L'azienda ha risposto
Wij zijn ontzettend goed geholpen door Mounier bij Superkeuken. Hij nam echt de tijd voor ons, luisterde goed naar onze wensen en heeft alles duidelijk en rustig uitgelegd. Dankzij zijn advies heb... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Een nieuwe keuken kopen is een grote stap. Daarom maken we het proces graag helder en overzichtelijk. Bij Superkeukens luisteren we naar je wensen, je ruimte en je budget. Samen maken we keuzes die passen bij jouw situatie. Je ontvangt een persoonlijk 3D-ontwerp en een duidelijke, gespecificeerde offerte. Onze prijzen zijn vast en transparant, dus onderhandelen hoeft niet. Je vindt bij ons keukens in verschillende stijlen, materialen en prijsklassen. Van praktisch en betaalbaar tot comfortabel en verfijnd. We werken met betrouwbare producten, A-merk apparatuur en materialen die gemaakt zijn voor jarenlang gebruik. Ook bij het inmeten, de montage en de oplevering weet je waar je aan toe bent. Onze vakmensen werken netjes en volgens afspraak. En na de plaatsing blijven we bereikbaar voor vragen of service. Op meubelen en werkbladen krijg je 10 jaar garantie. Met meer dan veertig showrooms is er altijd een Superkeukens bij jou in de buurt. Loop gerust binnen om inspiratie op te doen of plan een advies- en ontwerpafspraak voor persoonlijk advies, een volledig 3D-ontwerp, een VR-presentatie en een transparante offerte. Superkeukens eerlijk? eerlijk.
Zeelantlaan 15, 3526 AK, Utrecht, Utrecht, Paesi Bassi
- 030 223 87 33
Non risultano inviti alla recensione recenti
Wat een fijne ervaring bij Superkeuken…
Wat een fijne ervaring bij Superkeukens Utrecht! Mounir heeft ons ontzettend goed geholpen. Hij nam alle tijd om mee te denken, gaf eerlijk advies en gaf ons de rust om de juiste keuzes te maken. We twijfelden nog over de kleur van de keuken, maar er was totaal geen druk en we kregen alle ruimte om daar rustig over na te denken. Dat hebben we enorm gewaardeerd. Dankzij zijn betrokkenheid en vriendelijkheid kijken we met een heel goed gevoel terug op het hele traject en hebben we een mooie keuken gekocht. Zeker een aanrader!
Aardige verkoper en zeer behulpzaam
Aardige verkoper en zeer behulpzaam. Had antwoorden op al onze vragen. Kan Mounir zeker aanraden.
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Gelijk een goed gevoel bij Mounir
Gelijk een goed gevoel bij Mounir.
Duidelijk, rustig, eerlijk, kwam deskundig over.

Eerlijk en vriendelijk advies
Het offertetraject is goed en soepel verlopen. Klantvriendelijk en goed advies. Ook helder en duidelijk over prijsverschillen bij keuzes die je maakt.

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Ondanks een volledig heldere bestelling…
Ondanks een volledig heldere bestelling qua omvang en levertijd. Zijn beide echt door onkunde en onprofessioneel gedrag van de medewerkers helemaal fout gegaan. Nu zelfs 3 maanden na de afgesproken leverdatum is nog steeds niet àlles geleverd. Ook de communicatie gaat heel stroef met deze mensen, alleen maar smoesjes en geen duidelijkheid.

Meedenkend
Zo ontzettend meedenkend, gezellig en ongedwongen geholpen hier met onze nieuwe keuken, dankjewel Kim!

Super goede ervaring bij Eric. Superkeukens Utrecht
Super goede ervaring bij Superkeukens in Utrecht gehad. Wij zijn geholpen door Eric. Een hele fijne en aardige man. Luistert enorm goed, geeft passend advies en schakelt snel. Overigens heeft hij eerder de verwachtingen al waar gemaakt en in mijn vorige appartement een prachtige keuken met het team geplaatst. Nogmaals: ik heb een enorm goed gevoel bij Eric, dus ga zeker langs!

Super (droom) Keuken
Ontzettend blij met onze super(droom)keuken! We zijn uitstekend geholpen door Eric in het filiaal in Utrecht. Er is een ruime keuze aan keukens, volop mogelijkheden qua opties en de uitstraling is prachtig. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

Vriendelijke en goed personeel
Goed geholpen en fijn advies.
Tips gekregen voor de indeling en stijl.
Werd vriendelijk geholpen en er werd de tijd genomen.

Super geholpen
Super geholpen door Sjoerd en Eric! Vriendelijke verkopers met goed advies en tips.
Samen onze droomkeuken ontworpen. Eerste keer ontworpen, waar ze alle tijd voor namen. Vandaag vervolg afspraak gehad om alles nog een keer door te lopen en de keuken gekocht. Aanrader!

Hele fijne, ongedwongen ervaring
Wij zijn heel goed geholpen bij het filiaal in Utrecht door Mounir. Zeer ongedwongen, luisterde naar onze wensen en denkt mee in de mogelijkheden.

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Wij zijn ontzettend tevreden over onze…
Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring bij Superkeukens Utrecht. Vanaf het eerste moment zijn we uitstekend geholpen door Chavanno en Kendra. Ze namen alle tijd voor ons, luisterden goed naar onze wensen en gaven deskundig advies.
Wat wij vooral erg prettig vonden, is dat we ons direct op ons gemak voelden. Er werd absoluut niet op een opdringerige manier verkocht, waardoor we rustig de juiste keuzes konden maken. De persoonlijke benadering, vriendelijkheid en professionele begeleiding maakten het hele proces erg aangenaam.
Dankzij Chavanno en Kendra kijken wij met veel vertrouwen uit naar onze nieuwe keuken. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een keuken en daarbij prettig en eerlijk geholpen wil worden!

Deskundig advies
Professioneel, deskundig en geduldig adviesgesprek gevoerd met Eric die vanuit zijn ervaring een aantal waardevolle suggesties voorstelde op mijn keukenplannen. Meteen een eerlijke offerte gekregen (zonder: die prijs is alleen vandaag, of andere vormen van beslisdruk). Meteen besloten een vervolggesprek in te plannen.

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Wij hebben een gekocht bij Mounir van…
Wij hebben een gekocht bij Mounir van Superkeukens. Na een minder leuke ervaring bij een ander keukenbedrijf zijn we naar Superkeukens gegaan. Hier zijn we heel fijn en rustig geholpen. We kregen alle tijd om na te denken, geen vervelende verkooptrucjes. En er werd heel fijn meegedacht met onze wensen en ons budget. Wij zouden Superkeukens zeker aanraden.

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Vanmorgen met Chavanno een mooie keuken…
Vanmorgen met Chavanno een mooie keuken uitgezocht. Je moet er echt even de tijd voor nemen, maar dan krijg je ook iets moois. Niet meteen hoeven beslissen, dat is ook erg fijn. Eerst thuis alles goed checken en dan ga ik zeker deze keuken bestellen, met dank aan Chavanno👌

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Mounir heeft ons heel fijn geholpen in…
Mounir heeft ons heel fijn geholpen in Utrecht vandaag

Positieve ervaring met Superkeukens Utrecht
Ik heb mijn keuken bij Superkeukens Utrecht gekocht waar ik vakkundig en vriendelijk door Kim geholpen ben. Er werd goed meegedacht over het ontwerp en ik kreeg goede adviezen wat binnen mijn budget mogelijk was. Het is zeer prettig dat het ontwerp direct zichtbaar was op een groot scherm. De keuken is inmiddels geplaatst en ik ben er zeer tevreden mee. Alle gemaakte afspraken zijn goed nagekomen en wat ook prettig is is dat alle afval en verpakkingsmaterialen apart worden opgehaald.
Al met al was het hele traject een positieve ervaring.

Uitstekende service bij Superkeukens dankzij Mounir
Vandaag hebben wij bij Superkeukens een keuken aangeschaft en wij zijn zeer te spreken over de ontvangen service. Mounir heeft ons gedurende het gehele aankoopproces uitstekend begeleid. Hij luisterde aandachtig naar onze wensen, dacht zorgvuldig mee over de verschillende mogelijkheden en voorzag ons van helder en deskundig advies. Zijn professionele aanpak heeft ons geholpen om met vertrouwen de juiste keuze te maken. Wij bevelen Superkeukens dan ook van harte aan en spreken onze bijzondere waardering uit voor de begeleiding van Mounir.

Risposta di Superkeukens - Utrecht
Perfect voortraject met meedenken en veel geduld!
We zijn heel blij met de geleverde service van Superkeukens. Kendra (Utrecht) dacht goed mee over het ontwerp, de stijl en kleurkeuzes. En bleef geduldig als we met weer een aanpassing kwamen ;-). Heel blij met dit voortraject! (Keuken nog niet geleverd)

Fijn geholpen
Mounir is een zeer geduldig persoon die echt de tijd neemt om alles goed uit te leggen. Wat ik vooral waardeer, is dat hij actief meedenkt en altijd op zoek gaat naar de beste oplossing. Je merkt dat hij betrokken is en zijn werk serieus neemt.
De communicatie verloopt prettig en duidelijk.
Al met al een hele fijne ervaring gehad. Ik zou Mounir zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar iemand die betrouwbaar, professioneel en klantgericht is.