Wij zijn super goed geholpen door Suze (locatie Amersfoort). Van begin tot eind is er met ons meegedacht en gekeken naar wat voor ons goed is. Uiteindelijk hebben we samen dik binnen ons budget een... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Onze adviseur was Mounir van Super Keukens Utrecht. Erg vriendelijk, en dacht goed met ons mee. Uiteindelijk samen tot een hele mooie keuken gekomen. Complimenten voor Mounir en de service van Super K... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wat een fijne ervaring bij Superkeukens Utrecht! Mounir heeft ons ontzettend goed geholpen. Hij nam alle tijd om mee te denken, gaf eerlijk advies en gaf ons de rust om de juiste keuzes te maken. We t... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Super goede ervaring bij Superkeukens in Utrecht gehad. Wij zijn geholpen door Eric. Een hele fijne en aardige man. Luistert enorm goed, geeft passend advies en schakelt snel. Overigens heeft hij eerd... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Een nieuwe keuken kopen is een grote stap. Daarom maken we het proces graag helder en overzichtelijk. Bij Superkeukens luisteren we naar je wensen, je ruimte en je budget. Samen maken we keuzes die passen bij jouw situatie. Je ontvangt een persoonlijk 3D-ontwerp en een duidelijke, gespecificeerde offerte. Onze prijzen zijn vast en transparant, dus onderhandelen hoeft niet. Je vindt bij ons keukens in verschillende stijlen, materialen en prijsklassen. Van praktisch en betaalbaar tot comfortabel en verfijnd. We werken met betrouwbare producten, A-merk apparatuur en materialen die gemaakt zijn voor jarenlang gebruik. Ook bij het inmeten, de montage en de oplevering weet je waar je aan toe bent. Onze vakmensen werken netjes en volgens afspraak. En na de plaatsing blijven we bereikbaar voor vragen of service. Op meubelen en werkbladen krijg je 10 jaar garantie. Met meer dan veertig showrooms is er altijd een Superkeukens bij jou in de buurt. Loop gerust binnen om inspiratie op te doen of plan een advies- en ontwerpafspraak voor persoonlijk advies, een volledig 3D-ontwerp, een VR-presentatie en een transparante offerte. Superkeukens eerlijk? eerlijk.
Zeelantlaan 15, 3526 AK, Utrecht, Utrecht, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Het was enorm leuke ervaring! Chavanno is nieuw in het team en werd ingewerkt. Er werd ons gevraagd of wij een 'test case' wilden zijn. Uiteraard, zeiden wij.
Er werd goed gevraagd naar onze wensen, we hebben samen nagedacht over een gebalanceerde indeling die bij ons pasten en hebben stapsgewijs het ontwerp samengesteld. Iedere stap werd helder onderbouwd, en daarin werd telkens gereflecteerd naar onze wensen. Eindresultaat: een prachtige keuken voor een hele nette prijs! Chavanno, bedankt. Je zit goed op je plek!

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Zowel Mounir als Jorien hebben ons super goed geholpen. Ze waren beiden open en prettig in contact en hadden zichtbaar kennis en ervaring over de producten en mogelijkheden. Ze dachten goed mee, gaven alternatieve opties en namen uitgebreid de tijd. Kortom, zeker een aanrader! Dankjulliewel!

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Mounir heeft ons prima geholpen hij denkt mee met de klant super geholpen

Risposta di Superkeukens - Utrecht
De keuken moet nog geleverd worden en wij hopen natuurlijk dat dit ook perfect gebeurt. Het aankoopproces van een nieuwe keuken met Mounir in Utrecht is perfect verlopen. Hij denkt heel goed mee en behoedt ons, met professionele uitleg, voor verkeerde keuzes. Daarnaast een hele rustige behandeling en gelukkig geen enkele druk of agressie om te moeten tekenen.

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Wij zijn erg goed geholpen bij Superkeukens door Mounir: erg vriendelijk en betrouwbaar. Hij hield goed rekening met onze wensen en ons budget, en dacht met ons mee met zijn kennis en ervaring waar we veel aan hadden. Ook heeft Superkeukens een mooi, ruim aanbod wat betreft materiaal wat bij ons paste! Al met al dus erg tevreden en blij met onze samengestelde keuken

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Kendra heeft ons uitstekend geholpen. Vooral eerlijk en oprecht duidelijkheid gegeven hoe het allemaal kon worden. Veel vertrouwen gekregen en met plezier bij haar de keuken besteld. Wij kunnen haar van harte aanbevelen.

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Afgelopen weken hebben wij twee afspraken gehad bij Superkeukens.
We zijn super fijn geholpen door Kendra, ze nam de tijd en nam alle opties door met ons.
Tussen door hadden we ook fijn contact over afspraken en mogelijkheden.
Ik raad zeker aan om langs te gaan!

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Super goed geholpen! Mounir nam ons mee in de keuzes en wees on op de consequenties van sommige van onze keuzes. Zijn advies was cruciaal om voor ons een passende keuken uit te zoeken. Heel erg bedankt!

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Grote dank aan Mounir van SuperKeukens Utrecht. Met veel geduld, goede inzichten en creatieve oplossingen hebben we gewerkt aan een ontwerp voor mijn kleine (!) keuken in een net aangekocht appartement. Toen de eerder doorgegeven maten niet bleken te kloppen, hielp hij mij met het opnieuw inrichten van de keuken om tot een mooi resultaat te komen met zoveel mogelijk opbergruimte.

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Vanaf het eerste bezoek tot en met de plaatsing van onze keuken + bijkeuken was onze ervaring met Superkeukens werkelijk super. Superkeukens was een van de eerste zaken waar we langs gingen, en direct viel op hoe netjes en mooi de showroom is ingericht. Geen opdringerige verkopers, maar gewoon een goed aanbod keukens waarbij alles netjes is afgewerkt en de apparaten in demo-stand aangesloten staan – iets wat verrassend genoeg lang niet overal vanzelfsprekend is!
Wij werden geholpen door Eric Beemer bij de aanschaf. Een hele fijne ervaring! Eric beschikt over veel kennis, denkt goed mee en – misschien nog wel het belangrijkst – hij geeft eerlijk advies. Bij de eerste offerte waren we eigenlijk al heel blij, maar omdat het onze eerste offerte was, en nog weinig andere zaken bezochgt hadden, wilden we toch wat vergelijkingsmateriaal. Na een aantal minder prettige bezoeken aan andere showrooms met opdringerige verkopers die binnen minuten wat prijzen op een papiertje krabbelen en daarna meteen duizenden euro’s zakken, wisten we het zeker: het wordt Superkeukens.
In een vervolggesprek met Eric hebben we de puntjes op de i gezet. Met slimme aanpassingen in de maatvoering wist hij de prijs nog wat te drukken, zonder dat er onderhandeld hoefde te worden. Hier krijg je gewoon meteen een eerlijke prijs – en dat voelt heel prettig.
De plaatsing vond een half jaar later plaats in verband met onze verbouwing, maar dit was geen enkel probleem. De communicatie verliep perfect, het inmeten ging snel en vakkundig en de installatie door Triple G & Partners verliep probleemloos en er werd zeer netjes gewerkt. Alles is strak en goed geplaatst met veel overleg tijdens de plaatsing.
Het eindresultaat mag er zijn: wij zijn supertrots en ontzettend blij met onze nieuwe keuken. Dank aan Superkeukens Utrecht en in het bijzonder aan Eric Beemer voor de fijne begeleiding.
Check voor de foto's vooral even mijn Google review.
Van ons een dikke 5 sterren!

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Vanaf het eerste moment goed geholpen in de showroom. Tijdens het gesprek met de verkoper heeft hij goed naar onze wensen geluisterd en heeft hij goede rips gegeven om samen tot een mooie keuken te komen. Plaatsing is ook goed verlopen en de monteur heeft de keuken vakkundig geplaatst. Geen gedoe over prijsverlagingen, hoge kortingen. Wat je ziet is wat je krijgt voor vaste prijs. Wij raden iedereen aan als ze een nieuwe keuken willen om eerst bij Super Keukens langs te gaan.

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Net een keuken gekocht bij Superkeukens Utrecht, en Johan Beersma heeft ons fantastisch geholpen, en laat je kritisch nadenken over je eigen keuzes, en helpt om slimme keuzes te maken voor je eigen portemonnee.

Risposta di Superkeukens - Utrecht
We decided to buy a new kitchen for our apartment and did not know where to start. Our advisor Mounir did a great job providing us with all the information not only about different styles and shapes, but also informing us about details we were not even aware of. He also managed to find a kitchen style within our budget and created a 3D model of our future kitchen on the same day. We eventually closed the deal and bought our kitchen! We are extremely happy with our choice. We are now waiting for the delivery.

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Het maken van de afspraak liep wat stroef omdat ik maar een gedeelte van de keuken wil vervangen en de kosten van leveren en plaatsen in verhouding duurder zouden zijn, wat natuurlijk klopt, maar had naar mijn mening anders gekund. Tijdens de afspraak goed geholpen door Johan in Veenendaal en ook mee gedacht in andere mogelijkheden. Geen gladde verkooppraatjes maar echt geluisterd naar wat ik wil en wat mijn budget was. Nu een super mooi eiland gekocht 😁

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Perfect geholpen door Jorien Hamming bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken!! Heel erg bedankt

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Heel fijn geholpen door Jorien in Veenendaal! Ze heeft zelfs even op ons zoontje gepast terwijl wij handvaten gingen vergelijken😉.
Nogmaals heel erg bedankt en we kunnen niet wachten op onze keuken!

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Na 25 jaar was onze keuken écht aan vervanging toe. We hebben nog even gekeken naar renovatieopties met duurzaamheid in gedachten, maar bij Superkeukens bleek al snel dat niet alleen de prijs, maar vooral de persoonlijke aandacht de doorslag geeft.
Vanaf het eerste contact voelden we ons gehoord en serieus genomen. Onze adviseur Kim Mondè verdient hierbij een speciale vermelding: zij combineert zorg en aandacht met een uitstekend luisterend oor en weet feilloos de wensen van de klant te vertalen naar een concreet plan. Haar klantgerichtheid maakt écht het verschil en is iets wat we elders node hebben gemist.
Zodra je bij Superkeukens binnenstapt voelt het als een warm bad. Het maakt niet uit wie je aanspreekt, iedereen straalt dezelfde gastvrijheid en betrokkenheid uit. Het kopen van een keuken wordt hier geen stressvolle zoektocht, maar een fijne en bijna feestelijke ervaring.
Kortom: wij zijn ontzettend blij met onze keuze voor Superkeukens – en vooral met de begeleiding van Kim. Een aanrader voor iedereen die een mooie keuken wil.

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Na veel keukenzaken bezocht te hebben, was Superkeukens de tweede zaak waar we een keuken lieten ontwerpen. In tegenstelling tot de andere keukenzaak, voelden we ons hier meteen op ons gemak en werd er goed naar ons geluisterd. De showroom ziet er keurig verzorgd uit en biedt een ruime keuze. Mounir heeft ons goed geholpen, was geduldig en kundig in zijn adviezen, zonder opdringerig te zijn of ons een bepaalde richting op te sturen. Hij heeft een mooie keuken ontworpen, die ook nog netjes binnen ons budget bleef, zonder concessies te hoeven doen in onze wensen. Ook heel fijn dat de prijs transparant is en we niet hoeven te onderhandelen. Al met al, zijn we tot nu toe heel tevreden over het proces. Nu hopen we dat de plaatsing net zo soepel zal verlopen en we over enkele maanden kunnen genieten van een mooie nieuwe keuken!

Risposta di Superkeukens - Utrecht
We zijn een paar keer heel prettig door Mounir geholpen, niets was teveel alle mogelijkheden/opties doorgenomen en de keuken besteld die helemaal aan onze wensen voldoet. Iedereen is heel vriendelijk in filiaal Utrecht en de koffie/thee was heerlijk met een stroopwafeltje. Grote keus, mooi opstellingen 'voorbeeld' keukens. Wij zijn gelijk naar SuperKeukens gegaan daar er diverse familieleden zeer tevreden zijn met hun keuken en de perfect verlopen installatie.

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Wij zijn geholpen door Kendra, wat zeer prettig is ervaren, ook haar ideeën en inzichten waren zeker een meerwaarde. Prijs was ook keurig.