram.kan kun anbefales😁

Kære Jan,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du finder os søde og rare, samt mærker at vi har vores kram.

Valutata 5 stelle su 5

Det er altid en fornøjelse at besøge…

Det er altid en fornøjelse at besøge Per Guldbæk. Han har en fortræffelig facon overfor sine patienter. God til at lytte og komme med rigtige løsninger.

Kære Lars,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at det altid er en fornøjelse at besøge vores tandlæge.

Vi er glade for, at føler han har en fortræffelig facon overfor sine patienter, samt er god til at lytte og komme med rigtige løsninger.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har været patient hos Tandlæge Per…

Jeg har været patient hos Tandlæge Per Guldbæk i Brøndby i flere år, og jeg kan kun give mine bedste anbefalinger. Per er både grundig og professionel, og han formår altid at skabe en rolig og tryg atmosfære – selv ved større behandlinger. Man mærker tydeligt, at han har stor erfaring og virkelig går op i, at patienten føler sig godt tilpas.
Klinikken er moderne og indbydende, og personalet er venlige og imødekommende. Jeg oplever altid, at der bliver taget sig tid til at forklare behandlingen og svare på spørgsmål, hvilket giver en stor tryghed.
Hvis man søger en tandlæge i Brøndby, hvor kvalitet, omsorg og professionalisme går hånd i hånd, så er tandlægen.dk Brøndby et oplagt valg.

24 novembre 2025

Kære Palle,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du finder vores tandlæge både grundig og professionel, samt mærker en rolig og tryg atmosfære.

Vi er glade for, at du føler dig godt tilpas, samt finder vores klinik moderne og indbydende, og vores personale venlige og imødekommende.

Det er dejligt at høre, at du altid oplever, at der bliver taget tid til at forklare behandlingen, samt svare på spørgsmål.

Det betyder meget, at du mærker stor tryghed, samt de mange pæne ord om vores klinik.

Valutata 5 stelle su 5

Så sødt personale og så omhyggelige og…

Så sødt personale og så omhyggelige og informative under behandlingen. Klar anbefaling

17 novembre 2025

Kære Tina,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du fandt vores personale sødt og så omhyggelige og informative under din behandling.

Bedste anbefaling

Jeg er i dag 54 år, og har haft Per Guldbæk siden jeg gik ud af 9. klasse - altså i 38 år. Jeg kommer 2 gange årligt, og har aldrig haft en dårlig oplevelse med Per eller personalet. Per er altid frisk på en god snak. Klinikken fremstår meget pæn og ren. Jeg har stor tillid til Per og giver min bedste anbefaling til Per og klinikken.

17 novembre 2025

Kære Brian,

Tusind tak for din anmeldelse og loyalitet gennem 38 år.

Det glæder os, at du aldrig har haft en dårlig oplevelse med vores tandlæge eller personalet.

Vi er glade for, at du finder vores klinik meget pæn og ren.

Det betyder meget, at du har stor tillid til vores tandlæge.

Vi sætter stor pris på din bedste anbefaling til vores tandlæge og klinikken.

Den bedste tandlæge i over 30 år

Jeg har været patient her i over 30 år, og jeg kan ærligt sige, at jeg altid har fået en professionel, imødekommende og varm behandling. Hele teamet udstråler stor faglighed og ægte omsorg, og jeg har altid følt mig i trygge hænder – uanset om det gælder behandling, kontrol eller rådgivning.
Der bliver taget god tid til at forklare mulighederne, og jeg har altid fået de bedste råd og den mest ærlige vejledning. Det betyder meget at have en tandlæge, man kan stole fuldt ud på, og det kan jeg her.
Kan varmt anbefales!

18 novembre 2025

Kære Bilal,

Tusind tak for din anmeldelse og loyalitet i over 30 år.

Vi glæder os over, at du altid får en professionel, imødekommende og varm behandling.

Det er dejligt at høre, at du mærker stor faglighed og ægte omsorg fra vores personale, samt altid føler dig i trygge hænder, uanset behandling, kontrol eller rådgivning.

Det betyder meget, at du altid får de bedste råd og den mest ærlige vejledning.

Valutata 5 stelle su 5

Behagelig at komme hos jer

Behagelig at komme hos jer, Per, også Lene i receptionen, tak for jer 🥰

18 novembre 2025

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du fandt det behageligt at komme hos os.

Vi sætter pris på din tak til vores tandlæge og receptionist.

Fantastisk tandlæge

Jeg har været kunde hos Mette og Per i mange år, og oplevelsen har været gennemgående tryg og yderst professionel. De arbejder omhyggeligt, forklarer altid tingene på en klar og forståelig måde og sikrer, at man føler sig godt taget hånd om fra start til slut. Behandlingerne er grundige, og der er en konsekvent høj faglig standard i alt, hvad de foretager sig.

14 novembre 2025

Kære Bo,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du er kommet hos vores tandplejer og tandlæge i mange år, og får en gennemgående tryg og yderst professionel oplevelse hos dem.

Vi er glade for at du finder dem, omhyggelige, informerende, forstående og tager godt hånd om dig fra start til slut.

Det betyder meget, at du finder dine behandlinger grundige og med høj faglig standard.

Valutata 5 stelle su 5

Skånsomt grundig og omhyggelig samt…

Skånsomt grundig og omhyggelig samt fornuftig serviceminded dialog

12 novembre 2025

Kære John,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du fik en skånsom, grundig og omhyggelig behandling, samt du oplevede en fornuftig og serviceminded dialog - det betyder meget.

God og tryg behandling.

God og tryg behandling.

6 novembre 2025

Kære Ole,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du fik en god og tryg behandling.

Valutata 5 stelle su 5

Dejlig oplysende før under og efter

Dejlig oplysende før under og efter. Jeg vil ikke sige at det ikke var uden smerter. Det er det normalt. Dygtig tandlæge som altid.

Skrevet af Leif Sørensen, som var hos Jer i torsdags den 13. november 2025

13 novembre 2025

Kære Leif,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du fik en dejlig oplysning både før, under og efter din behandling.

Vi sætter stor pris på, at du altid finder vores tandlæge dygtig.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er kommet hos Per i mange år

Jeg er kommet hos Per i mange år , har 100 % tillid til ham. Han er rar tillidsfuld

10 novembre 2025

Kære Hanne,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du er kommet hos vores tandlæge i mange år og er 100% tilfreds.

Vi er glade for, at du finder ham rar og tillidsfuld.

Valutata 5 stelle su 5

Alle er fantastiske super rare og altid…

Alle er fantastiske super rare og altid glade så i får 10 Willys Jeep fra Ulla og Claus “ Per ved hvad det Willys jeep betyder god jul Ulla og Claus 🦷🦷

10 novembre 2025

Kære Claus,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du fandt os alle fantastiske, super rare og altid glade.

Vi er glade for vores 10 Willys Jeep.

Camilla altid fantastisk

Camilla altid fantastisk, glad og meget kompetent. Glæder mig altid til besøg
👌🙏🏼😘

3 novembre 2025

Kære Lolly,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du altid finder vores tandlæge fantastisk, glad og meget kompetent.

Det betyder meget, at du altid glæder dig til dit besøg.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più