Ved et besøg hos Mette får man altid en hjerteligt velkomst. Mette starter med en grundig undersøgelse og gode råd. Hun udfører den perfekte rensning af tænder uden at det gør alt for undt. Hun a... Leggi di più

Jeg havde en krone som løsnede sig lige da min egen tandlæge var gået på ferie, så jeg kontaktede klinikken og fik en tid få dage senere. Med hjælp fra Tandlægen i Brøndby fik jeg kronen limet på... Leggi di più
En rar og venlig atmosfære. Fik en omhyggelig og kompetent behandling i rolige omgivelser, hvor der blev taget hensyn til mine skavanker hvilket gjorde mig tryg. Undervejs fik jeg brugbare inform... Leggi di più
Jeg har haft tandlæge her siden midt i 90'erne og haft samme tandlæge i mange mange år. Nye tider og ny tandlæge Var først hos tandplejer Julie og hun var så uhyggelig og nænsom, en ren fornøj... Leggi di più
Turpinsvej 2, 2605, Brøndby, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Havde knækket en tand og skulle på ferie 2 dage efter. Kontaktede tandlægen og fik en tid samme dag, hvor det blev midlertidigt ordnet.
Hurtig og effektiv. Stor ros.

Risposta di tandlægen.dk - Brøndby
Effektivt, venligt, tålmodigt og dygtigt!!

Risposta di tandlægen.dk - Brøndby
Kun de bedste og dygtigste er på denne klinik. Hjertelig tak for en effektiv pleje, træffe diagnoser og udførte behandlinger bevarede tænder.
Utællelige antal stjerner til personale med et bred smil fra Elzbieta Jensen.

Risposta di tandlægen.dk - Brøndby
Altid en god oplevelse. De nurser om een, giver tid til en "pause", så du ikke er ødelagt efter behandlingen.

Risposta di tandlægen.dk - Brøndby
Tandlæge til tiden, topkvalificeret, omhyggelig, vidende og grundig på en venlig måde. Jeg kommer fra Amager og rejser gerne dertil på grund af ovenstående

Klart ikke anbefales!
Og de sletter sågar min første anmeldelse?!
Men vi prøver igen !
Kom op til et tjek sidste år og fik at vide jeg havde et hul i en kindtand,
Jeg har ikke kunne mærke jeg havde et hul skal det lige siges .
Men fik så behandlet tanden hos dem , hvorefter jeg ikke kunne tygge i den side efterfølgende,
Det brokker jeg mig så over og kvinden siger så det må være plasten og sætter derfor midlertidigt plast på istedet og siger det holder 6 måneder og det kan godt tage nogle måneder før det bliver normalt igen ,
Blev så aldrig normalt men fordi jeg ikke er synderligt glad for at gå til tandlægen så venter jeg yderligere og håber det går over som de siger !
Men istedet ryger plastikken så af istedet og jeg har smerter og går så op igen , hvorefter de så skifter det atter en gang og tager fuld betaling for det , hvilket jeg jo syntes er fuldkommen latterligt og en af grundene til jeg absolut ikke vil anbefale dem,
Jeg har så også ovenikøbet fået taget røntgen af mine tænder som de så ikke informerer om koster 250 kroner stykket!
Jeg kunne forsætte med Skræk historier men det venter jeg med da jeg nu efterlyser flere med samme problem på facebook mv
Så er du en der har oplevet det samme eller andet så gå ind på facebook og skriv Mathias inde på vores Brøndby

Som altid gennem 35 til 40 år
Personlige og faglige kompetencer helt i top

Risposta di tandlægen.dk - Brøndby
Hos Tandplejer Taniya er man i virkelig gode hænder. Altid en fornøjelse og kan varmt anbefales

Risposta di tandlægen.dk - Brøndby
Virkelig dygtige mennesker der forstår sig på faget og giver en god rådgivning. Kan varmt anbefales!

Risposta di tandlægen.dk - Brøndby
Altid professionel og god behandling, og ikke mindst super venlig og imødekomne personale

Risposta di tandlægen.dk - Brøndby
Nye tider og ny tandlæge
Var først hos tandplejer Julie og hun var så uhyggelig og nænsom, en ren fornøjelse. Der skulle repereres en fyldning ( som min tidligere tandlæge ikke ville lave), som blev lavet af tandlæge Camilla, med hjælp af klinikassistent Michelle. Igen en rigtig god oplevelse.
Også Lene i receptionen skal også have ros for sin venlighed

Risposta di tandlægen.dk - Brøndby
Tandplejer Julie er altid sød hjælpsom og følger altid hun har tid til mig når jeg kommer
Synes altid det er tandlæger det bliver rost, og vil da også gerne rose Camilla

Risposta di tandlægen.dk - Brøndby
Grundige, dygtige og tillidsskabende.
Jeg kan kun anbefale denne klinik.

Risposta di tandlægen.dk - Brøndby
Altid venlig modtagelse og super dygtige og kompetente tandlæger.

Risposta di tandlægen.dk - Brøndby
Behageligt besøg hos Tanja. Meget tilfreds.

Risposta di tandlægen.dk - Brøndby
Bedste tandlæge klinik jeg har været på! Personalet er super søde og meget hjælpsomme. Var inde hos Per i dag, og han er et virkelig behageligt menneske. Man føler sig i gode hænder med det samme. Fortalte ham om min angst for at blive boret mm. Og han var meget forstående. Vi aftalte et stoptegn og han forklarede alt undervejs og talte meget roligt og behageligt. Kæmpe anbefaling herfra.

Risposta di tandlægen.dk - Brøndby
Adgang til at komme til min tandlæge er gjort meget besværligt efter der er kommet nye ejer.
Jeg har været kunde hos min tandlæge i rigtigt rigtig mange år, og nu må jeg ikke konsulenter ham, uden særlig tilladelse
Jeg ringede 3 gange - uden at blive ringet tilbage til- selvom det blev lovet. Fik at vide de heller vil miste kunder end lade mig blive behandlet af min tandlæge
De 5 stjerner er til min tandlæge , klinikken får kun 1 stjerne