Banner for tandlægen.dk - Brøndby

tandlægen.dk - Brøndby Recensioni

TrustScore 5 su 5

Turpinsvej 2, 2605 Brøndby, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Ved et besøg hos Mette får man altid en hjerteligt velkomst. Mette starter med en grundig undersøgelse og gode råd. Hun udfører den perfekte rensning af tænder uden at det gør alt for undt. Hun a... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde en krone som løsnede sig lige da min egen tandlæge var gået på ferie, så jeg kontaktede klinikken og fik en tid få dage senere. Med hjælp fra Tandlægen i Brøndby fik jeg kronen limet på... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

En rar og venlig atmosfære. Fik en omhyggelig og kompetent behandling i rolige omgivelser, hvor der blev taget hensyn til mine skavanker hvilket gjorde mig tryg. Undervejs fik jeg brugbare inform... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Jeg har haft tandlæge her siden midt i 90'erne og haft samme tandlæge i mange mange år. Nye tider og ny tandlæge Var først hos tandplejer Julie og hun var så uhyggelig og nænsom, en ren fornøj... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

3375 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Havde knækket en tand og skulle på…

Havde knækket en tand og skulle på ferie 2 dage efter. Kontaktede tandlægen og fik en tid samme dag, hvor det blev midlertidigt ordnet.
Hurtig og effektiv. Stor ros.

25 marzo 2026

Kære Niels Erik,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du kunne komme til samme dag, som vi kunne finde en midlertidig løsning til dit problem.

Dine rosende ord sætter vi stor pris på.

Grundig og tålmodig behandling

Effektivt, venligt, tålmodigt og dygtigt!!

24 marzo 2026

Kære Maria,

Tusind tak for din anmeldelse.

Dine mange flotte ord om både behandling og personale betyder og varmer meget for os.

Valutata 5 stelle su 5

Kun de bedste og dygtigste er på denne…

Kun de bedste og dygtigste er på denne klinik. Hjertelig tak for en effektiv pleje, træffe diagnoser og udførte behandlinger bevarede tænder.
Utællelige antal stjerner til personale med et bred smil fra Elzbieta Jensen.

23 marzo 2026

Kære Elizbieta,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du synes det kun er de bedste og dygtigste der er på vores klinik.

Vi sætter stor pris på, at du vil give utallige stjerner til vores personale.

Altid en god oplevelse

Altid en god oplevelse. De nurser om een, giver tid til en "pause", så du ikke er ødelagt efter behandlingen.

17 marzo 2026

Kære Søren,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du altid får en god oplevelse hos os, samt at du føler vi giver dig god tid - det betyder meget.

Topkvalificeret tandlæge til tiden

Tandlæge til tiden, topkvalificeret, omhyggelig, vidende og grundig på en venlig måde. Jeg kommer fra Amager og rejser gerne dertil på grund af ovenstående

23 febbraio 2026

Kære Susanne,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på dine flotte ord om vores tandlæge.

Det betyder meget for os, at du har lyst til at tage vejen, for at komme til tandlægen hos os.

Valutata 1 stelle su 5

Klart ikke anbefales!

Klart ikke anbefales!
Og de sletter sågar min første anmeldelse?!
Men vi prøver igen !
Kom op til et tjek sidste år og fik at vide jeg havde et hul i en kindtand,
Jeg har ikke kunne mærke jeg havde et hul skal det lige siges .
Men fik så behandlet tanden hos dem , hvorefter jeg ikke kunne tygge i den side efterfølgende,
Det brokker jeg mig så over og kvinden siger så det må være plasten og sætter derfor midlertidigt plast på istedet og siger det holder 6 måneder og det kan godt tage nogle måneder før det bliver normalt igen ,
Blev så aldrig normalt men fordi jeg ikke er synderligt glad for at gå til tandlægen så venter jeg yderligere og håber det går over som de siger !
Men istedet ryger plastikken så af istedet og jeg har smerter og går så op igen , hvorefter de så skifter det atter en gang og tager fuld betaling for det , hvilket jeg jo syntes er fuldkommen latterligt og en af grundene til jeg absolut ikke vil anbefale dem,
Jeg har så også ovenikøbet fået taget røntgen af mine tænder som de så ikke informerer om koster 250 kroner stykket!
Jeg kunne forsætte med Skræk historier men det venter jeg med da jeg nu efterlyser flere med samme problem på facebook mv

Så er du en der har oplevet det samme eller andet så gå ind på facebook og skriv Mathias inde på vores Brøndby

4 gennaio 2026

Kære Mathias,

Vi er kede af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse.

Vi vil gerne præcisere, at den del af behandlingen som du kritiserer er sket hos en anden klinik, som vi deler reception og entre med.

Du er meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 36 75 48 75, så vi kan indgå en dialog og gennemgå din oplevelse.

God dag.

Faglige og personlige kompetencer

Som altid gennem 35 til 40 år
Personlige og faglige kompetencer helt i top

2 febbraio 2026

Hej,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du er kommet her i så mange år, og altid bliver mødt af personlige og faglige kompetencer der er helt i top - det betyder meget.

Tandplejer Taniya er verdensklasse

Hos Tandplejer Taniya er man i virkelig gode hænder. Altid en fornøjelse og kan varmt anbefales

30 gennaio 2026

Kære Casper,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på at høre, at du var i virkelig gode hænder hos vores tandplejer, samt at det altid er en fornøjelse.

Din anbefaling betyder meget.

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig dygtige mennesker der forstår…

Virkelig dygtige mennesker der forstår sig på faget og giver en god rådgivning. Kan varmt anbefales!

26 gennaio 2026

Kære Peter,

Mange tak for din anmeldelse.

Din store ros betyder utrolig meget.

Vi sætter stor pris på din varme anbefaling.

Valutata 5 stelle su 5

Altid professionel og god behandling

Altid professionel og god behandling, og ikke mindst super venlig og imødekomne personale

23 gennaio 2026

Kære Søren,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du altid får en professionel og god behandling.

De flotte ord om vores super venlige og imødekommende personale betyder meget.

Tandbehandling

God, venlig og professionel betjening

21 gennaio 2026

Kære Bent,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du fik en god, venlig og professionel betjening hos os.

Valutata 4 stelle su 5

Jeg har haft tandlæge her siden midt i…

Nye tider og ny tandlæge

Var først hos tandplejer Julie og hun var så uhyggelig og nænsom, en ren fornøjelse. Der skulle repereres en fyldning ( som min tidligere tandlæge ikke ville lave), som blev lavet af tandlæge Camilla, med hjælp af klinikassistent Michelle. Igen en rigtig god oplevelse.
Også Lene i receptionen skal også have ros for sin venlighed

21 gennaio 2026

Kære Jannie,

Mange tak for din anmeldelse og din loyalitet.

Det glæder os, at du fandt vores tandplejer hyggelig, nænsom og en ren fornøjelse.

Vi sætter pris på at høre, at vores tandlæge, receptionist og klinikassistent også var med til at gøre det til en rigtig god oplevelse.

Tandplejer Julie

Tandplejer Julie er altid sød hjælpsom og følger altid hun har tid til mig når jeg kommer
Synes altid det er tandlæger det bliver rost, og vil da også gerne rose Camilla

20 gennaio 2026

Kære Annette,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi sætter pris på, at du altid finder vores tandplejer sød, hjælpsom og altid har tid til dig.

Din ros til vores tandlæge betyder meget.

Grundige og tillid

Grundige, dygtige og tillidsskabende.
Jeg kan kun anbefale denne klinik.

16 gennaio 2026

Kære Henrik,

Tusind tak for din anmeldelse.

Dine pæne ord om vores personale betyder meget for os.

Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Valutata 5 stelle su 5

Altid venlig modtagelse og super…

Altid venlig modtagelse og super dygtige og kompetente tandlæger.

12 gennaio 2026

Kære Jorgen,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på at høre, at du altid bliver taget godt i mod i vores klinik, samt finder vores tandlæger super dygtige og kompetente - det betyder meget.

Suverænt

Super profi!!++++ blev behandlet akut 12/1/2026

13 gennaio 2026

Kære Michal,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du kunne få en hurtig tid og var meget tilfreds med din behandling - det betyder meget.

Behageligt besøg hos Tanja

Behageligt besøg hos Tanja. Meget tilfreds.

7 gennaio 2026

Kære Frank,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du havde et behagelig besøg hos vores tandplejer, samt gik derfra meget tilfreds.

Bedste tandlæge klinik

Bedste tandlæge klinik jeg har været på! Personalet er super søde og meget hjælpsomme. Var inde hos Per i dag, og han er et virkelig behageligt menneske. Man føler sig i gode hænder med det samme. Fortalte ham om min angst for at blive boret mm. Og han var meget forstående. Vi aftalte et stoptegn og han forklarede alt undervejs og talte meget roligt og behageligt. Kæmpe anbefaling herfra.

22 dicembre 2025

Kære Lana,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi sætter stor pris på, at vores klinik er den bedste - vi bestræber os netop på at både personalet og behandlingen er i top.

For os er det vigtigt, at vores patienter føler sig trygge og forstået hele vejen igennem - derfor betyder det meget, at du netop lægger vægt på dette.

Vi takker mange gange for din store anbefaling.

Altid et meget professionelt og trygt besøg hos Per Guldbæk

Adgang til at komme til min tandlæge er gjort meget besværligt efter der er kommet nye ejer.
Jeg har været kunde hos min tandlæge i rigtigt rigtig mange år, og nu må jeg ikke konsulenter ham, uden særlig tilladelse
Jeg ringede 3 gange - uden at blive ringet tilbage til- selvom det blev lovet. Fik at vide de heller vil miste kunder end lade mig blive behandlet af min tandlæge
De 5 stjerner er til min tandlæge , klinikken får kun 1 stjerne

8 dicembre 2025

Kære Gitte,

Vi beklager, hvis du oplever en mere besværlig adgang til tandlægen - det er bestemt ikke vores hensigt.

Selve tandbehandlingerne udføres altid af patientens tandlæge, mens de indledende undersøgelser varetages af vores erfarne tandplejere.

Hos os er alle patienter tilknyttet et fast behandlerteam bestående af både tandplejer og tandlæge, som i fællesskab vurderer undersøgelsen og udarbejder en samlet behandlingsplan for patienten. På den måde sikrer vi både høj faglig kvalitet og kontinuitet i behandlingen.

Vi beklager mange gange, at der ikke er blevet ringet tilbage til dig - i perioder oplever vi større travlhed, som desværre går ud over telefonen.

Du er meget velkommen til at kontakte os på mail: broendby@tandlaegen.dk, så vi kan indgå en dialog hvis der skulle være yderligere spørgsmål.

God dag.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più