Banner for tandlægen.dk - Brøndby

tandlægen.dk - Brøndby Recensioni

TrustScore 5 su 5

Turpinsvej 2, 2605 Brøndby, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

En rar og venlig atmosfære. Fik en omhyggelig og kompetent behandling i rolige omgivelser, hvor der blev taget hensyn til mine skavanker hvilket gjorde mig tryg. Undervejs fik jeg brugbare inform... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det er umiddelbart den dyreste, mest smertefulde ting som jeg klart ville gøre igen - uden at blinke med øjnene. Fantastisk personale - og jeg fandt Holger OG Helga! 10/10 - Would go again! (Man... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har været patient hos Tandlæge Per Guldbæk i Brøndby i flere år, og jeg kan kun give mine bedste anbefalinger. Per er både grundig og professionel, og han formår altid at skabe en rolig og tryg... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3389 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

En rar og venlig atmosfære

En rar og venlig atmosfære.
Undervejs fik jeg brugbare informationer.
Jeg følte mig godt tilpas i Julies hænder og kommer igen.

27 maggio 2026

Kære Lisbeth,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du blev mødt af en rar og venlig atmosfære.

Vi sætter pris på at høre, at du fik en omhyggelig og kompetent behandling af vores tandplejer.

Det betyder meget for os, at du var tryg, samt følte dig godt tilpas i vores tandplejers hænder.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastic experience from start to…

Fantastic experience from start to finish. Camilla Lyhne is an exceptional dentist - professional, knowledgeable, and very caring. She explained everything clearly and made me feel comfortable throughout the treatment. The whole team was friendly and welcoming, and I couldn't be happier with the care I received. Highly recommend ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Roxana

12 giugno 2026

Dear Roxana,

Thank you very much for your review.

We are happy to hear that you had a fantastic experience from start to finish.

Your kind words about our dentist mean a lot to us.

We really appreciate your recommendation.

Have a nice day.

Best regards

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig god betjening i receptionen

Rigtig god betjening i receptionen. Fantastisk sød tandlæge og assistenter. Er nu 1 tand mindre, og to fyldninger. Alt gået godt. Kh. Birte

1 giugno 2026

Kære Gert,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi glæder os over, at du oplevede en rigtig god betjening samt finder vores tandlæge og klinikassistenter både fantastiske og søde.

Vi sætter stor pris på at høre, at alt gik godt.

Valutata 5 stelle su 5

Fra sort tand til himmelvendte mundviger

Fantastisk personale - og jeg fandt Holger OG Helga!

10/10 - Would go again! (Mangler hunden og troldmanden)

28 maggio 2026

Kære Chris,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det betyder meget for os, at du klart vil besøge os igen.

Vi sætter stor pris på din ros til vores personale.

God behandling 😬

Venlig betjening og fin behandling 😃

19 maggio 2026

Kære Bjarne,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på dine rosende rod om både behandling og betjening.

Super god service og dygtige mennesker

Super god service og dygtige mennesker

15 maggio 2026

Kære Flemming,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du blev mødt af en super god service, samt fandt vores behandlere dygtige - det betyder meget.

Valutata 5 stelle su 5

Har kun positive ting at sige omk…

Har kun positive ting at sige omk tandlægerne . Venlig og forstående . Virkelig en go behandling 👍

25 marzo 2026

Kære Laila,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du kun har positive ord om vores tandlæge - det betyder meget.

Vi sætter stor pris på at høre, at du havde en virkelig god behandling.

Valutata 5 stelle su 5

Havde en rigtig god oplevelse hos…

Havde en rigtig god oplevelse hos Julie, som både var kompetent og sød. Kommer helt sikkert igen.

Kære Emma,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du havde en rigtig god oplevelse hos vores tandplejer, samt dine rosende ord.

Det glæder os, at du helt sikkert kommer igen.

Valutata 5 stelle su 5

Rigtig godt Tandlæge arbejde grundigt…

Rigtig godt Tandlæge arbejde grundigt og hurtigt udført af Tandlæge Camilla.

Kære Bjorn,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på, at du finder vores tandlæge rigtig god, grundig og hurtigt - det varmer at høre.

Jeg var tilfeds.

Jeg var tilfeds.

Kære Mai-Brit,

Mange tak for din anmeldelse.

Det varmer at høre, at du var tilfreds med din behandling.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har været tilknyttet tandlægen i 35…

Jeg har været tilknyttet tandlægen i 35 år og har altid været tilfreds med behandlingen og arbejdets udførelse. Stor kvalitet og professionalisme.
Venlig og imødekommende personale.
Hilsen Torben

15 aprile 2026

Kære Torben,

Tusind tak for din anmeldelse og loyalitet.

Vi er glade for, at du altid er tilfreds med både behandling og udførsel - det betyder meget.

Dine rosende ord sætter vi stor pris på.

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig dygtige og imødekommende…

Virkelig dygtige og imødekommende tandlæger, som er ærlige og ikke blot prøver at hive penge ud af dig!

15 aprile 2026

Kære Sarah,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi sætter pris på dine varme ord om vores tandlæger - de betyder meget.

Kan varmt anbefales

Har gået her de sidste 30 år og har altid fået en rigtig god behandling. Per og Mette som har behandlet mine tænder, er utroligt dygtige og selvom jeg altid er nervøs når jeg skal til tandlægen, så har det altid været en god oplevelse. Deres priser er også helt ok.

10 aprile 2026

Kære Jesper,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du er kommet her i mange år og altid får en rigtig god behandling.

Vi sætter stor pris på dine rosende ord om vores behandlere - de betyder meget.

Valutata 5 stelle su 5

Har kommet i klinikken gennem 40 år …

Har kommet i klinikken gennem 40 år Har altid fået en god behandling
Per Guldbæk og Mette er fantastiske de gør et godt stykke arbejde

8 aprile 2026

Kære Ketty,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du er kommet her gennem 40 år og altid har fået en god behandling.

Vi sætter stor pris på din fine ros til vores tandlæge og tandplejer.

Valutata 4 stelle su 5

God og grundig behandling.

Undersøgelsen af tænder og mund var grundig. Jeg oplevede, at jeg fik en god behandling. Prisen var også ok.

7 aprile 2026

Hej,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du havde en god behandling og oplevelse hos os.

Den bedste tandpleje

Jeg er helt og fuldt tilfreds med mit besøg hos tandlæge Per Guldbæk, han formår at give tryghed og tillid ved alt hvad han gør.
Både Per og tandplejer Mette har fået min tandlægeskræk til at forsvinde.

30 marzo 2026

Kære Iben,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du var fuldt tilfreds med dit besøg hos vores tandlæge, samt blev mødt med tryghed og tillid.

Vi sætter stor pris på at høre, at vores tandlæge og tandplejer har fået din tandlægeskræk til at forsvinde.

Valutata 5 stelle su 5

Havde knækket en tand og skulle på…

Havde knækket en tand og skulle på ferie 2 dage efter. Kontaktede tandlægen og fik en tid samme dag, hvor det blev midlertidigt ordnet.
Hurtig og effektiv. Stor ros.

25 marzo 2026

Kære Niels Erik,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du kunne komme til samme dag, som vi kunne finde en midlertidig løsning til dit problem.

Dine rosende ord sætter vi stor pris på.

Grundig og tålmodig behandling

Effektivt, venligt, tålmodigt og dygtigt!!

24 marzo 2026

Kære Maria,

Tusind tak for din anmeldelse.

Dine mange flotte ord om både behandling og personale betyder og varmer meget for os.

Valutata 5 stelle su 5

Kun de bedste og dygtigste er på denne…

Kun de bedste og dygtigste er på denne klinik. Hjertelig tak for en effektiv pleje, træffe diagnoser og udførte behandlinger bevarede tænder.
Utællelige antal stjerner til personale med et bred smil fra Elzbieta Jensen.

23 marzo 2026

Kære Elizbieta,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du synes det kun er de bedste og dygtigste der er på vores klinik.

Vi sætter stor pris på, at du vil give utallige stjerner til vores personale.

Valutata 4 stelle su 5

Altid en god oplevelse

Altid en god oplevelse. De nurser om een, giver tid til en "pause", så du ikke er ødelagt efter behandlingen.

17 marzo 2026

Kære Søren,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du altid får en god oplevelse hos os, samt at du føler vi giver dig god tid - det betyder meget.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più