Har inte fått tillbaka hela summan för två returnerade supbrädor. Saknar fortfarande 800 kr. Har väntat på resterande belopp sedan i maj! Har varit i kontakt med en "Susan" på Supworld minst 12 gånge... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Köpte sup till min son i julklapp 17/12 kom fram i tid till jul. Pumpade upp den ett par dagar senare men packningen på pumpen var för tunn så använde reservpackningen som följde med , fungerade kloc... Leggi di più
E-Weels europe toimii todella luotettavasti ja hyvin , ostin tuotteen se oli väärä otin yhteyttä asiakaspalutteesseen ja siellä oleva henkilö palveli todella mallikkaasti ja nopeasti neuvoi mitenkä va... Leggi di più
Extremt snabb leverans och väldigt bra suppar! Jag var i kontakt med kundtjänst också för jag hade en fråga om valutan på ordererkännandet. De svarade snabbt, vänligt och väldigt tydligt. Handlar man... Leggi di più
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Snabb leverans och kundkontakt samt bra kvalité på SUP-bräda med tillbehör. Helnöjd!

Risposta di Supworld
Mycket oseriöst företag som inte tar ansvar då de skickat produkter det är fel på. Hänvisar till att de har 14 dagarars ångerrätt trotts att det jag åberopar inte har ett dugg med ångrande av ett köp att göra utan att produkten faktiskt läcker luft trots att vi gjort alla åtgärder det sagt vi ska göra för att fixa de fel de levererat produkten med.
Rekommenderar alla att köpa av andra mer seriösa företag. Har nu själv spenderat hela sommaren på detta ärende och inte kunnat njuta av de Sup turer jag såg fram emot

Risposta di Supworld
Leveransen av min nyinköpta SUP gick väldigt snabbt och smidigt. När jag packade upp varan så upptäckte vi att paddeln inte gick att låsa med låsfunktionen trots många olika försök till att lösa de. Jag tog bilder på hur de såg ut och beskrev problemet mejlade samma kväll för att få snabb hjälp. Det tog tre dagar innan jag fick något svar och då ville man att jag skulle filma problemet bilderna eller mitt ord köptes inte. Efter att jag filmat problemet mejlade jag igen till supporten svaret dröjde och fick tillbaka att jag kunde ordna detta själv vilket jag verkligen redan försökt. Det har nu gått över en vecka utan att felet är avhjälpt och jag står med en SUP utan en paddel som går att använda. Oerhört besviken på servicen och hur man tar hand om sina kunder när problem uppstå. Skulle aldrig rekommendera någon att handla av Supworld!
Pumpen i annonsen är inte samma som skickades med. I övrigt är vi nöjda med produkten, men anser att man ska annonsera det man tänker skicka med.
Uppdatering. Det finns tydligen inte någon ambition att skicka den varan jag faktiskt köpte (se svar från Supworld nedan), så ändrar betyget till 1 stjärna.
Det går bra att kontakta mig, ordernummer SE8669SH
Ni har all info i texten som jag skrivit och kontaktuppgifter I ordernumret, jag förstår inte vad ni förväntar er för ytterligare information.
Nu ser det ut på hemsidan som ni endast har en pump, men när jag gjorde min beställning så hade ni även en pump som pumpar på både uppvägen och nedvägen och det var den pumpen som var med i annonsen och produktbeskrivningen av min vara.

Risposta di Supworld
Snabb och gratis frakt. Stämde med beskrivningen av varan på hem sidan. Funka som den skulle.

Risposta di Supworld
Köpte en bräda på rea. Snabb leverans och allt funkade bra. Mycket bra butik att handla ifrån.

Risposta di Supworld
Super snabb leverans👌 sup brädan klickades hem på måndagen på onsdags morgon hade vi premiär turen 🏄♀️🏄♀️

Riktigt snabb leverans.
Hade dock önskat att de väntat minst en vecka innan de skickat ut att de ville ha omdöme, det drog ner köpupplevelsen. 🙄

Risposta di Supworld
Extremt snabb leverans. Beställde kl 10 och fick den dagen efter kl 12!!
Provade SUP en direkt och än så länge lever den upp till förväntan

Risposta di Supworld
Beställde på måndag vid lunch och fick varan levererad på tisdag vid lunch! Det kallar jag ett serviceinriktat företag !

Risposta di Supworld
Kom dagen efter beställningen, var ute och testade sup, den var riktigt bra. Dock verkar manometern på pumpen vara trasig så svårt att avgöra lufttrycket, i övrigt supernöjd :)