Valutata 3 stelle su 5

Ik heb hier een hengel set besteld. Op de website stond 1 werkdag lever tijd. Hiervan uitgaande de hengel besteld en uiteindelijk de hengel 2 weken later bezorgt gekregen. Dit was niet het groots... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Top service schepnet klem gebroken om een of andere reden ..netjes en profesioneel olgelost . Is Geen probleem van gemaakt een nieuwe gekregen .

Dettagli dell'azienda

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 3 stelle su 5

Slechte communicatie en de website klopt niet altijd

Ik heb hier een hengel set besteld.
Op de website stond 1 werkdag lever tijd.
Hiervan uitgaande de hengel besteld en uiteindelijk de hengel 2 weken later bezorgt gekregen. Dit was niet het grootste probleem.
De communicatie naar de klant vond ik heel slecht, even een berichtje dat de hengel veel later komt dan verwacht werdt niet gestuurd.
Nadat ik een vraag gesteld had kreeg ik te horen dat de hengel er niet was anders hadden ze hem wel opgestuurd.
Erg onprofessioneel

30 settembre 2025

Zeer slechte klantenservice

Vierkante loodjes ontvangen i.p.v. ronde welke de lijn doorsnijden. Meneer wil er niks vanaf weten. Kon wel vertellen dat de partij niet meer verkoopbaar was om die reden en dat het daardoor niet leverbaar was, ik was wel zo slim om dat eerst los te peuteren, we moeten ze op eigen kosten terugsturen. Dan had ik het maar moeten controleren zegt deze meneer. Wie?? Ik of hij?? Hij stuurde de rommel op. Ik lees het hieronder ook al: nooit bestellen!

14 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Ik bestelde een visnet via…

Ik bestelde een visnet via tackleshop.nl, maar bij levering bleek het product defect. Na contact met de klantenservice werd aangeboden om het om te ruilen, echter moest ik zelf opdraaien voor de verzendkosten. Jammer dat ik als klant (uit België) zelf moet betalen voor een fout die bij levering is ontstaan. De communicatie verliep op zich vlot, maar ik had een klantvriendelijkere oplossing verwacht.

3 novembre 2024
Valutata 4 stelle su 5

Ik kan alleen over mijn ervaring iets…

Ik kan alleen over mijn ervaring iets zeggen. Ik heb een hengel besteld en deze is snel en onbeschadigd binnengekomen. Ben tevreden met het product en levering. Ik geef 4 sterren omdat mijn bevestigingsmail in de spam zat en het ook even duurde (1 tot 2 dagen) voordat ik een track&trace kreeg. Al met al, echt wel prima gegaan.
Geen ervaring met retourneren of contact met leverancier.

3 giugno 2025
Valutata 5 stelle su 5

Zeer net bedrijf met goede service

Zeer net bedrijf met goede service. Reageren snel op vragen via de mail. En ze verzenden de bestelling op de dagen, zoals op de site aangegeven staat. Ik ben erg te spreken over de bestelling.

11 aprile 2025

Oplichters

Bizar slechte service en verzendtijd
Heb op 3-10-2024 een penhengel besteld en tot op heden nog niks ontvangen.
Bedrag van de hengel is afgeschreven maar product nogsteeds niet binnen, ook geen aankoop bevestiging gehad. Geprobeerd contact te leggen met de winkel maar ook dat is onmogelijk..
Wat een k u t winkel is dit... zal hier ook nooit meer wat bestellen

3 ottobre 2024

Zeer goede ervaring.

Ik lees hier verschillende reviews, wat me enigszins verbaasd.

Mijn ervaring was uitmuntend. Het product riant binnen de leverdatum in goede orde zoals omschreven ontvangen. Dat was nogal belangrijk gezien het feit dat ik een weekend ging vissen. Dikke plus dus.

Tijdens dat weekend brak de top van mij nieuwe hengel. Na het lezen van de garantievoorwaarden een mail met uitleg gestuurd.
Eerlijk gezegd had ik verwacht dat ze zich achter de voorwaarden zouden verschuilen omdat hengelbreuk nadrukkelijk in overleg vergoed wordt en een vlieghengel een relatief kwetsbare top heeft.
Maar de breuk was atypisch en ondanks dat ik best veel foute worpen had gemaakt brak de top min of meer spontaan met een kaarsrechte breuk zonder splinters. In meer dan dertig jaar met Carbon vissen nog nooit gezien.
Tackleshop vroeg om foto's, waren het met me eens, hebben het bij Greys voorgelegd en binnen twee weken was ik weer aan het vissen.

Zeer tevreden over mijn ervaring met deze shop.

9 settembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

Bestelling eindelijk ontvangen,order …

Bestelling eindelijk ontvangen,order …
Bestelling eindelijk ontvangen,order maar in een beschadigde doos. Alles was knullig verpakt. Zakvoer open gescheurd waar door de gehele bestelling stinkt en smerig is. Telefonisch zijn ze onbereikbaar op het nummer vermeld op de website. Emails worden niet beantwoord. Geprobeerd via een ander nummer van de holding te bellen in Vianen, geen respons. Krijg wel een mail van een ander commercieel bedrijf.
Maar die weten van niets.
Van het kastje naar de muur...... zonder oplossing.
Moet mijn verlies maar accepteren

29 agosto 2024
Valutata 1 stelle su 5

Er wordt anders geleverd dan wat besteld is.

Ik bestel in een order ook 4x spro stoppers L (waren voorradig in de aanbieding voor € 0.99/pakje), maar krijg C-TEC stoppers L toegestuurd zonder dat dit eerst even wordt overlegt. Als ik nu op de website kijk onder stoppers dan vindt ik het merk C-TEC niet terug, terwijl de Spro stoppers L gewoonweg nog steeds voorradig zijn, waarbij het opvalt dat nu de prijs weer € 1,79/pakje is). In plaats van de juiste levering te sturen heb ik het indruk dat mij een restant van de C-TEC rubber stoppers L is gestuurd. Als ik de C-TEC stoppers retour wil sturen is er een RMA nodig, en blijkt dat kosten hiervoor eigen rekening zijn (dus voor de klant, terwijl Tacklshop hier in de fout is gegaan). Een klein pakket versturen via bij postNL kost nu € 5,95, terwijl de Spro stoppers L in de aanbieding € 0,99/pakje waren, dus totaal €3,96. Het is dus niet de moeite waard de C-TEC stoppers retour te sturen (wellicht een taktiek van Tackleshop? Tackleshop er nu mooi vanaf?). Ik mocht ook verder niets meer vernemen op mijn bericht bij de RMA. Het gaat hierom iets kleins (ook qua bedrag) maar voor mij is dit een slechte levering en een slecht klantenservice.

24 agosto 2024
Valutata 1 stelle su 5

Bestelling geplaats omdat het direct…

Bestelling geplaats omdat het direct zou worden verzonden.... Geen T&T bekend, mail wordt met een standaard anwoord terug gestuurd zonder de vraag te beantwoorden. Telefoon, 2 keer 15 minuten naar een deuntje zitten luisteren maar niemand neemt op. Nu maar afwachten wanneer de bestelling komt, dit belooft niet veel goeds....

21 agosto 2024
Valutata 1 stelle su 5

Wordt €5,99 berekend voor het versturen…

Wordt €5,99 berekend voor het versturen van een cadeaubon van €50. Vreemde zaak. Dus eigenlijk betaal je tweemaal de verzendkosten: de eerste keer voor de cadeaubon zelf en de tweede keer als je de cadeaubon gebruikt. Nog nooit gezien dat er voor het versturen van een cadeaubon zo'n absurd hoog bedrag wordt gevraagd.

10 agosto 2024

Geen batterijen bij beepers

Beste, ik had een bestelling geplaatst en die was snel geleverd dat was zeer positief.

Het ging om een set beepers van Fox,
Deze zijn van goede kwaliteit.

Wat ik toch een minpunt vond is dat ik er 250 euro voor betaalde en er geen batterijen bij waren geleverd.

Voor die prijs mag dat toch wel vind ik.

23 luglio 2024

Top toko

Ruime keuze, goede prijzen, alles word snel verzonden en de klantenservice is top. Altijd een vriendelijke en snelle reactie!

10 agosto 2023

This is a good company

Courier company’s tracking info was poor and made me fret but TackleShop.nl are obviously a good company who care about their customers getting what they order. Thank you Stephen and your colleagues, now if you could just tell me where the fish are…..

2 maggio 2023

SUPER VISPAK

Gisteren besteld en vandaag al binnen
TOP
Mooi warm vispak gekocht voor maar 70€ wat een mooi pak zeeeer blij mee,kan nu ook lekker in de winter vissen. kreeg er ook nog een gratis meetlint bij.
Hartelijk bedankt groet Ben

10 novembre 2022
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più