Wij zijn super goed geholpen door Suze (locatie Amersfoort). Van begin tot eind is er met ons meegedacht en gekeken naar wat voor ons goed is. Uiteindelijk hebben we samen dik binnen ons budget een... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Onze adviseur was Mounir van Super Keukens Utrecht. Erg vriendelijk, en dacht goed met ons mee. Uiteindelijk samen tot een hele mooie keuken gekomen. Complimenten voor Mounir en de service van Super K... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wat een fijne ervaring bij Superkeukens Utrecht! Mounir heeft ons ontzettend goed geholpen. Hij nam alle tijd om mee te denken, gaf eerlijk advies en gaf ons de rust om de juiste keuzes te maken. We t... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Super goede ervaring bij Superkeukens in Utrecht gehad. Wij zijn geholpen door Eric. Een hele fijne en aardige man. Luistert enorm goed, geeft passend advies en schakelt snel. Overigens heeft hij eerd... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Een nieuwe keuken kopen is een grote stap. Daarom maken we het proces graag helder en overzichtelijk. Bij Superkeukens luisteren we naar je wensen, je ruimte en je budget. Samen maken we keuzes die passen bij jouw situatie. Je ontvangt een persoonlijk 3D-ontwerp en een duidelijke, gespecificeerde offerte. Onze prijzen zijn vast en transparant, dus onderhandelen hoeft niet. Je vindt bij ons keukens in verschillende stijlen, materialen en prijsklassen. Van praktisch en betaalbaar tot comfortabel en verfijnd. We werken met betrouwbare producten, A-merk apparatuur en materialen die gemaakt zijn voor jarenlang gebruik. Ook bij het inmeten, de montage en de oplevering weet je waar je aan toe bent. Onze vakmensen werken netjes en volgens afspraak. En na de plaatsing blijven we bereikbaar voor vragen of service. Op meubelen en werkbladen krijg je 10 jaar garantie. Met meer dan veertig showrooms is er altijd een Superkeukens bij jou in de buurt. Loop gerust binnen om inspiratie op te doen of plan een advies- en ontwerpafspraak voor persoonlijk advies, een volledig 3D-ontwerp, een VR-presentatie en een transparante offerte. Superkeukens eerlijk? eerlijk.
Zeelantlaan 15, 3526 AK, Utrecht, Utrecht, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Uitstekend geholpen door Johan in vestiging Amsterdam. Reëel, duidelijk en behulpzaam. Heel blij met de ervaring en het eindresultaat!

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Super tevreden! Wij hebben aangegeven wat ons investeringsbudget was, we zijn goed geadviseerd over mogelijkheden en afwerking.
Dankzij Mounir hebben wij straks een Super Keuken! Dank voor de goede service.

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Dankzij Mounir El Ouakili, vestiging Utrecht, zijn wij in een keer geslaagd voor een nieuwe keuken. Wij zijn vriendelijk en vakkundig geholpen en zijn zeer tevreden over het plan voor de keuken dat samen met Mounir tot stand is gekomen.

Risposta di Superkeukens - Utrecht
De aanschaf van een nieuwe keuken is best een behoorlijke investering. Hoe tevreden je bent over een leverancier weet je uiteindelijk pas na de installatie.
Maar als je voor een bepaalde winkel kiest komt dat vooral door het gevoel van vertrouwen dat je krijgt van de mensen die je helpen een keuze te maken. En dat gevoel kregen wij bij de mensen van Superkeukens Utrecht.
Met name de verkoper, Mounir El Ouakili, nam ruim de tijd om ons een keuze te laten maken, gaf duidelijke uitleg en goed bruikbare adviezen.

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Zeer vakkundig en fijn geholpen vanavond, er werd goed naar onze wensen geluisterd en meegedacht naar wat voor ons de beste oplossing zou zijn. Wij hebben verder totaal geen verstand van keukens maar we werden super begeleid door Mounir en zijn zo bij een top eindresultaat gekomen!

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Mounir van SuperKeukens heeft ons goed en geduldig geholpen bij onze zoektocht naar een nieuwe keuken. Uiteindelijk zijn wij ook geslaagd bij SuperKeukens vanwege de kwaliteit van de keuken, fijne showroom, scherpe prijs en goede service van Mounir. SuperKeukens is een aanrader!

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Heel fijn geholpen met een nieuwe keuken uitzoeken door Eric.
Veel goede adviezen gekregen.
Nu wachten tot week 10 dat hij geplaatst wordt.

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Keuken gekocht in Utrecht , we voelden ons direct op ons gemak en Kendra ( verkoopster ) nam alle tijd voor ons om een mooie keuken samen te stellen naar ons zin . Alles keurig op tijd geleverd en door een vakman gemonteerd .

Risposta di Superkeukens - Utrecht
We zijn super goed geholpen door Mounir. Een hele kundige, creatieve en bovenal fijne man die goed met je meedenkt. Hij zorgde ervoor dat het hele proces iets leuks was ipv iets stressvols. Daarnaast zijn we met alles wat we wilden netjes binnen ons budget gebleven. Conclusie: heel erg tevreden

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Mounir is een hele fijne persoon. Hij neemt de tijd voor je en heeft goeie advies. Ze nemen de tijd voor je en ze geven goed advies, ze denken actief mee en vertellen je waar je op kan letten. Ik kan superkeukens en Mounir iedereen aanbevelen.

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Wij zijn ontzettend goed geholpen bij Superkeukens Amersfoort. Vanaf het eerste gesprek nam Kim uitgebreid de tijd om met ons mee te denken. Ze luisterde echt naar onze wensen, gaf deskundig advies en kwam met slimme oplossingen waar wij zelf niet aan gedacht hadden. Het hele proces voelde daardoor persoonlijk, duidelijk en stressvrij.
Dankzij Kim hebben wij een keuken samengesteld waar we superblij mee zijn. We kunnen dan ook niet wachten tot onze nieuwe keuken wordt geplaatst!
Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit, klantvriendelijkheid en professioneel advies.

Risposta di Superkeukens - Utrecht
We zijn onwijs goed en leuk geholpen door Kendra. Samen hebben we een mooie keuken samengesteld die helemaal aan onze verwachtingen voldoet. Kan niet wachten tot hij geplaatst gaat worden!
Duimpje op voor jou Kendra van Superkeukens in Utrecht. Je hebt ons met liefde voor je vak, goed, kundig en rustig geadviseerd.

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Wij hebben onze keuken hier gekocht en zijn zeer goed geholpen. We hebben rustig al onze wensen doorlopen, niets werd vergeten. De meeste dingen die we wilden konden technich ook. Erg fijn contact. Ook een heel scherpe prijs, zeker in vergelijking met de concurrent.
(De keuken moet nog geplaatst woreen overigens)

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Super fijn geholpen door Eric. Rustige, heldere uitleg en eerlijk advies. Eric heeft goed met ons meegedacht om te kijken wat er mogelijk is binnen onze smaak en ons budget. We zijn ook erg blij met het feit dat er gewoon een duidelijke prijs is zonder onderhandelen en deals.

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Wij zijn door Eric heel vakkundig geholpen. Hij denkt mee met de klant.
Prachtige keuken gekocht!

Risposta di Superkeukens - Utrecht
We zijn ontzettend goed geholpen door Ruben en hebben een mooie keuken gekocht! Hoewel de montage etc. nog plaats moet vinden, wil ik alvast een goede review geven want ik zou Superkeukens zo aanraden! Het ontvangst (met zelfgebakken cake!) en het hele proces hebben wij als zeer positief ervaren. Ruben dacht goed mee en luisterde naar onze wensen en heeft ons geholpen met onze droomkeuken samen te stellen.

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Johan luisterde goed naar onze wensen en dacht mee met verschillende opties. Hij nam ruim de tijd voor ons zodat het helemaal naar wens was! We hopen straks heeeeeel lang van de nieuwe keuken te genieten maar mochten we weer toe zijn aan wat anders dan bellen we superkeukens weer voor een afspraak!

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Eric had slechts twee afspraken nodig om ons te helpen aan de droomkeuken voor onze nieuwbouw starterswoning.
Superkeukens Utrecht heeft een prachtige, nieuw verbouwde, showroom waarin het aanbod netjes tentoon wordt gesteld.
Wij zijn Eric enorm dankbaar voor zijn vriendelijke en uitstekende service; hij luistert rustig naar al je wensen, geeft zeer deskundig advies, geeft alle ruimte voor vragen en legt vooral geen druk op. Eric verrast, dankzij zijn ervaring, af en toe met goede, eigen inzichten waardoor hij het maximale uit onze keuken heeft weten te halen. Hier zouden andere keukenaanbieders nog wat van kunnen leren!
Als kers op de taart kregen we ook nog eens een transparante en goede prijs, heeft ie ons netjes door de offerte begeleid en werden we blij verrast met een presentje. We hebben mekaar de hand geschud en liepen met een brede lach naar buiten.
Het énige nadeel is dat ons huis nog gebouwd moet worden, en dat het dus nog even duurt voordat we daadwerkelijk van de keuken kunnen gaan genieten.
Superkeukens Utrecht en Eric hebben er een klant bij voor het leven: heel erg bedankt!
Vriendelijke groetjes,
Bart en Kim

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Wij zijn uitstekend geholpen door Kim Mondé van Superkeukens. Vanaf het eerste moment merkten we dat zij veel kennis van zaken heeft. We voelden ons direct op ons gemak en kregen alle ruimte om in ons eigen tempo keuzes te maken. Er werd uitgebreid de tijd genomen om ons zo goed mogelijk te begeleiden, en alle uitleg was glashelder. Het meedenken van Kim heeft ons enorm geholpen bij het maken van de juiste keuzes.
Kortom: een zeer prettige en waardevolle ervaring!

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Heel erg goed geholpen door Bram. Door zijn ervaring ging alles vlot en was het eindresultaat volledig naar onze zin. Goed meedenkend en oplossingsgericht. We zijn erg blij met het eindresultaat